Γατουλίνι μέσα σε φρεάτιο... help!!

Roma

Νεοφερμένο μέλος

Η Roma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα.
Καλησπέρα, είναι η πρώτη φορά που ποστάρω εδώ και είναι πραγματική ανάγκη!!Εδώ και 2 μέρες απέναντι από την πολυκατοικία που μένω ακούω ένα μικρό γατάκι να κλαίει.Προχτές το άκουγα όλο το βράδυ και προσπάθησα να βρω από πού ερχόταν αλλά μάταια..Χθες και σήμερα άρχισα το ψάξιμο αλλά το άκουγα πολύ λίγο και το έχανα..Πριν από λίγο είπα να πάω μια βόλτα με τη μικρή μου να το ψάξω και ήμουν τυχερή γιατί το άκουσα ξανά..Και τί συνειδητοποίησα??Ότι το μικρό βρίσκεται μέσα σε ένα φρεάτιο
icon_e_surprised.gif
, με μικρό βάθος βέβαια...Αλλά μου ήταν αδύνατο να σηκώσω τη σχάρα και να το βγάλω...Έκατσα εκεί πολύ αλλά δε μπόρεσα τίποτα...Έχω παρει τηλέφωνα σε φιλοζωική και δεν απαντά.O δήμος απευθύνθηκε στον καθαριστή του σχολείου που είναι δίπλα ο οποίος προσπάθησε να με βοηθήσει αλλά δεν έχει εργαλεία..Αν υπάρχει κάποιος κοντά στην Αγία Παρασκευή και μπορεί να βοηθήσει ας μου στείλει pm.. Υποτίθεται ότι θα βγει απο εκει που μπήκε αλλά τόσες μέρες πώς δεν τα κατάφερε??ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που ακριβως ειναι το γατακι???? Μενω Αγια Παρασκευη αλλα δεν ξερω αν μπορω να βοηθησω σιγουρα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απαντησε μου αν μπορεις συντομα για να μην επιβαρυνουμε και το γατακι.

Μολις γύρισα από το γατάκι..Προσπάθησα με κάποια εργαλεία (σφυρί, κατσαβίδι) να σκαψω γύρω από το φρεάτιο αλλά δεν έχει αποτέλεσμα..μάλλον πρέπει να απευθυνθώ στην πυροσβεστική αλλά και πάλι δεν ξέρω κατά πόσο θα ανταποκριθούν.:hmm:

Δεν υποχωρησε καθολου το χωμα γυρω-γυρω??

Είναι πολύ λίγο το χώμα..Περισσότερο είναι τσιμέντο..Αν υπήρχε καποιος που να ξέρει από αυτά θα βοηθούσε..Εγώ πρέπει να φύγω σε ένα 20λεπτο-δυστυχώς.Αν μπορέσεις πήγαινε μια βόλτα αργότερα αλλιώς το βράδυ ή στη χειρότερη αύριο το πρωί..:( Πάντως το γατί φαίνεται να έχει αρκετές δυνάμεις ακόμα.

Θα περασω σε καμια ωρα να κοιταξω τι μπορω να κανω και θα στειλω για νεοτερα!!

Δεν εχω τη δυνατοτητα να παω σημερα! Καλο θα ηταν να ειδοποιησεις την πυροσβεστικη η καποιον με τα καταλληλα εργαλεια! (αφου δεν μπορεσες εσυ, δεν ειναι και πολυ ελπιδοφορα η συνεισφορα μου:()

Παιδια παρτε την πυροσβεστικη,εχει κινητοποιηθει σε παρομοιες περιπτωσεις,μη ριξει καμια βροχη και πνιγει κιολας το καημενο...

Αύριο πρωί θα πάρω ξανά φιλοζωική και πυροσβεστική..Πάντως το δύσκολο είναι ότι εκεί δίπλα είναι ένα δημοτικό και ειδικά το πρωί υπάρχουν πολλά παιδιά. Οπότε οποιαδήποτε κινητοποίηση είναι δύσκολη..

Παρε τηλεφωνο να σου δωσω τηλεφωνο φιλοζωικης στην αθηνα που θα δρασει και θα σε βοηθησει με τη πυροσβεστικη 6979780445 (2-4/22-2300) στειλε μυνημα αν ειναι τωρα

Θα παει η πυροσβεστικη αν την καλεσετε,και στο σκυλακι στις καλογριες πηγαν και το βγαλαν!!!

ΥΓ Γιασμιν αδειασε το inbox σου,προσπαθουσα να σου στειλω πμ:/:

Δυστυχώς η κοπέλα από το σωματείο που μου συνέστησε η yasmin1gr δε μπορεί να βοηθήσει διότι βρίσκεται μακριά σε σοβαρό περιστατικό..Πήρα και την πυροσβεστική και πολύ απλά μου είπε ότι είναι αρμοδιότητα του δήμου.ο δήμος το πρωί μου είχε πει ότι θα έστελνε ανθρώπους αλλά εγώ δεν είδα κάτι..Βέβαια δεν είμαι όλη την ώρα κάτω και μπορεί να μου διέφυγε κάτι.απογοήτευση...

ΠΟΥ Ακριβώς είναι ??

τι εγινε με το γατουλινι?

Παιδιά εμένα είχε έρθει πυροσβεστική και απεγκλώβισε γατούλα στον ακάλυπτο που έκλαιγε όλη μέρα και νύχτα:(Και μάλιστα δεν ήταν στον ακάλυπτό μου αλλά σε ένα μαγαζί και συνεργάστηκαν όλοι και σώθηκε....τι ναπω

Παιδιά αν το φρεάτιο έχει χαραμάδες ρίξτε μέσα λίγες κροκέτες να φάει τουλάχιστον...εκτός και αν έχει νερά μέσα..:hmm::hmm::hmm:

Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν που βρίσκεται το γατάκι, είναι εξω απο το 2ο δημοτικο αγιας παρασκευης το οποιο βρισκεται επι της οδου αιγαιου πελαγους.απο το απογευμα δεν εχω νεοτερα μιας και πραγματικα δεν μπορω να κανω κατι..αυριο το πρωι θα παρω ξανα τη φιλοζωικη και τον δημο αλλα εχω αρχισει να απογοητευομαι.δυο πρωινα-μεσημεριανα τωρα εχω παρει τους παντες και δεν βρισκω ανταποκριση.εχω ριξει ξηρα τροφη αλλα εχει χωματα και λιγα νερα..δεν ειναι ο,τι πιο ευκολο..

παιδιά επειδή είναι φρεάτιο μόνο από τον Δήμο μπορούν να βοηθήσουν. Επέμεινε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back