aretha
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
H αλήθεια είναι ότι οχι μόνο οι γάτες, αλλά ακόμα και εμείς άνθρωποι αισθανόμαστε περίεργα έτσιΈχει δίκιο η Ισμήνη. Το επίμονο κοίταγμα στα μάτια οι γάτες συνήθως το εκλαμβάνουν ως πρόθεση για επίθεση. Το "κκκκκκ" που σου κάνει μπορεί να είναι η απάντησή του στην "απειλή".![]()
. Το είχα δει σε ένα ντοκυμαντέρ για γάτες αυτό.Σε εμάς, εάν έχετε παρατηρήσει, οι δικές μας γάτες όταν τις κοιτάζουμε επίμονα ανοιγοκλείνουν τα μάτια. Αυτό σημαίνει ότι συμβιβάζονται , ενώ παράλληλα μας δείχνουν ότι δεν έχουν εχθρικές διαθέσεις. Ομως οι αδέσποτες και γενικά αυτές που δεν έχουν μάθει να συμβιώνουν με ανθρώπους αγριέυουν και φοβούνται πολύ με το έντονο κοίταγμα.αλήθεια εε? δεν το ήξερα.....ακόμα και απο εμάς που ξέρουν οτι τισ αγαπάμε πολύ???????
Μερικές φορές όταν κι εμείς τους ανοιγοκλείνουμε τα μάτια ηρεμούν.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Ο μικρός λοιπόν έκλεισε πολύ σφιχτά τα μάτια του και με τα χέρια μπροστά ψάχνοντας στον αέρα, άρχισε: " Σιβα μουου....που εισαι?"

Mika
Δραστήριο μέλος
Παιδιά θυμήθηκα μια σκηνή με έναν πιτσιρικά που στην αρχή τον φοβόταν ο Σίβα. Εγω λοιπόν του είπα το κόλπο προσέγγισης "Δεν κοιτάζουμε στα μάτιααααα το γάτοοοοο".
Ο μικρός λοιπόν έκλεισε πολύ σφιχτά τα μάτια του και με τα χέρια μπροστά ψάχνοντας στον αέρα, άρχισε: " Σιβα μουου....που εισαι?"![]()
![]()
σωστος ο μικρος!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Νόμισε ότι οι γάτες προτιμούν τους τυφλούς!![]()
![]()
![]()
σωστος ο μικρος!!

Mika
Δραστήριο μέλος
Νόμισε ότι οι γάτες προτιμούν τους τυφλούς!![]()
![]()
![]()
Δεν εχει και αδικο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Παιδιά θυμήθηκα μια σκηνή με έναν πιτσιρικά που στην αρχή τον φοβόταν ο Σίβα. Εγω λοιπόν του είπα το κόλπο προσέγγισης "Δεν κοιτάζουμε στα μάτιααααα το γάτοοοοο".
Ο μικρός λοιπόν έκλεισε πολύ σφιχτά τα μάτια του και με τα χέρια μπροστά ψάχνοντας στον αέρα, άρχισε: " Σιβα μουου....που εισαι?"![]()
![]()
καλός ο μικρός.........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
καλός ο μικρός.........
κι αυτός και ολα τα παιδάκια....
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
![]()
![]()
![]()
κι αυτός και ολα τα παιδάκια....
![]()
αυτό που είναι καταπληκτικό με τα παιδιά και τα ζώα ειναι που
φέρονται τόσο αυθόρμητα και ειναι τοσο ευρηματικά!!!!!!
τα λατρεύω, παρόλο που πολλές φορές τον δικό μου, θα ήθελα να τον βγάλω στο μπαλκόνι και να τον αφήσω εκεί, να μπορούσα να
τον κανω mute, και είμαι σίγουρη πως και ο Ρούπι κάτι τέτοιο
σκεφτεται μερικές φορες..!!!!!!

ChazyChaz95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρόκειται λοιπόν για μια εφαρμογή που υπόσχεται επικοινωνία με την γάτα. Ακουει το νιαουρισμα της και το μεταφράζει και αντίστοιχα μεταφράζει την δική μας ομιλία σε γατήσια ομιλία. Καποιοι υποστηριζουν οτι λειτουργεί αλλοι παλι οτι εχει τρομοκρατησει την γατα τους. Προσωπικά δεν το εχω δοκιμάσει γιατι δεν εχω γατα (μπορει να κανω ενα τεστ στα γατια της γειτονιάς και θα σας ενημερώσω). Εαν καποιος το εχει δοκιμάσει η μπει στον πειρασμό να το κάνει ας μοιραστεί την εμπειρία του. Παραθέτω και μια φωτογραφία για να την βρουν οσοι ενδιαφέρονται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool