Maria Flori
Νεοφερμένο μέλος
Η Maria Flori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
27-10-11
10:18
βρηκα χθες βραδυ μικρο γατακι, 1 μηνου περιπου (μπορει και λιγοτερο) στο δρομο,
απο χθες δεν εχει φαει!!!δεν ειχα γαλα για μωρα και του εβαλα γκουρμε απο τις δικες μου και γαλα αλλα τπτ...
υπαρχει καποιος που να εχει μαμα?
ηταν παρατημενο με 3 αρσενικα απο πανω του...το πηρα σπιτι....η μαμα αφαντη!
περιοχη: Αθήνα
Μαρια Φ.
επικοινωνια: 6947355504, mariaathens.flori@gmail.com
απο χθες δεν εχει φαει!!!δεν ειχα γαλα για μωρα και του εβαλα γκουρμε απο τις δικες μου και γαλα αλλα τπτ...
υπαρχει καποιος που να εχει μαμα?
ηταν παρατημενο με 3 αρσενικα απο πανω του...το πηρα σπιτι....η μαμα αφαντη!
περιοχη: Αθήνα
Μαρια Φ.
επικοινωνια: 6947355504, mariaathens.flori@gmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
27-10-11
12:29
Το γατάκι προφανώς είναι πολύ μικρό για να φάει και χρειάζεται ταίσμα με μπιμπερό. Υπάρχει ειδικό γάλα για γατάκια. Αν δεν μπορέις να το βρεις άμεσα, τότε φτιάξε του εσύ γαλατάκι (κοινό γάλα με λίγο γιαουρτάκι μέσα, πολύ καλά ανακατεμένο και χλιαρό) Επίσης, τάισμα κάθε τέσσερεις ώρες περίπου. Ξεκίνα με 50 γρ.
Καλή τύχη στο γατουλάκι
Καλή τύχη στο γατουλάκι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.217 μηνύματα.
27-10-11
12:37
Δες εδω καποια πραγματα,βεβαια δεν ειναι νεογεννητο το γατακι,αλλα ισως και να ειναι και μικροτερο απο μηνα,εφοσον δεν εφαγε κονσερβα.Ελπιζω να σε βοηθησουν.
Maria Flori
Νεοφερμένο μέλος
Η Maria Flori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
27-10-11
12:41
μακαρι να πανε ολα καλα...
ευχαριστω, θα απω να του παρω γαλα σε σκονη και θερμοφορα οπως μου ειπαν...
ευχαριστω, θα απω να του παρω γαλα σε σκονη και θερμοφορα οπως μου ειπαν...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum