Γατοπάρτυ στο μπαλκονάκι

Καλά δεν το συζητάω το τι παρακολούθηση παίζει...
Κάθετε εκει στη γωνία και με χαζεύει...Σχεδόν όλο το βράδυ δν ξέρω τι ώρα έφυγε, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να κλεισω την πόρτα για να κοιμηθώ και πήγα και ήταν στο μπαλκόνι φαρδύς πλατύς...
Και σήμερα το μεσημέρι αφού φάγαμε και γέμισε η κοιλιά μας δείτε...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
σε διάλεξε!!!!!!!!:):):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ!δείτε μας...Του έστρωσα ενα κουβερτάκι παλιό να ξαπλώσει γιατί πήγε να ανέβει στο κρεβάτι μου κι εφόσον είναι του δρόμου και δν με αφήνει να τον πιάσω ακόμη για να τον παω στον κτηνίατρο δν τον άφησα :(...
Είναι άδικο γιατί μόνο όταν του δίνω κονσέρβα με το χέρι με αφήνει να τον πιάνω(κι αυτό όχι πάντα), αλλίως φεύγει...έχετε κάτι στα υπ'οψιν σας να κάνω για να με συμπαθήσει???
Τον θέλω αυτό τον γάτο, πως μπορώ να κερδίσω την εμπιστοσύνη του???
Τώρα που σας γράφω έχει κατεβάσει και το κεφάλακι του και κοιμάται...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 29092009397.jpg
    29092009397.jpg
    41,2 KB · Εμφανίσεις: 42
Αχ!δείτε μας...Του έστρωσα ενα κουβερτάκι παλιό να ξαπλώσει γιατί πήγε να ανέβει στο κρεβάτι μου κι εφόσον είναι του δρόμου και δν με αφήνει να τον πιάσω ακόμη για να τον παω στον κτηνίατρο δν τον άφησα :(...
Είναι άδικο γιατί μόνο όταν του δίνω κονσέρβα με το χέρι με αφήνει να τον πιάνω(κι αυτό όχι πάντα), αλλίως φεύγει...έχετε κάτι στα υπ'οψιν σας να κάνω για να με συμπαθήσει???
Τον θέλω αυτό τον γάτο, πως μπορώ να κερδίσω την εμπιστοσύνη του???
Τώρα που σας γράφω έχει κατεβάσει και το κεφάλακι του και κοιμάται...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Υπομονή θέλει φίλη μου..μόνο αυτό και σιγά σιγά θα ημερέψει και στο τέλος θα σου τρίβεται κιόλας...σε μένα και τα τρία τα αδέσποτα μετά από έναν ολόκληρο χρόνο μαζί μου δεν με φοβούνται πια και μπορώ να τα χαιδέυω άνετα...(μόνο εμένα όμως):):):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back