Γατοκαλλιστεία

0162.jpg

Βαζω και τον Ραμση στην κατηγορια υπναρας-ου!:up:

Μαγουλακι θα τσιμπησω αμεσως μολις γυρισω σπιτι!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχαχα τέλειος:up::up::up: Περσάκι σε όλο του το μεγαλείο. Να τον βάλεις την ίδια φωτογραφία κ στο mr ριψοκίνδυνος, γιατί νομίζω ότι αυτό ειναι το πιο ριψοκίνδυνο που θα κάνει ένα περσικό:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχαχα τέλειος:up::up::up: Περσάκι σε όλο του το μεγαλείο. Να τον βάλεις την ίδια φωτογραφία κ στο mr ριψοκίνδυνος, γιατί νομίζω ότι αυτό ειναι το πιο ριψοκίνδυνο που θα κάνει ένα περσικό:lol::lol::lol:
λιποθυμησα απο το γελιο
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Να 'μαι και 'γω!!!και για οσους δεν με γνωριζουν ειμαι η Μπιανκα!!8 μηνων,(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ασπρη(με μια γκρι τουφιτσα στο κεφαλακι μου),με πρασινα ματια(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου), σε αριστη φυσικη κατασταση(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(κανω οποιοδηποτε ακροβατικο), 3,5 kg περιπου και το δυνατο μου σημειο ειναι τα μπουτακια και ο πισινουλης μου... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Και ναι!!Ειμαι διαθεσιμη!!

Υ.Γ. η μαμα μου δεν ξερει πως να εμφανιζει τις φωτο μου μεγαλυτερες!!:redface::mad:
Μωράκι μου!!!!!!!!!!! Καλέ ΕΠΑΘΑ με την ομορφιά της. Η απόλυτη ομορφιά σε λευκή κοντότριχη γάτα (για τα δικά μου πάντα γούστα μιλώ)!!! Φιλάκια αγάπη μου στα μουστάκια σου και στις πράσινες ματάρες σου!:up::up::up:

Βαζω υποψηφιοτητα για Μις Φωτογενεια !!!!:up:

ΩΩΩΩ κουκλάρα μου Μπιζουδάκι μου!!:up:

:lol::lol::lol::lol:Αλλη μια φορά με ξέρανες ωρέ φιλενάδα!:lol::lol:

Μπορει να μπει πιστευω στη κατηγορια φωτογενεια αλλα και πιπινι:hmm:
ΚΟΥΚΛΑ ειναι η ατιμη:up:
ναι για εκεί την προορίζω και εγώ;)

Για ουρα βαζω στανταρ,δεν μπορω να βαλω ομως και την αλλα φωτο για υπναρου;;;
ναι μπορείς και εγώ αυτές τις κατηγορίες σου είχα προτείνει άλλωστε:)

ακομα δεν εχει ανοιχτει το νεο θεμα με την κατηγορια 5-12...μολις ολοκληρωθουν οι υποψηφιοτητες, η Μαρια στο νεο αυτο θεμα θα μας τις παραθεσει ολες ανα κατηγορια και θα ψηφισουμε στελνοντας της pm...τη Δευτερα νομιζω θα γινει αυτο:)
φυσικα δεν ψηφιζουμε τη δικη μας γατα:P
Tελικά τα αξίζεις τα χρήματα που σου δίνω:lol::lol::lol:με βοηθάς και με καλύπτεις όταν λείπω,να'σαι καλά:up:

Κορίτσια μια διόρθωση,θα με πείτε τυπική αλλά για να είμαστε και δίκαιοι με τα υπόλοιπα μωρά που περιμένουν την σειρά τους να πω οτί τελικά ο Σήφης θα διαγωνιστεί στην επόμενη κατηγορία μιας που τον Ιούνιο έκλεισε τους 12 μήνες:)πείτε απλά οτι πήρατε μια πρώτη γεύση του κούκλου;)κάτι σαν τα ''προσεχώς'';)

Πολλά πανέμορφα και αγαπημένα γατάκια!!Τί κρίμα να έχουμε μόνο μια ψήφο για κάθε κατηγορία:happy::happy::happy:Εκτός και αν είστε από το γατοχώρι, οπότε, τιμής ένεκεν ,συμμετέχετε με πολαίς ψοίφους και πωλά ωννόματα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να παρουμε κι εμεις μερος?Ειμαστε (μαλλον) 5 μηνων...

146.jpg

230.jpg
!!!!:up::up:ομορφιά μου!!
Κορίτσια μια διόρθωση,θα με πείτε τυπική αλλά για να είμαστε και δίκαιοι με τα υπόλοιπα μωρά που περιμένουν την σειρά τους να πω οτί τελικά ο Σήφης θα διαγωνιστεί στην επόμενη κατηγορία μιας που τον Ιούνιο έκλεισε τους 12 μήνες:)πείτε απλά οτι πήρατε μια πρώτη γεύση του κούκλουκάτι σαν τα ''προσεχώς''
Ααα και ο Σεβαχουλης μου έκλεισε τον Ιούνιο τον χρόνο!!! :)θα συμμετέχει στην επόμενη. Αναμένομεν.... εμεις βασικά οι τρεις στην επόμενη θα συμμετέχουμε στην 1-5 εκτος του βαρέως πυροβολικού μας του Τιμάκου μας που είναι σε έναν μήνα 9 χρονων που θα ειναι η μεθεπόμενη κατηγορία.!!!!!!!!!!:)

Πολλά πανέμορφα και αγαπημένα γατάκια!!Τί κρίμα να έχουμε μόνο μια ψήφο για κάθε κατηγορία:happy:Εκτός και αν είστε από το γατοχώρι, οπότε, τιμής ένεκεν ,συμμετέχετε με πολαίς ψοίφους και πωλά ωννόματα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:up::up:έγραψες Ελενη μου!:lol::lol::lol::lol:

Πολλά πανέμορφα και αγαπημένα γατάκια!!Τί κρίμα να έχουμε μόνο μια ψήφο για κάθε κατηγορία:happy::happy::happy:Εκτός και αν είστε από το γατοχώρι, οπότε, τιμής ένεκεν ,συμμετέχετε με πολαίς ψοίφους και πωλά ωννόματα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:που το θυμήθηκες αυτό!!

Εχει ξεκινησει η ψηφοφορία? Ή θα μαζεψεις ολους τους υποψηφιους μαζί οπως έκανες με την προηγούμενη κατηγορία??:hmm:
Θελω να ψηφίσω κι εγω να στηρίξω τα γατόνια που παίρνουν μέρος

Εχει ξεκινησει η ψηφοφορία? Ή θα μαζεψεις ολους τους υποψηφιους μαζί οπως έκανες με την προηγούμενη κατηγορία??:hmm:
Θελω να ψηφίσω κι εγω να στηρίξω τα γατόνια που παίρνουν μέρος
όχι δεν έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία θα λήξει σήμερα λογικά η περίοδος συμμετοχής το βραδάκι και ή σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί το αργότερο θα φτιάξω το θεματάκι με τους υποψήφιους:)

Να ενημερώσω τους περήφανους γατογονείς οτι μέχρι σήμερα το βράδυ δηλώνουν συμμετοχή για τα γατοκαλλιστεία;)από αύριο θα αρχίσει η ψηφοφορία και δεν θα δεχτούμε άλλες συμμετοχές:P
Τελικά οι κατηγορίες που θα διαγωνιστούν(γιατί οι άλλες δεν είχαν συμμετοχές)είναι:
για τα κοριτσάκια Miss Υπναρού -Miss Πιπίνι -Miss Ουρά και MIss Φωτογένεια:)
για τα αγοράκια Mister Φωτογένεια - Mister Γόης -Mister υπναράς και Mister Ουρά:happy:

Να ενημερώσω τους περήφανους γατογονείς οτι μέχρι σήμερα το βράδυ δηλώνουν συμμετοχή για τα γατοκαλλιστεία;)από αύριο θα αρχίσει η ψηφοφορία και δεν θα δεχτούμε άλλες συμμετοχές:P
Τελικά οι κατηγορίες που θα διαγωνιστούν(γιατί οι άλλες δεν είχαν συμμετοχές)είναι:
για τα κοριτσάκια Miss Υπναρού -Miss Πιπίνι -Miss Ουρά και MIss Φωτογένεια:)
για τα αγοράκια Mister Φωτογένεια - Mister Γόης -Mister υπναράς και Mister Ουρά:happy:
πανω- κατω τα ιδια σχεδον

!!!!:up::up:ομορφιά μου!!

Ααα και ο Σεβαχουλης μου έκλεισε τον Ιούνιο τον χρόνο!!! :)θα συμμετέχει στην επόμενη. Αναμένομεν.... εμεις βασικά οι τρεις στην επόμενη θα συμμετέχουμε στην 1-5 εκτος του βαρέως πυροβολικού μας του Τιμάκου μας που είναι σε έναν μήνα 9 χρονων που θα ειναι η μεθεπόμενη κατηγορία.!!!!!!!!
:redface::redface::redface::rolleyes:

:PΟποτε Σεβαχ και Σηφης στον επομενο γυρο!

Τη μικρη μου ο γιατρος εχτες την εβγαλε 3 μηνων περιπου.............Ρε παιδια δεν την ειχα παρει οταν εγινε ο προηγουμενος γυρος με τα μικροτερα.......:(Να μην κανουμε μια εξαιρεση?:/:Μονο σε 2 κατηγοριες την εχω βαλει γιατι δεν ειναι ουτε στρουμπουλη ουτε τις εχω πολλες φωτο.....:( Ουτε μια εβδομαδα δεν την εχω μαζι μου.....:/::(

Τελικα την βαφτισα Σελένα!:up:

Τη μικρη μου ο γιατρος εχτες την εβγαλε 3 μηνων περιπου.............Ρε παιδια δεν την ειχα παρει οταν εγινε ο προηγουμενος γυρος με τα μικροτερα.......:(Να μην κανουμε μια εξαιρεση?:/:Μονο σε 2 κατηγοριες την εχω βαλει γιατι δεν ειναι ουτε στρουμπουλη ουτε τις εχω πολλες φωτο.....:( Ουτε μια εβδομαδα δεν την εχω μαζι μου.....:/::(

Τελικα την βαφτισα Σελένα!:up:
Πολύ ωραίο όνομα:up:Mωρέ δεν θέλω να είμαι αυστηρή έτσι και αλλιώς για πλάκα τα κάνουμε αλλά υπάρχουν πολλά γατάκια που δεν πήραν μέρος στο προηγούμενο γιατί δεν το πήραν είδηση πχ τα Νορβηγάκια της Δώρας που είναι 4,5 και άλλα και το συζητήσαμε και είπαμε να μην κάνουμε εξαιρέσεις γιατί θα γίνει μπέρδεμα μετά...κάνε λίγο υπομονή και θα διαγωνιστεί ο Σήφης.Συγνώμη κιόλας δεν θέλω να σας χαλάω χατίρι απλά θέλω να είμαι δίκαιη με όλους:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back