Γατοονόματα

skai-animals

Δραστήριο μέλος

Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
σκευτηκα να βάλω αυτό τι ποστ ωστε ο καθε ένασ να αναφέρει πωσ ονομάχεται το μικρό του ψιψίνι!!! και φυσικά να βοηθαμε και ουσ νεουσ γατογονεισ να βρουν ευκολα και γρηγορα ονοματακι για την μικρη γατουλα τουσ!!!:up::up::up:

εμενα τα δικά μου ψιψινια λέγονται

froufrou, mio, coniak, zizel

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα τα λενε
παρασκευα, μελινα, μαργαριτα, βουδα, παντελη, τζουλη
ειπα και της μαμας μου τα ζωα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα τα λενε
παρασκευα, μελινα, μαργαριτα, βουδα, παντελη, τζουλη
ειπα και της μαμας μου τα ζωα

ωραια ονόματα!:)
εγω ειχα παλια και τον τομ και τον τζερι! δεν ηταν κανενα απο τα 2 ποντικακι βεβαια, αλλα τα ειχα βρει μαζι!!!:D

εδώ μουσταρδούλα και ασπρούλα, σας λαμβάνουμε, over!:happy:

Εδώ είμαστε και εμείς. Ράϊσα, Ηλέκτρα, JuJu!!!:P:P:P

απο τα φιλοξενουμενα εχουμε
τη μονικα (επειδη ειναι κουκλαρα τη βγαλαμε ετσι)
τον ρα (μοιαζει με αιγυπτιο)
και το μωρο (ειναι μικροκαμωμενη)
:)

πολυ ωραια ονοματα παιδια! να μασ ζησουν τα γατονια μασ!!! κι εγω καποτε οταν πηρα το πρωτο γατουλι μου δεν εβρισκα κανενα ονομα για να το φωναζω...δεν υπιρχε και κανενασ καταλογοσ, κι ετσι οποτε του ελεγα ψιτ ψιτ ερχοταν. και τελικα του εμεινε το ονομα ψιτ ψιτ:up::up::up:

α ξεχασα
ειχα ενα που το ελεγα τσιου (δοθηκε το αγορακι μου)
γενικως παντως με κοροιδευουν για τα ονοματα που δινω:lol::lol::lol::lol::lol:
ιδιως η μουκελις:lol::lol::lol::lol:

Να πω και γω μερικα:P
μακης,ποντικακι,μπισκοτακι,κρεμα,τροι,λουνα,μια,κλπ,κλπ

Βικακι τι εγινε με το θεμα μας?:/:

Τα δικά μου είναι ο Βατμαν |(όμως το όνομα που έχεις στα χαρτιά είναι Ταρζαν-Ντειβιντ), η Κάντυ-Σιντερέλα, κ η Πικατσου, το καινούριο μας μωρό δεν έχει ακόμα όνομα το ψάχνουμε :hmm:

α ξεχασα
ειχα ενα που το ελεγα τσιου (δοθηκε το αγορακι μου)
γενικως παντως με κοροιδευουν για τα ονοματα που δινω:lol::lol::lol::lol::lol:
ιδιως η μουκελις:lol::lol::lol::lol:

χαχα! οχι πλακα εχουν τα γατοονοματα! 2 αδεσποτακια που ταιζα αλλα δεν μπορουσα να υιοθετισω γιατι ημουν μικρη πολυ τα ελεγα μαριζα και μαξ! ο μαξ μαλιστα βρεθηκε μεσα στο κοτετσι που ειχε τοτε η γιαγια μου, και ετρωγε μαζι με τισ κοτεσ!!!

εμενα Ψιψινα:)

Τα δικά μου είναι ο Βατμαν |(όμως το όνομα που έχεις στα χαρτιά είναι Ταρζαν-Ντειβιντ), η Κάντυ-Σιντερέλα, κ η Πικατσου, το καινούριο μας μωρό δεν έχει ακόμα όνομα το ψάχνουμε :hmm:

ελπιζω να βρητε ανα ονοματακι απο δω!!!

εμενα bailey. μερικα ονοματα γατιων που ειχα και εχω ειναι λουλου, σισσυ, μαλου, αρης, tiger, ρινα, καλι, λινος, μουρου :):):)

Ναρούτο και μερικα απο τα αδεσποτα που ταιζα:
γιούουκι, τέιτο, ρεάλ, ψιψινα, άελλα, πικατσου, σταλιτσα, πανθηρας, μαξ, συλβεστερ

Είχα κ έναν ακόμα γατούλη παλαιότερα που τον έλεγαν Λάρρυ
ελπιζω να βρητε ανα ονοματακι απο δω!!!
Ναι ίσως να βρω κάτι;)

Βρε κοριτσια,γιατι δεν τα γραφετε στο νημα με τα γατοονοματα να ειναι συγκεντρωμενα;Και ακριβως το ιδιο θεμα,με τα ονοματα των γατιων μας,ειχε ανοιχτει ξανα.

Βρε κοριτσια,γιατι δεν τα γραφετε στο νημα με τα γατοονοματα να ειναι συγκεντρωμενα;Και ακριβως το ιδιο θεμα,με τα ονοματα των γατιων μας,ειχε ανοιχτει ξανα.

οχ , δεν το ηξερα κι εχει τοσα πολλα θεματα, που ακομη κι αυτα που γνωριζω πια, δεν μπορω να τα ξαναβρω!!!:blink:(δεν εχω εξικοιωθει ακομη πληρωσ!!!)

Απαπα!! Δεν το ηξερα!! Μας γραφεις την ιστοσελιδα να τα γραψουμε κι εκει εκτος αν η Αρεθα τα συμπυκνωσει...

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ!! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ:mad::lol::lol:

Το ένα θέμα ειναι αυτο και το άλλο αυτο.Απλα ζητηστε απο καποιον Mod να μεταφερει το θεμα και να το κολλησει σε καποιο απο αυτα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back