Γατοκαλλιστεία

Τσουρέκια;;:Pκαι η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ:lol::lol::lol:δεν θα πάρει τίποτα;;
αυτη κι αν πρεπει να μη παρει τιποτις;):lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω σου δίνω, σου δίνω....Α! ΝΑΙ:up::up:
Ενα μουστάκι απο κάθε γατί μου!!Στο σύνολο 4!!!!
Εφτασεεεεεειιιιι:P
Εναλακτικά σου δίνω την Πασχαλιά της Ιωάννας:P:P:lol:
Ιωάννα πλάκα κάνω μην με δείρεις!!!!:P
ααα με ξένο γατί πας να με δωροδοκήσεις:mad: μουστάκια έχω αρκετά κάτι άλλο ίσως; :hmm:
την αγαπη μου που την εχεις ουτως ή αλλως Λενακι μου:inlove::)
Ωραία Γιούλη μου αν μου δώσεις κ το Μουσάκι νομίζω ότι θα σας ψηφίσω σε όλες τις κατηγορίες;):P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά θα πάρω μετά τα καλλιστεία όμως!!Εκεί δεν θα έχετε δικαιολογία..α και προτιμώ το τσουρέκι με γέμιση σοκολάτας αντί για κάστανο...:P:lol::lol:

Καλά θα πάρω μετά τα καλλιστεία όμως!!Εκεί δεν θα έχετε δικαιολογία..α και προτιμώ το τσουρέκι με γέμιση σοκολάτας αντί για κάστανο...:P:lol::lol:

Μετά τα καλλιστεία, ό,τι θες :D:D

ααα με ξένο γατί πας να με δωροδοκήσεις:mad: μουστάκια έχω αρκετά κάτι άλλο ίσως; :hmm:

Ωραία Γιούλη μου αν μου δώσεις κ το Μουσάκι νομίζω ότι θα σας ψηφίσω σε όλες τις κατηγορίες;):P:lol:
για ποιον Μους μιλας Λενακι?:hmm:Δεν εχω Μους εγω :hmm:
Εχω τον Pastel κι αλλον εναν που μετονομαζεται σημερα:lol::lol:

Αλήθεια;;; :(κ πως θα ονομαστεί το Μουσάκι; Το είχα συνηθίσει έτσι, δεν πειράζει όμως κ Μήτσο να το πουν αυτό θέλω να μου δώσεις:lol:

Να κάνω κ μία πρόταση μήπως έπρεπε να δώσουμε μερικές μέρες ή έστω 1 μέρα περιθώριο κ να μην λήξη τόσο γρήγορα ο διαγωνισμός γιατί είναι πολύ μικρό το διάστημα κ να αποφασίσει κανείς αλλά κ ίσως δεν μπήκαν όλες οι υποψηφιότητες:hmm:

Aαα εγώ Mousse τον έχω γράψει στον διαγωνισμό.Αν κερδίσει άντε μετά η νέα του γατομαμά να αποδείξει οτι είναι το δικό της μωρό:P:P

Αλήθεια;;; :(κ πως θα ονομαστεί το Μουσάκι; Το είχα συνηθίσει έτσι, δεν πειράζει όμως κ Μήτσο να το πουν αυτό θέλω να μου δώσεις:lol:

Να κάνω κ μία πρόταση μήπως έπρεπε να δώσουμε μερικές μέρες ή έστω 1 μέρα περιθώριο κ να μην λήξη τόσο γρήγορα ο διαγωνισμός γιατί είναι πολύ μικρό το διάστημα κ να αποφασίσει κανείς αλλά κ ίσως δεν μπήκαν όλες οι υποψηφιότητες:hmm:
εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.Δεν βλέπω όμως να υπάρχουν άλλες υποψηφιότητες και τόσες ψήφους έχουν πάρει τα ήδη υπάρχοντα μωρά δεν θα είναι δίκαιο για τις νέες συμμετοχές.Θα αφήσουμε πιο πολλές μέρες στις άλλες κατηγορίες που είναι πιο πολλές οι συμμετοχές,μωράκια πάνω κάτω όσα ήταν μπήκαν.

ο Μους θα μετονομαστει κατα τις 7.30 σημερα...αλλα παιζει με το παλιο του ονομα...κατοχος θα ειμαι ακομα εγω μεχρι νεωτερας:rolleyes:

εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.Δεν βλέπω όμως να υπάρχουν άλλες υποψηφιότητες και τόσες ψήφους έχουν πάρει τα ήδη υπάρχοντα μωρά δεν θα είναι δίκαιο για τις νέες συμμετοχές.Θα αφήσουμε πιο πολλές μέρες στις άλλες κατηγορίες που είναι πιο πολλές οι συμμετοχές,μωράκια πάνω κάτω όσα ήταν μπήκαν.
οκ σε σένα στέλνω το ΠΜ με τους ψήφους έτσι;

επίσης πρόσεξα ότι στον mr φωτογένεια είναι κ η Όντρει αυτή δεν έπρεπε να πάει στις Miss μαζί με την Grace;
Στις Miss είναι καλέ μαζί με την Grace..:hmm:

Να κάνω κ μία πρόταση μήπως έπρεπε να δώσουμε μερικές μέρες ή έστω 1 μέρα περιθώριο κ να μην λήξη τόσο γρήγορα ο διαγωνισμός γιατί είναι πολύ μικρό το διάστημα κ να αποφασίσει κανείς αλλά κ ίσως δεν μπήκαν όλες οι υποψηφιότητες:hmm:επίσης πρόσεξα ότι στον mr φωτογένεια είναι κ η Όντρει αυτή δεν έπρεπε να πάει στις Miss μαζί με την Grace;
του παει παρα πολυ πιστευω κι εγω Ελενα...αλλα καποια στιγμη χαιδευτικα τον μετονομασα καπως αλλιως εγω κι οι νεοι του γονεις κολλησανε με το χαιδευτικο αυτο;)...ε...αυτοι εχουν το πρωτο λογο αλλωστε;)

οκ σε σένα στέλνω το ΠΜ με τους ψήφους έτσι;
ναι όταν καταλήξεις στις επιλογές σου στείλε μου:)

του παει παρα πολυ πιστευω κι εγω Ελενα...αλλα καποια στιγμη χαιδευτικα τον μετονομασα καπως αλλιως εγω κι οι νεοι του γονεις κολλησανε με το χαιδευτικο αυτο;)...ε...αυτοι εχουν το πρωτο λογο αλλωστε;)
Εννοείται άλλωστε όπως κ να τον λένε θα είναι ο ίδιος γλύκας:up:
ναι όταν καταλήξεις στις επιλογές σου στείλε μου:)
Ναι εντάξει θα δω ποιος δίνει τα πιο πολλά κ θα καταλήξω :lol::lol::lol:

Ναι εντάξει θα δω ποιος δίνει τα πιο πολλά κ θα καταλήξω :lol::lol::lol:
Ελενα σε παρακαλω μου στελνεις τη δν/ση σου με Pm?:D:D:rolleyes::lol::lol::lol:

Ελενα σε παρακαλω μου στελνεις τη δν/ση σου με Pm?:D:D:rolleyes::lol::lol::lol:
Ναι αμέσως:up::up:
ΤΙ;;;;:rolleyes:

να της στειλω Μους σοκολατας :)
να σου πω...θα λιωσει λες μεσα στο ΚΤΕΛ? :hmm:Να το βαλω σε ψυγειακι καλυτερα ε? :lol::lol:
:lol::lol::lol:νομίζω οτι η μους σοκολάτας πάει πολύ ωραία με ένα παστελάκι για να την ''πιάσει'' καλύτερα;)μια μους μόνο τι να σου κάνει;;

Μούς -> Μουσάκι -> Μη μου πεις ότι το μικρούλι θα το φωνάζετε
ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :lol::lol::lol: (Συγγνώμη για το οφ:redface: αλλά δεν κρατήθηκα :lol::lol:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back