Romeo1
Νεοφερμένο μέλος
Ήλιος δεν θα τον χτυπάει γιατί είναι βεράντα και θα τον καλύπτει σκιά !!!
Τώρα θα μου πείτε, γιατί να τον περιορίσω και να μην κάνει καμιά βόλτα...???
Πρώτον γιατί δεν θέλω να τον χάσω και δεύτερον αν συναντήσει μπροστά του άλλο αρσενικό γατί....την έβαψε και πολύ φοβάμαι μην μου γυρίσει τραυματισμένος....!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπαγκιρα_
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Romeo1
Νεοφερμένο μέλος
Θα μπορουσες να φτιαξεις ενα ξυλινο τελαρο και να το καλυψεις με πλαστικο δυχτι για τα μπαλκονια.ποσο ειναι το γατι σου?Γιατι δεν το αφηνεις μεσα στο σπιτι?![]()
Είναι τεσσάρων...., άρα μεγάλος ήδη...., απλά τώρα που θα μπει η άνοιξη και στη συνέχεια το καλοκαίρι , θα χάσει το τρίχωμά του (φυσικό για την εποχή ) και έτσι θα φέρνουν βόλτα οι τρίχες του στο σπίτι.
Αλλά εκτός αυτού η αδερφή μου ( που τον λατρεύει ) έχει αλλεργίες από σπόρους εκείνη την εποχή και οι τρίχες του χειροτερεύουν τα πράγματα.....!!!
Για τελάρο σκέφτηκα και εγώ , αλλά δεν θέλω να τον έχω εγκλωβισμένο, έστω και κλεισμένο που θα τον έχω.
Καμιά ιδέα σε μεγαλύτερες διαστάσεις υπάρχει....ή μήπως ξέρει κανείς σας καμιά σελίδα με αντίστοιχες κατασκευές ή πατέντες ???

moukelis
Επιφανές μέλος
Romeo1
Νεοφερμένο μέλος
Γιατι δεν παιρνεις κατι τυπου σκηνουλα;Ειχαν τετοια πανινα κλουβακια στην Εκθεση και ηταν πολυ ευρυχωρα,ειχαν και διχτυ μπρος πισω και εβλεπαν τριγυρω οι γατουλες.
Δεν είναι κακή ιδέα..., αλλά είναι τόσο σκανταλιάρης, που θα την σκίσει μάλλον με τα νύχια του....!!!

Την έκθεση δεν την έχω επισκεφτεί....πότε γίνεται πάντα και που ???

moukelis
Επιφανές μέλος
Η Εκθεση γινεται μια φορα το χρονο,τωρα εγινε στις 23 του μηνα στη Βουλιαγμενη.Η επομενη συζητειται για το Δεκεμβρη.Δεν εχει σταθερη τοποθεσια,βγαινει ανακοινωση απο τον ομιλο γατας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
δεν ξέρω κατα πόσο οικονομικο είναι αυτο....
αλλα αν είστε 2 ατομα μπορείτε να το φτιαξετε μόνοι σας...
σκεφτόμουν τώρα που είπες για ααλεργίες μήπως το αν έχεις ανοιχτό το μπαλκόνι φέρνει περισσότερα πραγματα μέσα απο γύρη κλπ? και γίνει εντονότερο το πρόβλημα? ή σκεφτόσουν αν κάνεις την κατασκευή και να έχεις την μπαλκονόπορτα μόνιμα κλειστή?

Romeo1
Νεοφερμένο μέλος
πατα στην αναζητηση θεματων τη λεξη γατομπαλκονο αν δεις τι έχουν καένι άλλοι φιλοι με γατες, επισης μια καλή ιδεα είναι να διαμορφώσεις την βεράντα σε ένα μικρό αιθριο...
δεν ξέρω κατα πόσο οικονομικο είναι αυτο....
αλλα αν είστε 2 ατομα μπορείτε να το φτιαξετε μόνοι σας...
σκεφτόμουν τώρα που είπες για ααλεργίες μήπως το αν έχεις ανοιχτό το μπαλκόνι φέρνει περισσότερα πραγματα μέσα απο γύρη κλπ? και γίνει εντονότερο το πρόβλημα? ή σκεφτόσουν αν κάνεις την κατασκευή και να έχεις την μπαλκονόπορτα μόνιμα κλειστή?
![]()
Το πρόβλημα είναι την άνοιξη όπου θα ανοίγω απλά για να αερίζεται το σπίτι , το δε καλοκαίρι ηρεμεί το φαινόμενο αλεργία...!!!
Ευχαριστώ για την συμβουλή του γατομπάλκονου...θα το κοιτάξω...!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum