1.Whiskas
2.Iams
3.Gourmet
4.Friskies
5.Pro plan
Έχετε πάρει καμία από τις παραπάνω?Εγώ τώρα τελευταία του τα έκοψα διότι είχε ξεπεράσει το μέτρο (βάρους)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lia85
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν θέλεις να του δίνεις κάποια "λιχουδιά",επέλεξε να του δίνεις μαγειρεμένο κοτόπουλο,που επίσης τρελαίνονται να τρώνε,ή ψάρι,ή κάποια λιχουδιά που θα σου προτείνει ο ίδιος ο γιατρός,παρά τέτοια υποπροϊόντα που μόνο κακό τους κάνουν.

Alkisti_V
Νεοφερμένο μέλος
Αρχικά να πω ότι δεν είμαι φαν της κονσέρβας. Στον γάτο μου που είχα μέχρι πρόσφατα έδινα κονσέρβες. Σίγουρα προσθέτουν κάποια συστατικά μέσα για να αρέσουν οι τροφές στα ζώα.
Πλέον στη γάτα μου δίνω μόνο ξηρά τροφή (Royal). Πρόσφατα που κάναμε τη στείρωση και αναζητούσα τον καλύτερο τρόπο για να της δίνω την αντιβίωση, συζητώντας με τον κτηνίατρο το ενδεχόμενο να της την δίνω μέσα σε κονσέρβα, μου πρότινε κονσέρβες της Gourmet.
Από αυτές λοιπόν που διατίθενται και σε supermarkets ο γιατρός μου είπε ότι η περισσότερο ποιοτικές είναι οι Gourmet. Πάντως για τα γατάκια που περιφέρονται στη γειτονιά μου και στον κήπο μου προτιμώ χύμα ξηρά τροφή (σχετικά καλής ποιότητας) από pet shop, αντί για κάποιο από αυτά τα προϊόντα των supermarkets.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
εχω μεγαλωσει πολλα γατια με τροφες του σουπερ μαρκετ στο χωριο και ζησαν χρονια χωρις προβλημα.
Αν εισαι ανεργος ενα χρονο και κατι ..τι κανεις? περνεις φτηνες και εχεις τυψεις με αυτα που διαβαζεις...ουφφφφφ
τα σκασμενα μου δεν τρωνε βραστο κοτοπουλο !!! το δοκιμασα και αυτο αλλα δεν επιασε....
εννοειτε τρων ξηρα τροφη και μια κονσερβα μικρη μιση -μιση κα8ε 3μερες
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Λεγεται Josera, πηραμε τη light, που μαλλον ειναι οκ για στειρωμενες, το θεμα ειναι οτι επαθαν ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ με την τροφη, μονο ερωτα με τη συσκευασια δεν εκαναν, αφου την κλεισαμε στην αποθηκη(την τροφη), γιατι φοβηθηκαμε οτι θα την ανοιξουν το βραδυ, παρολο που η συσκευασια ειναι τρομερα εργονομικη.
marina289
Περιβόητο μέλος
χα χα χα χα χα χα χα!!! Το Χιονατόνι έχει μια...Με την Χιονάτη το έχω ξαναγράψει, το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο στο θέμα του φαγητού. Το πείσμα της να μη τρώει ότι δεν της αρέσει είναι ενοχλητικό. Είναι ικανή να μη δοκιμάζει το φαΐ της και να επιμένει να πίνει μόνο νερό σαν να κάνει απεργία πείνας. Στην αρχή έτρωγε το κοτόπουλο αλλά τώρα εδώ και ένα μήνα σχεδόν δεν το δοκιμάζει καν. Αγοράζω το βράζω και το ..... πετάω (στήθος μόνο) η για την ακρίβεια το δίνω στα αδέσποτα που ταίζω. Αν της βάλω κονσέρβα θα γλύψει μόνο τη σάλτσα και αφήνει τα φιλετάκια. Τελικά το μόνο που τρώει είναι αυτό της Gourmet από τόνο με ζελέ γαρίδας. Βάζω πολύ λίγο και το ανακατεύω με κροκέτες της Proplan. Είναι το μόνο που καταβροχθίζει. Κι ο λόγος που επέλεξα Proplan είναι επειδή έχει μικρές κροκέτες που ανακατεύονται εύκολα με μια πολύ μικρή δόση της Gourmet (ίσα ίσα μια πολύ μικρή ποσότητα με πιρούνι του γλυκού). Ο γιατρός έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά. Και με ανησυχεί αυτό γιατί διαβάζοντας τις οδηγίες της Gourmet λέει πως είναι συμπλήρωμα διατροφής για γάτες 4 κιλών περίπου. Εγώ απ ότι βλέπω η Χιονάτη δεν παχαίνει κι ούτε η όρεξη της μεγάλωσε μετά την στείρωση.
ντιβίστικη μιζέρια με το φαγητό, που πολύ γουστάρω!
Πιο πολύ όμως γουστάρω που νιώθω ότι σε μπεγλερίζει κανονικά.... και συ -καρακαψούρης- ψιλαφίζεις τις ορέξεις της... μανταμ-σουσού(ς)!
Ανδρομαχη
Νεοφερμένο μέλος

Άλλωστε η Φουφούκα μου(Φούλα)είναι ήδη 10 χρονών και οι επισκέψεις στο γιατρό είναι μόνο για πράξεις ρουτίνας κι ο Μά@αξ μου το ίδιο
(τα άλλα είναι καινούργια μέλη).Και η πρώτη γατούλα μου, η Φαίη,τη βρήκα το 87 και πέθανε το 2003 με την ίδια περίπου διατροφή άρα δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχούμε τόσο πολύ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Λεγεται Josera, πηραμε τη light, που μαλλον ειναι οκ για στειρωμενες, το θεμα ειναι οτι επαθαν ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ με την τροφη, μονο ερωτα με τη συσκευασια δεν εκαναν, αφου την κλεισαμε στην αποθηκη(την τροφη), γιατι φοβηθηκαμε οτι θα την ανοιξουν το βραδυ, παρολο που η συσκευασια ειναι τρομερα εργονομικη.
Μπα??? Δεν ήξερα πως βγάλανε και για Pet. Μέχρι τώρα την έβλεπα στη Κρήτη που την έδιναν στα ζα τους για να παχαίνουν αν αναφέρεσαι στην εταιρεία viozokat. Θα ψάξω κι εγώ να δω αν υπάρχει στη γειτονιά η στον Πειραιά
χα χα χα χα χα χα χα!!! Το Χιονατόνι έχει μια...ντιβίστικη μιζέρια με το φαγητό, που πολύ γουστάρω!
Πιο πολύ όμως γουστάρω που νιώθω ότι σε μπεγλερίζει κανονικά.... και συ -καρακαψούρης- ψιλαφίζεις τις ορέξεις της... μανταμ-σουσού(ς)!
![]()

Κατεχωρήθη το γέλιο σου στα πρακτικά του ποστ. Μια απλή υπενθύμιση ενός μπεγλεριζεμένου καρακαψουρημένου και ψιλαφίζοντος πατέρα: " Attention !!!! έχει ο καιρός γυρίσματα"

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είσαι η μόνη. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Υπάρχουν και πιο στενάχωρες καταστάσεις. Πριν 1 μήνα την ώρα που τάιζα τα αδέσποτα της γειτονιάς μου με πλησίασε μια κυρία να με ευχαριστήσει που ταΐζω και τα δικά της. Μου τα έδειξε και ήταν δυο συμπαθητικά που συχνά με περιμένουν έξω από την πόρτα του γκαράζ μου το μεσημέρι και στις 8 το βράδυ για να φάνε. Μου εκμυστηρεύτηκε πως λόγω της ανεργίας κτλ αναγκάζεται να τα ταΐζει με ότι τρώνε κι εκείνοι στο σπίτι τους μια που δεν περισσεύουν χρήματα για καθημερινό τάισμα έστω και με τις φτηνές κονσέρβες των supermarket .Όταν έχεις 5μελή οικογένεια με γιο φοιτητή , τον δεύτερο τρίτη λυκείου ,6 γάτες κι εγώ άνεργη καταλαβαίνετε ότι οι κονσέρβες ή η ξηρά τροφή από κτηνιατρείο είναι πολυτέλεια.Άρα τροφή από supermarket και μάλιστα απο τις πιο οικονομικέςΆλλωστε η Φουφούκα μου(Φούλα)είναι ήδη 10 χρονών και οι επισκέψεις στο γιατρό είναι μόνο για πράξεις ρουτίνας κι ο Μά@αξ μου το ίδιο
(τα άλλα είναι καινούργια μέλη).Και η πρώτη γατούλα μου, η Φαίη,τη βρήκα το 87 και πέθανε το 2003 με την ίδια περίπου διατροφή άρα δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχούμε τόσο πολύ!!!
Και σωστά το λες. Δεν πιστεύω πως είναι τόσο επικίνδυνες αυτές οι τροφές αλλά να, όταν υπάρχουν οι δυνατότητες πάντα θέλουμε το καλύτερο για τους δικούς μας φίλους. Άλλωστε πιστεύω πως σ αυτές τις πολυεθνικές εταιρείες αν ήταν τόσο επικίνδυνες αυτές οι τροφές, δεν μπορεί κάποιες φιλοζωικές οργανώσεις θα είχαν αντιδράσει σε μια ανεπτυγμένη χώρα. Μερικές από τις τροφές που βλέπω στα ράφια των καταστημάτων εδώ, τις έβλεπα και στην Σιγκαπούρη ακόμα και Αυστραλία. Κι αφού κυκλοφορούν προ πάντων στην Αυστραλία, ε, δεν μπορεί να είναι τόσο επικίνδυνες για την υγεία τους. Απλώς επειδή προσθέτουν ουσίες για να τις κάνουν πιο ελκυστικές στη γεύση, προκαλούν τον προβληματισμό μας.

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
εγώ τρώω whiskas κριτσινια και έτρωγα και παττε, αλλά σταμάτησαν να το φέρνουν στα σούπερ μάρκετ της ιαλυσού(το παττέ) και τώρα τρώω Μistigris, για το οποίο τρελένομαι. για τα κριτσίνια(Whiskas) όχι ιδιέτρα.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ο ενας μου γατος την εφαγε , ο αλλος κλαιει να του βαλω αλλη ... θα με σκασουν!!!
Γερμανικη ειναι η τροφη και πηρα το μικρο για δοκιμη (400γρ -3.70€)
jollie
Νεοφερμένο μέλος
3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool