Γατομεταφραστής

lactoula

Πολύ δραστήριο μέλος

Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
Ποσες φορες δεν σκεφτηκες τι καλα που θα ηταν να μπορεις να καταλαβεις τι λεει στα... νιαουριστικα η γατα σου. Να προλαβεις τις επιθυμιες της, να καταλαβεις τι εχει και κλαιει, γιατι νιαουριζει τοσο επιμονα η εστω να ανταλλαξεις καμια κουβεντα, βρε αδερφε!:D
Ε, εγινε και αυτο! Οι Ιαπωνες εφτιαξαν μια συσκευη που μεταφραζει τα νιαουρισματα της γατας. Ενα νιαου λοιπον, μπορει να σημαινει ''Παλι πατε με γευση κοτοπουλο θα φαω σημερα?''Δυο νιαου μακροσυρτα ''Ανοιξε μου να βγω αλλιως θα τα κανω στον καναπε'' :lol: Τρια νιαου ''Νυσταζω". Ανυπομονουμε να κυκλοφορησει ο γατο-μεταφραστης και στα γατο-Ελληνικα! Νιαου!
Αρθρο που εχει η Σουπερ Κατερινα! :up: Ωραιο δεν θα ηταν να το ειχαμε?... :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα ο δίκός μου είναι λιγομίλητος και συνήθως "τον πιάνω". Νιαουρίζει για να βγει για πιπί του και όταν νευριάζει αν τον χαϊδεύω συνέχεια στο ίδιο σημείο. Εκεί δαγκώνει κι όλας!!!:lol:
Επίσης ρίχνει και κανένα παραπονιάρικο μακρόσυρτο νιαούρισμα όταν έρχεται αντιμέτωπος με κλειστές πόρτες. Όλα κι όλα! Τις απεχθάνεται τις κλειστές πόρτες!!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ χρησιμο, αλλα ακομα πιο χρησιμο θα ηταν να λειτουργουσε αναποδα, δηλαδη να μεταφραζε τι λεμε εμεις στην γατα!
Γιατι δεν νομιζω να μας καταλαβαινουν τωρα!:lol:

Α εμας ο Σαββας καταλαβαινει και πολυ καλα, αλλα μερικες φορες κανει την παπια :lol: Για ποτε καταλαβαινει οτι του ειπαμε παμε στον γιατρο! Λουις γινεται! Η Να σου βαλουμε τις σταγονες... :lol:

για τον δικο μου θα εκανε αυτο που ειναι παρλαπιπας... μετα ομως αν καταλαβαινα τι λεει θα ειχα τρομερη ζαλαδα!!!

"ελα παμε , φαι, ελα να παιξουμε, που ειναι τα ποντικια μου?, που ησουν τοση ωρα? γιατι με αφησες μονο? δωσε μου σημασια, το νερο μου τελειωσε, ελα να παιξουμε, θελω να βγω εξω, θα φαω ολα τα περιστερια αιαιαια θα τα διαλυσω!!αν ξανααργησεις θα ξυσω τα νυχια μου στον καναπε, μανουλα μου θελω αγκαλιτσα, μηηη οχι παλι σταγονες στα αυτιααααα!!! τιιιι?? θα παμε για εμβολιο????ξεχνα το! παλι τσιγαρο αναψες??"..... και μπλα μπλα μπλα:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

με πιανει τρελλα και μονο που το σκεφτομαι!!!!

mimikaki, όργιο η "μετάφραση"!!!! :D :D :D

Εμένα ο δίκός μου είναι λιγομίλητος και συνήθως "τον πιάνω". Νιαουρίζει για να βγει για πιπί του και όταν νευριάζει αν τον χαϊδεύω συνέχεια στο ίδιο σημείο. Εκεί δαγκώνει κι όλας!!!:lol:
Επίσης ρίχνει και κανένα παραπονιάρικο μακρόσυρτο νιαούρισμα όταν έρχεται αντιμέτωπος με κλειστές πόρτες. Όλα κι όλα! Τις απεχθάνεται τις κλειστές πόρτες!!!:(

Έχω διαβάσει κάτι καλό για τις κλειστές πόρτες " Η γάτα είναι πάντα από την λάθος μεριά της πόρτας"...

Α, κι εμένα είναι μεγάλος φαφλατάς. Δεν ξέρω αν θα άντεχα την γκρίνια του :redface:, ειδικά όταν γυρνάω σπίτι. Κάπως έτσι το φαντάζομαι:
"Άκαρδη μάνα πού έφυγες και μ'άφησες μονο μου! Κι εγώ νόμιζα ότι μ'εγκατέλειψες. Και δεν μου έβαλες και φαγητό κι έχασα την πολύτιμη θερμίδα. Ήρθε και ο Τομ και δεν είχα τίποτα να τον τρατάρω. Αίσχος!"
άμα γυρίσω και με παρέα: "Ποιοι είστε εσείς; Σας έχω ξαναδει κάτι μου θυμίζετε, μήπως είστε απαγωγείς γατιών; Ας κρυφτώ για παν ενδεχόμενο. Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι μήπως θα μπορούσατε να μου βάλετε κάτι να φάω; Ε, καλοί κύριοι και κυρίες; Αυτή από πρόπερσι έχει να με ταΐσει, μην βλέπετε την κοιλιά τυμπανισμό έχω πάθει σαν τα παιδάκια της αφρικής..."
Κόλαση και μόνο που το σκέφτομαι!

Έχω διαβάσει κάτι καλό για τις κλειστές πόρτες " Η γάτα είναι πάντα από την λάθος μεριά της πόρτας"...
:lol: :lol: :lol:
Πραγματικά. Και αν ειναι καμια πόρτα κλειστη αν κοιμαμαι το καταλαβαινω σε όλη την εκτασή του. Ειδικα η γατα θα επιμεινει μέχρι να ανοιξει η πόρτα για να αποφασίσει πάλι πως σε λάθος μερια ειναι!!!
Και τα δικα μου μιλανε πολύ αλλα κι εγω συνηθως καταλαβαινω τι θέλουνε. Βεβαια η συσκευη μεταφρασης ειναι ενα θεμα. Πόσο αξιοπιστη ειναι τελικα? Μπορει πράγματι να "μεταφράζει" εστω κάπιοα πράγματα?
Μόνο ο Πουρπούρης εχει ασταθμιτο νιαουρισμα και με μπερδευει καποιες φορες γιατι νιαουρίζει ανευ λόγου. Ειδικα ενω τον χαϊδευω και του αρεσει. Αλλά δεν νιαουρίζει για να ζητησει να τον χαϊδεψω όπως τα άλλα 2. Περιεργο γατι....

Πολύ θα ήθελα να ξέρω τι μου έλεγες χθες βράδυ ο Χιόνης. Αυτός ο συνήθως λιγομίλητος γατούλης, χθες που γύρισα από βραδυνή έξοδο μου φώναζε για κανένα 10΄! Δεν το έχει ξανακάνει αυτό. Καθόταν μπροστά μου με κοίταγε μες στα μάτια και νιαούριζε για ώρα με ένταση. Κανονική διαδήλωση!!! Μετά τον πήρα αγκαλιά και άρχισε να με γλύφει σ'όλο το πρόσωπο νιαουρίζοντας παράλληλα. Δεν κατάλαβα τι ήθελε... Φαγητό και νερό είχε, δεν πόναγε πουθενά και όση ώρα λείπαμε κοιμόταν στο κρεββάτι μας.
Μάλλον με έβριζε ή παραπονιόταν που τον άφησα μόνο του. Ποιος ξέρει....:hmm: :hmm: :hmm:

Eγω πάλι όταν δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο Σιβα τον ρωτάω "Τι θέλεις αγόρι μου?", και σηκώνομαι και τον ακολουθώ. Εκείνος περπατάει, ρίχνοντας μου ματιές. Το αποτέλεσμα ειναι με να με οδηγεί στην κουζίνα!:lol: :lol: :lol:
Ο Βαλεντίνο πάλι, μιλάει πολύ και δυνατά όταν πρωτοβλέπει κάποιον! Ειναι πολύ φιλόξενος!!!:)

Πολύ θα ήθελα να ξέρω τι μου έλεγες χθες βράδυ ο Χιόνης. Αυτός ο συνήθως λιγομίλητος γατούλης, χθες που γύρισα από βραδυνή έξοδο μου φώναζε για κανένα 10΄! Δεν το έχει ξανακάνει αυτό. Καθόταν μπροστά μου με κοίταγε μες στα μάτια και νιαούριζε για ώρα με ένταση. Κανονική διαδήλωση!!! Μετά τον πήρα αγκαλιά και άρχισε να με γλύφει σ'όλο το πρόσωπο νιαουρίζοντας παράλληλα. Δεν κατάλαβα τι ήθελε... Φαγητό και νερό είχε, δεν πόναγε πουθενά και όση ώρα λείπαμε κοιμόταν στο κρεββάτι μας.
Μάλλον με έβριζε ή παραπονιόταν που τον άφησα μόνο του. Ποιος ξέρει....:hmm: :hmm: :hmm:

Μήπως άργησες περισσότερο από το συνηθισμένο; Κάποια γατιά, άμα βγεις από το συνηθισμένο ωράριο, σε βρίζουν σαν λιμενερΓΑΤΕΣ... :lol:

Μήπως άργησες περισσότερο από το συνηθισμένο; Κάποια γατιά, άμα βγεις από το συνηθισμένο ωράριο, σε βρίζουν σαν λιμενερΓΑΤΕΣ... :lol:
Το πιθανότερο είναι αυτό. Συνήθως δεν βγαίνω βράδυ, αντίθετα κοιμάμαι νωρίς. Χθες που άργησα του κακοφάνηκε και "μου'βαλε χέρι"...:happy:

εμενα παλι δεν το διακινδυνευ γιατι αμα το ανοιξουν δεν ξερω π[ου θα κρυφτω κ ειδικα απο τους μεγαλους που θα αρχισουν τα παραπονα οτι προσεχω πιο πολυ την πατουνσ απο εκεινους

εμενα παλι δεν το διακινδυνευ γιατι αμα το ανοιξουν δεν ξερω π[ου θα κρυφτω κ ειδικα απο τους μεγαλους που θα αρχισουν τα παραπονα οτι προσεχω πιο πολυ την πατουνσ απο εκεινους

πλακα πλακα εσυ εχεις και πολλα!!! θα τρελλαινομουν αν ολα μαζι αρχιζαν χορωδια!!!!:lol: :lol:

κλασικά και ο Ρούπι, όταν τον ρωτάω "τι θές αγορίνα μου?" κλασσικά σαν τον Σίβα της Ισμήνης, με κάνει να τον ακολουθήσω, στην διαδρομή τρίβεται όπου βρεί, στον καναπέ, στην πολυθρόνα, στον τοίχο....ώσπου φτάνει στο αγαπημένο μέρος της κουζίνας, όπου αρχίζει και κυλιεται στο χαλί, μένει ανάσκελος, εξακολουθεί να νιαουρίζει, γουργουρίζει και ότι μπορεί να κάνει για να με πείσει ότι πρέπει να φάει ντέ και καλά!!!!!
το παλεύω να αντισταθώ........αν δε τα καταφέρω....εεεε, εκεί να δείτε μετά πώς με κυνηγάει με νιαούρι απελπισίας......!!!!!!!!

Εμένα με βρίζει και με φτύνει κανονικά:P ...άμα του λέω μη, νευριάζει και βγάζει κάτι περίεργους ήχους που δεν είναι απ τα γνωστά νιάου, δεν το κάνει άλλη φορά...επίσης όταν είναι στο μπράτσο του καναπέ και θέλει να τον πάρω ή να παίξουμε, αλλά εγώ δεν θέλω και δεν πλησιάζω πολύ κοντά, μου κάνει ένα κκκκ:redface: όχι το χχχχχχχχχχ που ξέρουμε, σαν φτύσιμο ακούγεται...:P :P :P

Μήπως τον κοιτάζεις επίμονα στα μάτια?

Μήπως τον κοιτάζεις επίμονα στα μάτια?

γιατί το λές αυτό????? δεν του αρέσει???

Αν ρωτάς εμένα, ναι συνήθως τον κοιτάζω στα ματάκια αλλά επίμονα δεν έχω καταλάβει...μπορεί δεν αποκλείεται... και δεν πρέπει?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back