Γατοματάκια

ZOIPAP

Νεοφερμένο μέλος

Η ZOIPAP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Εχω κατι γατακια 2 μηνων που τα ματακια τους ακομα κλαινε και τσιμπλιαζουν και κλεινουν οσο και να τα καθαριζω και τους δινω φαρμακο.εχει τυχει σε κανεναν να μου πει τι αλλο να κανω?????:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καταρχην μαλλον ειναι καλυτερα να γραφεις με μικρα γραμματα γιατι με κεφαλαια φωναζεις στη γλωσσα του ιντερνετ
:) :) :)
Κι εγω εδω το εμαθα....
Για τα γατακια υπαρχει κολλυριο που μπορεις να βαλεις (tobrex) αλλα θα ελεγα να πας πρωτα σε εναν κτηνιατρο να δεις γιατι τσιμπλιαζουν. Νομιζω με αυτη τη σειρα πρεπει να το χειριστεις.
Να πανε ολα καλα και ενημερωνε μας
:) :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι φαρμακο δινεις;;;
Απλα δακρυζουν και τσιμπλιαζουν η εχουν και μυξουλες και φτερνιζοναι;;;

Τα μικρά έχουν χλαμύδια .Θεραπεύονται εύκολα ,αν όμως δεν θεραπευτούν μπορεί να γεμίσουν πύον τα ματάκια τους και να τυφλωθούν .Για 15 ημέρες θα τους δίνεις σιρόπι VIBRAMYCIN 0,50 CC(το μισό της σύριγγας του 1 ml της ινσουλίνης δηλαδή),μία φορά την ημέρα.Αν έχεις χαπάκια το 1/8 του χαπιού την ημέρα .Μήπως έχουν και ρινικά εκκρίματα;γιατί τότε είναι ρινοτραχείτιδα και θα χρειαστεί άλλη αγωγή.Καθάριζε τα ματάκια τους με χαμομήλι .Το vibramycin θα το βρεις σε φαρμακείο και είναι φθηνό.

αυτο με τα κεφαλαια ολο το ξεχναω....λοιπον τουσ εδινa VIBRAMYCIN και δεν έγινε τίποτα και μετά έδινα και augmetin αλλα ακομα επιμενει....η γιατρος μου τα εδωσε αυτα γιατι εχουν τσιμπλες και κοκκινα πρησμενα ματια...μερικα φτερνιζονται κιολας...αλλα η μυτουλα καθαρη μου φαινεται...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
α για την ρινοτραχείτιδα τι φαρμακα χρειαζονται???

Δεν παιρνεις και μια δευτερη γνωμη για καθε ενδεχομενο;;;

Χρειάζεται 15 ημέρες για να θεραπευτούν .Το VIBRAMYCIN είναι το μόνο φάρμακο που δίνουν οι γιατροί και για ανθρώπους και για ζώα.Να επιμείνεις.Όσο για κολλύριο πιστεύω ότι το καλύτερο είναι η τεραμυκίνη ένα καφέ υγρό που θα το ζητήσεις από την κτηνίατρο να σου το βάλει σε μία σύριγγα .Θα το διατηρείς στο ψυγείο και θα βάζεις από μία σταγονίτσα σε κάθε μάτι πρωί βράδυ.Από τη στιγμή που οι μύτες τους είναι στεγνές μην ανησυχείς .Τα χλαμύδια είναι η πιό κοινή ασθένεια για τα μικρά γατάκια .Η αδερφή μου ,είχε βρεί στη Λέρο ένα γατάκι που τα μάτια του ήταν κλειστά από το πύον και ήταν ένα ένα βήμα πριν τυφλωθεί .Κατάφερε και το έσωσε με VIBRAMYCIN χαπάκι ,που έλιωνε ένα μέρος του με νερό και του το έδινε με σύριγγα ,μια που δεν έβρισκε σιρόπι.

εμενα εκανε 1,5 μηνα να θεραπευτει,να επιμεινεις!:)εδινε και εγω VIBRAMICYN και κολυριο tobrex 3 φορες την ημερα.

Περαστικα στα μικρουλια!!!!

θα επιμεινω....δεν μπορω να τα παω ολα σε αλλο γιατρο γιατι και ειναι πολλα και δεν εχω και την ανεση....μακαρι να γινουν καλα γιατι ανυσηχω και τα βλεπουν κι ετσι πρησμενα και δεν τα θελει κανεις και πρεπει καπου να τα δωσω πριν με διωξουν απο το σπιτι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back