din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειπα να γραψω και εγω τα προβληματα που αντιμετωπιζω με τα ζουζουνια μου.η λουιζα μου λοιπον εχει τη συνηθεια να πινει νερο απο το νιπτηρα!και ενω στην αρχη ηταν χαριτωμενο τωρα εχει παραγινει το κακο...μολις με βλεπει ορθια τρεχει στο μπανιο και περιμενει να της ανοιξω τη βρυση!και καλα οταν ειμαι στο σπιτι,οταν δεν ειμαι?εχει μπολακι με νερο αλλα πινει απο εκει παααρα πολυ σπανια...τι μπορω να κανω για να πηγαινει εκει συχνοτερα?εχω και τον φοιβο(πριν 2 μηνες τον απεκτησα) ο οποιος ροχαλιζει!!!
σοβαρολογω λιγο να τον παρει ο υπνος αρχιζει...αφου ενα βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω απ το ροχαλιτο και αναγκαστηκα να τον ξυπνησω!ειναι μισο περσακι και εχει συνεχεια δακρυα και μυξουλες και σκεφτηκα μηπως ςιναι απο αυτο.τελος απευθυνομαι σε αυτους που εχουν περισσοτερα γατακια να μου πουν αν κανουν και τα δικα τους το ιδιο.η λουιζα(19 μηνων στειρωμενη) λοιπον βαζει κατω τον φοιβο(5 μηνων αστειρωτος) και του δινει μπουνιτσες!αυτος γυριζει αναποδα,την δαγκωνει,μετα τον δαγκωνει και αυτη,σηκωνονται και μετα ξανα τα ιδια.παιζουν??φοβαμαι μην τραυματιστει ο φοιβος που ειναι μικρουλης(η λουιζα ειναι λιγο στριμμενη και μερικες φορες του κανει χχχ..!)μεχρι στιγμης κυνηγουσε το ενα το αλλο και καταλαβαινα οτι επαιζαν,αλλα τωρα?
αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Δεν κρυβουν καμία ανησυχία.2 γάτοι που είχα παλιότερα κοιμούνταν στο νηπτήρα. Ο Kumo μου που είναι περσικός ροχαλίζει καμιά φορά. Σαν ανθρωπος! Οταν κοιμάται ανάσκελα δίπλα μου στο μαξιλάρι, ρίχνει κατι ξεγυρισμένα ροχαλητά, που ωρες ώρες νομίζω ότι εχω ανθρωπο δίπλα μου.
Οταν υπάρχουν 2 γατιά σε ενα σπίτι πάντα παίζουν. Τα δικά μου κυνηγιούνται τρελλά, πλακωνονται στις φάπες, στηνει ενεδρες το ενα στο αλλο, αλλα μετά καταλήγουν να κοιμούνται αγκαλίτσα.
Ειναι ευλογία να εχεις 2 γατιά στο σπίτι. Σε κάνουν να γελάς και να μη βαριέσαι ποτέ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι ειναι πολυ ωραια 2 γατακια μαζι
απλα η λουιζα ειναι πολλη στριμμενη!!!οταν τον εφερα στο σπιτι τις ετρωγε κανονικα!αφου μια φορα του ειχε κοκκινισει το ματι και το ειχε κλειστο για 2 μερες!και ενω ειχα συνηθισει να παιζουν αλλα συγκρατημενα, πριν 2 μερες αρχισε αυτο!ο φοιβος ειναι μικρουλης και χαζουλης γι αυτο ανησυχω.ολα τα βλεπει σαν παιχνιδια.οσο για το ροχαλιτο απ οτι καταλαβα ειναι φυσιολογικο...
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος

Αντε, να μας δειξεις και φωτογραφίες τους.
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο φοιβος ειναι ο μικρουλης που βλεπετε.δεν ξερω πως να βαζω φωτογραφιες ειμαι ασχετη...Μαζί δεν κάνουνε και χωρια δεν μπορούνε!
Αντε, να μας δειξεις και φωτογραφίες τους.
Hlianna
Διάσημο μέλος

επισης αν εχει μυξες πρεπει να το πας στο γιατρο..οκ τα δακρυα για τα περσικα αλλα μυξες μου φαινεται περιεργο να εχουν τα περσικα..
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
νομιζω τα εχω δει αυτα και ειναι πανακριβα!!μηπως να βαλω το μπολακι μεσα στο νιπτηρα ωστε να συνηθισει και μετα να το ξαναπαρω?σχετικα με τις μυξουλες τωρα εχω κτηνιατρειο κατω απ το σπιτι μου για να ρωτησω αλλα ειναι πολυ κλεφτης και δεν ξαναπηγαινω.ψαχνω για καινουργιο τωρα...thanks!!!και η δικη μου(περσικη) της αρεσει πολυ να πινει νερο απο τον νιπτηρα..αλλα πινει και απο το μπολακι της..μπορεις να παρεις κατι που ειναι σαν συντριβανακια καιτ ο νερο ανακυκλωνεται και πινουν απο εκει..θα της αρεσει πιστευω αλλα το εχω βρει μονο σε σαιτ του εξωτερικου
επισης αν εχει μυξες πρεπει να το πας στο γιατρο..οκ τα δακρυα για τα περσικα αλλα μυξες μου φαινεται περιεργο να εχουν τα περσικα..
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Δυστυχώς και η δικιά μου τρελαίνεται να πίνει νερό απο την βρύση που στάζει...αρέσει πολύ στα γατιά το καθαρό τρεχούμενο νερό ...μέχρι που σκέφτομαι να της πάρω την Drinkwell την ποτίστρα αλλά κάνει 60 ευρώ στην Ελλάδα....νομιζω τα εχω δει αυτα και ειναι πανακριβα!!μηπως να βαλω το μπολακι μεσα στο νιπτηρα ωστε να συνηθισει και μετα να το ξαναπαρω?σχετικα με τις μυξουλες τωρα εχω κτηνιατρειο κατω απ το σπιτι μου για να ρωτησω αλλα ειναι πολυ κλεφτης και δεν ξαναπηγαινω.ψαχνω για καινουργιο τωρα...thanks!!!

din@
Εκκολαπτόμενο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Και τα δικά μου πίνουν νερό από το νιπτήρα και η μεσαία μου γατούλα μπαίνει όλη κάτω από την βρύση. Την βρίσκουν μου φαίνεται με το τρεχούμενο νερό!!!

Ο μικρός μου που είναι 4 μηνών, κυνήγαει τα κορίτσια μου, πέφτουνε στο πάτωμα και γίνονται ένα κουβάρι, δαγκώνονται αλλά όλα αυτά είναι παιχνίδι.

Και επίσης να τους κόβεις τακτικά τα νυχάκια για να μην έχουν ατυχήματα πάνω στο παιχνίδι!!!

din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
α οκ τοτε γιατι φοβομουν μηπως τρωει ξυλο ο μικρος και δεν το καταλαβαινω...δεν θα μπορεσω να κοψω τα νυχια στη λουιζα,δεν θα καθισει το σκασμενο!με το ζορι την χτενιζω να φανταστεις!Να τα χαίρεσαι τα γατόνια σου!!!
Και τα δικά μου πίνουν νερό από το νιπτήρα και η μεσαία μου γατούλα μπαίνει όλη κάτω από την βρύση. Την βρίσκουν μου φαίνεται με το τρεχούμενο νερό!!!
Ο μικρός μου που είναι 4 μηνών, κυνήγαει τα κορίτσια μου, πέφτουνε στο πάτωμα και γίνονται ένα κουβάρι, δαγκώνονται αλλά όλα αυτά είναι παιχνίδι.![]()
Και επίσης να τους κόβεις τακτικά τα νυχάκια για να μην έχουν ατυχήματα πάνω στο παιχνίδι!!!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Και εγώ δεν τους κόβω μόνη μου. Τρελλή είμαι????α οκ τοτε γιατι φοβομουν μηπως τρωει ξυλο ο μικρος και δεν το καταλαβαινω...δεν θα μπορεσω να κοψω τα νυχια στη λουιζα,δεν θα καθισει το σκασμενο!με το ζορι την χτενιζω να φανταστεις!

Πηγαίνουμε κάθε μήνα στην κτηνίατρο και μας τα κόβει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Εμείς της κρατάμε 3 άτομα αφού πρώτα τις έχω κουκουλώσει με πετσέτα.αχ ουτε αυτος θα τα καταφερει...για να τις κανει τα εμβολια την κρατανε 2 ατομα με γαντια!!!προφανως κατι την εχει τρομαξει...

Τι να κάνω? Είναι αναγκαίο!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εμείς της κρατάμε 3 άτομα αφού πρώτα τις έχω κουκουλώσει με πετσέτα.Τι να κάνω? Είναι αναγκαίο!!!
![]()
Δηλαδή εγώ που καρατάω μόνη μου την Μυρτώ, με γάντια βέβαια(δεν την ξαναπατάω), να λέω ότι μιά χαρά είμαστε!!!

Και εγώ δεν τους κόβω μόνη μου. Τρελλή είμαι????
Πηγαίνουμε κάθε μήνα στην κτηνίατρο και μας τα κόβει.![]()
Α εγώ τους τα κόβω μόνη μου τα νυχάκια, θέλαν δεν θέλαν το συνήθισαν!

Στον Άρη μάλιστα προσπαθώ να τα λιμάρω και λίγο!

natalouko
Επιφανές μέλος
Νίκη μου, προσπαθήσαμε πάρα πολλές φορές να τους τα κόψουμε στο σπίτι μήπως αντιδρούν έτσι στο ιατρείο λόγω ξένου περιβάλλοντος ή των άλλων ζώων αλλά μας έκαναν ριγέ.Δηλαδή εγώ που καρατάω μόνη μου την Μυρτώ, με γάντια βέβαια(δεν την ξαναπατάω), να λέω ότι μιά χαρά είμαστε!!!
Α εγώ τους τα κόβω μόνη μου τα νυχάκια, θέλαν δεν θέλαν το συνήθισαν!
Στον Άρη μάλιστα προσπαθώ να τα λιμάρω και λίγο!![]()

Να τις ακούσεις πως φωνάζουν λες τις μαχαιρώνεις.
Και δαγκώνουν πολύ.
Η Μυρτούλα μια χαρά συνεργάσιμη την βλέπω!!!

Ο Αρούλης είναι καλός μωρέ, δεν φαντάστηκα ούτε για μία στιγμή ότι θα σου δημιουργούσε πρόβλημα!!

Απ ότι φαίνεται τα αγοράκια είναι πιο ήρεμα. Εκτός ορισμένων εξαιρέσεων!!!

din@
Εκκολαπτόμενο μέλος

...παντως παλι σημερα ο φοιβος εφαγε κατι ψιλες...πρεπει να τους κοψω τα νυχια τελικα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool