Γατοκαλλιστεία

γεια σου ρε Φενια με τις φανερες σου ψηφους! :up::lol:
οταν η Μαρια δωσει το συνθημα θα ψηφισεις και τους ανδρες ε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι αφου ψήφισα κοριτσακια αντε να παω και στους άντρες.
Φωτογένεια > Μορφέας - Σιμπα
Playboy > Σείριος, Μορφέας
Υπναράς > Αρης, Σεβάχ
Βλέμμα > Σεβαχ , Μορφέας
Πατούσα > Σήφης, Αρης
Παρδάλος > Αρης, Σείριος
Θρίλλερ > Bat (μήπως εχετε πειράξει το κοκκινο λιγο;), Μπαγγίρα
Πατσοκοιλάκι > Αρης !!! Σήφης
Μαμάκιας > Σιμπα, Σειριος
Ριψοκινδυνος > Αρης, Σήφης
Νάζι > Μορφέας, Σείριος

Ουφφφφφ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δικιές μου είναι η Σισσούλα η Ελβίρα και η Νόρα!!Τις έχω και στην υπογραφή
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!!:)

Ωραια...βάλτες στη σειρά κι έρχομαι να ζουλήξω!!!
Οοοοοοοχι κιουριες μου...δε θα μας κάνετε να θελουμε να δαγκώσουμε την οθονη...και μετά μην τον ειδατε μην τον απαντήσατε...:P

γεια σου ρε Φενια με τις φανερες σου ψηφους! :up::lol:
οταν η Μαρια δωσει το συνθημα θα ψηφισεις και τους ανδρες ε?

Ετσι έτσι...
Μορφέεεεεεεεεεαααααα μου....εκτος απο το γνωστό συνονόματο, τώρα μου έχεις γινει κι εσύ ανάγκη !!!!!! Κι εξ' ίσου ζωτική μάλιστα...
Ματάρες μου μπλέ τεράστιες...Ενα μωρό θάλασσα σκέτη καλέ.
Αχχ δεν ειμαι καλάααα..... :(

Ωραια...βάλτες στη σειρά κι έρχομαι να ζουλήξω!!!
Οοοοοοοχι κιουριες μου...δε θα μας κάνετε να θελουμε να δαγκώσουμε την οθονη...και μετά μην τον ειδατε μην τον απαντήσατε...:P

Δεν είπα τίποτα το καημένο:P.Ελα και στη σειρά θα τις βρείς:rolleyes:
Ετσι για την ιστορία, η Σίσσυ ειναι της Νόρας η μανούλα:happy:

Μαρακι να σου πω... Σε καθε κατηγορια 2 δε θα βγαινουν νικητες?
Η μητερα μου λεει οτι θα βγαινει ενας....:hmm:

Κι αφου ψήφισα κοριτσακια αντε να παω και στους άντρες.
Φωτογένεια > Μορφέας - Σιμπα
Playboy > Σείριος, Μορφέας
Υπναράς > Αρης, Σεβάχ
Βλέμμα > Σεβαχ , Μορφέας
Πατούσα > Σήφης, Αρης
Παρδάλος > Αρης, Σείριος
Θρίλλερ > Bat (μήπως εχετε πειράξει το κοκκινο λιγο;), Μπαγγίρα
Πατσοκοιλάκι > Αρης !!! Σήφης
Μαμάκιας > Σιμπα, Σειριος
Ριψοκινδυνος > Αρης, Σήφης
Νάζι > Μορφέας, Σείριος

Ουφφφφφ
μαρη δεν ειπαμε περιμενε το συνθημα για να ψηφισεις??:P
δεν μπηκαν ολα τα γατια μεσα:P

Δεν είπα τίποτα το καημένο:P.Ελα και στη σειρά θα τις βρείς:rolleyes:
Ετσι για την ιστορία, η Σίσσυ ειναι της Νόρας η μανούλα:happy:

Ουι το είδα μανδάμ...
Και το Ελβιράκι ομως ειναι....κρυφοπληγή! Εχει αυτο το αθώο, παρθενικό ,μελαγχολικό ύψος κι απο την άλλη ειναι μια αυτή.............αχχχ!

μαρη δεν ειπαμε περιμενε το συνθημα για να ψηφισεις??:P
δεν μπηκαν ολα τα γατια μεσα:P

Καλέ ...σκας εσύ που μιλάς κιόλας :P
Παρε τσι ψήφοι και στη γωνία σου :P:lol:

Ουι το είδα μανδάμ...
Και το Ελβιράκι ομως ειναι....κρυφοπληγή! Εχει αυτο το αθώο, παρθενικό ,μελαγχολικό ύψος κι απο την άλλη ειναι μια αυτή.............αχχχ!

:lol::lol::lol:
Ακριβως όπως τα λές είναι:up::up:

Καλέ ...σκας εσύ που μιλάς κιόλας :P
Παρε τσι ψήφοι και στη γωνία σου :P:lol:
τσι πηρα τσι πηρα:lol::lol:
σας ευχαριστουμε :rolleyes::D

Μαράκι ξέχασες να βάλεις σε playmate τη Νάλα που την έχω βάλει σε φωτο.
Στο έστειλα και σε πμ μήπως προλαβεις να το διορθώσεις.
:)

Μαρακι να σου πω... Σε καθε κατηγορια 2 δε θα βγαινουν νικητες?
Η μητερα μου λεει οτι θα βγαινει ενας....:hmm:
ένας θα βγαίνει,δίκιο έχει;)

Και η δεύτερη ψηφος που δίνουμε?:hmm:Πως θα γίνει? Εισαι σατανική, εχεις σχέδιο:P:P:happy:
Καλέ σας έδωσα 2 ψήφους γιατί καταλαβαίνω οτι είναι δύσκολο να αποφασίσετε είναι το ένα καλύτερο απ'το άλλο:)αλλά ένας νικητής θα βγαίνει από κάθε κατηγορία όπως πριν:happy:

Kατάλαβα... Και οι επιλεγόμενοι για νικητές προκύπτουν απο την πρώτη ψήφο? Δηλαδη εγω π.χ ψηφίζω για μις φωτογένεια την Παχαλια και την Carmen, πιάνεται μόνο η Πασχαλιά που την έβαλα πρώτη?:hmm:

Kατάλαβα... Και οι επιλεγόμενοι για νικητές προκύπτουν απο την πρώτη ψήφο? Δηλαδη εγω π.χ ψηφίζω για μις φωτογένεια την Παχαλια και την Carmen, πιάνεται μόνο η Πασχαλιά που την έβαλα πρώτη?:hmm:
όχι καλέ και τα 2 πιάνονται γιατί μπερδέυεστε;;Απλά είπα να έχετε 2 ψήφους επειδή έχουμε πιο πολλές συμμετοχές και μπορεί να θέλετε εξίσου 2:happy:

όχι καλέ και τα 2 πιάνονται γιατί μπερδέυεστε;;Απλά είπα να έχετε 2 ψήφους επειδή έχουμε πιο πολλές συμμετοχές και μπορεί να θέλετε εξίσου 2:happy:[/quote

Αχ μπερδέυτηκα:/: Καλα, θα καταλάβω στην πορεία.:)

όχι καλέ και τα 2 πιάνονται γιατί μπερδέυεστε;;Απλά είπα να έχετε 2 ψήφους επειδή έχουμε πιο πολλές συμμετοχές και μπορεί να θέλετε εξίσου 2:happy:[/quote

Αχ μπερδέυτηκα:/: Καλα, θα καταλάβω στην πορεία.:)
όπως ψήφιζες και τις άλλες φορές δεν αλλάζει κάτι μην μπερδεύεσαι:Pαπλα εκεί που πριν έλεγες Μιss υπναρού Lulu px;) τώρα μπορείς να πεις miss υπναρού Lulu και Zuzu:Dαν θέλεις,αν δεν θέλεις ψήφισε όπως πριν 1 γατάκι για κάθε κατηγορία:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back