Γατονόματα!

ορφεας13587

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ορφεας13587 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.
Παιδιά προτείνετε μου ονόματα για το μικρό γατακι μου.ειναι αρσενικό,άσπρο,περσίας....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπλάνκο, Χιόνη, ..... κόλλησα.. :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως τον στη παρεα.Λοιπον-
CHARLY,Χιονομπαλης,ΜΟΥΡΓΟΣ:lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Άδωνης, Φοίβος, Φρίξος, Χιόνης, Χιονάτος, Πέρσης, Αλαντίν, Bruno, Max, Angelo, Ramsis, Fidel, Leo, Leon, Aaron, Drago, Ragoul, Noah, Ξένιος, Λεονίδας, Πλάτων, Ξέρξης, Φιδέας, Χνούδος, Frolo, Trishan, Valentino, Pepe, Mogli, Figaro, Da Capo, Darius, Davidoff, Aragon, Aramis, Alf, Amadeus, Amaretto.....θα σκεφτώ κι άλλα αν δεν φτάνουν!!!!! Καλό κουράγιο στην επιλογή!!!:):):)

Αδωνις είναι από τα ονόματα που ταιριάζουν σε περσίας λευκό και κάποια στιγμή ειχα και εγώ εναν ασπρο γατούλι που τον φώναζα έτσι και μου άρεσε πολύ..........

Casper (από το ΑΣΠΡΟ φαντασματάκι), Chilly (από τον πιγκουινάκο τον Chilly Willy που ζει στους ΑΣΠΡΟΥΣ πάγους), Ρούλη (από το ΑΣΠΡούλη)... και όλα αυτά από ένα άτομο που μέχρι πριν λίγο όλα του τα γατιά τα φώναζε Γάτο και Γάτα.
:D

Δες κι αυτό μήπως σε βοηθήσει https://www.cat-names.us/database.asp

Casper (από το ΑΣΠΡΟ φαντασματάκι), Chilly (από τον πιγκουινάκο τον Chilly Willy που ζει στους ΑΣΠΡΟΥΣ πάγους), Ρούλη (από το ΑΣΠΡούλη)... και όλα αυτά από ένα άτομο που μέχρι πριν λίγο όλα του τα γατιά τα φώναζε Γάτο και Γάτα.
:D

Δες κι αυτό μήπως σε βοηθήσει https://www.cat-names.us/database.asp

Μην νομίζεις κάποια στιγμή είχα γνωρίσει μία περσίας που την φώναζαν γατίμ και όταν ρώτησα τι όνομα είναι αυτό μου είπε ότι είναι η συντομογραφία του γατί μου:lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Άδωνης, Φοίβος, Φρίξος, Χιόνης, Χιονάτος, Πέρσης, Αλαντίν, Bruno, Max, Angelo, Ramsis, Fidel, Leo, Leon, Aaron, Drago, Ragoul, Noah, Ξένιος, Λεονίδας, Πλάτων, Ξέρξης, Φιδέας, Χνούδος, Frolo, Trishan, Valentino, Pepe, Mogli, Figaro, Da Capo, Darius, Davidoff, Aragon, Aramis, Alf, Amadeus, Amaretto.....θα σκεφτώ κι άλλα αν δεν φτάνουν!!!!! Καλό κουράγιο στην επιλογή!!!:):):)

Τι έμπνευση!:confused: Το Aramis είναι πολύ ωραίο για άσπρο πέρση.
Αν και το αγαπημένο μου είναι το γατίμ!:D

Μην νομίζεις κάποια στιγμή είχα γνωρίσει μία περσίας που την φώναζαν γατίμ και όταν ρώτησα τι όνομα είναι αυτό μου είπε ότι είναι η συντομογραφία του γατί μου:lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ πάλι, χρησιμοποιώ πολύ συχνά το γατούλιμ (μην ρωτήσεις τί όνομα είναι αυτό:D)

Αφέντη ή αγγλιστί Μάστερ (διότι έτσι κι αλλιώς ολοι μας δούλοι τους είμαστε)
Σάχη (δια το περσικόν του πράγματος)
να τον χαίρεσαι!

Καίσαρας, Δομίνικος, Bazil

Παιδιά προτείνετε μου ονόματα για το μικρό γατακι μου.ειναι αρσενικό,άσπρο,περσίας....

Ακόμα δεν βρήκες το κατάλληλο όνομα.:confused::confused::confused:Αν ναι, πες το και σε μας. Αν όχι πες το να συνεχίσουμε!!!:D

Ξέρξη..:D:lol:

Εμένα τον περσάκο μου τον έλεγαν Σεβάχ, αλλά ήταν ένας πυρόξανθος μαμάκιας (και του άρεσε πολύ το όνομά του!!!):)

Βρηκαμε ονομα τελικα?:up::up::up::up::up:

τέλεια ευχαριστω πολυ ολους.ακομα να καταλήξω πάντως...μάλλον φοίβο...

σόρρι που δεν απαντάω απλά δε μπόρεσα να ξαναμπώ χθες κ είδα σήμερα τις απαντησεις σας..λεω ή φοίβο ή καίσαρα.

σόρρι που δεν απαντάω απλά δε μπόρεσα να ξαναμπώ χθες κ είδα σήμερα τις απαντησεις σας..λεω ή φοίβο ή καίσαρα.
όποιο και να διαλέξεις, όλα τέλεια είναι!!! :up:Πότε είναι τα βαφτίσια;;;;:lol::lol::lol:

θα κάνουμε μια σεμνή τελετή,δε θέλει πολύ κόσμο γιατί έχει και να κοιμηθεί!!το συνηθίζει εξάλλου ΄΄ολη μέρα κ νύχτα:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back