ELENIP
Διάσημο μέλος
Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα.
31-07-09
21:22
Απο super market λένε οτι η perfect fit είναι καλή.Εγω δεν την έχω πάρει ποτε στις γάτες μου, αλλα εχω ακούσει καλά λόγια απο μέλη του σάιτ
Πάντα σαν μια πιο φτηνή επιλογή, αν και θα ηταν καλυτερα να αποφεύγεις τροφες απο Super Market
Νίκοοοοο, το κέρδισες!!! Enjoy

Πάντα σαν μια πιο φτηνή επιλογή, αν και θα ηταν καλυτερα να αποφεύγεις τροφες απο Super Market

Νίκοοοοο, το κέρδισες!!! Enjoy

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα.
31-07-09
21:24
Κατσε να μας πει και ο Νίκος να κατωχηρωθεί (το σκότωσα
)
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα.
31-07-09
21:25
Eχεις δικιο.Βαση ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ειναι μετρια/καλη.
Το αρνητικο που εχω δει ομως ειναι πως βγαινει σε μικρη συσκευασια μονο...
Δινω ενα + στη purina ONE για το ονομα που εχει στο χωρο σαν εταιρια η Purina...
Το αρνητικο που εχω δει ομως ειναι πως βγαινει σε μικρη συσκευασια μονο...

Δινω ενα + στη purina ONE για το ονομα που εχει στο χωρο σαν εταιρια η Purina...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
31-07-09
21:30
Ευχαριστω για την πληροφορια!
Συνεχειστε την κουβεντα σας και τα κοπλημεντα!

Συνεχειστε την κουβεντα σας και τα κοπλημεντα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum