Γατουλίνι μέσα σε φρεάτιο... help!!

Πηγα σημερα το πρωι και δεν ειδα-ακουσα τιποτα... Κοιταξα στο φρεατιο και εχει νερα μεσα,δεν το ειδα...Το φωναξα και τιποτα.. πραγματικα δεν σηκωνεται αυτο το φρεατιο παρα μονο με μεγαλα εργαλεια.. ελπιζω να ναι καλα το γατακι..:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αύριο θα βρέξει παιδιά:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σου σελνω αλλα δυο τηλεφωνα ειδοποιησα και τις εφταψυχες στειλε το δικο σου παλι να το εχω

αμα εχει ηδη νερα...... και χτες ψιλοεριξε απο Ψυχικο και πανω

Θα κατεβω σε λιγο να δω αν υπαρχει εκει ακομα..Και γω χθες το πρωι το εψανχα συνεχεια αλλα δεν ακουσα τιποτα..οντως σημερα το παει για βροχη..α δω τι μπορω να κανω ξανα.:(

Μόλις γύρισα.Το γατάκι δεν ακούγεται.Επίσης πήρα ξανά τον αντιδήμαρχο περιβάλλοντος της περιοχής και μου είπε ότι θα έρθει σήμερα συνεργείο...Αν και μου είχε πει ότι θα πήγαινε χθες..Σίγουρα μετρά η ζωή του γατιού αλλά για να τους παρακινήσω τους λέω ότι αν πεθάνει εκεί μέσα θα είναι εστία μολύνσεως για τα παιδιά του δημοτικού. Τί άλλο να κάνω?Πρέπει να βρω λόγους που μετράνε για αυτούς..

τελικα τι εγινε με το γατακι?

Κανένα νεότερο..Δεν είμαι συνέχεια σπίτι αλλά κάποιες στιγμές που κοίταξα δεν είδα κάποιον από τον δήμο..παιδιά ομολογώ πως έχω χάσει τις ελπίδες μου.Από κανένα φιλοζωικό σωματείο δεν μπορεί να γίνει κάτι εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα πίεσης του δήμου..Και μάλιστα η συγκεκριμένη περίπτωση με το φρεάτιο είναι δύσκολη..Το λυπηρό επίσης είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται γατάκι απο εκείνο το σημείο.Υποθέτω ότι είναι συχνό φαινόμενο..Ελπίζω την επόμενη φορά να υπαρξει περισσότερη βοήθεια από τον δήμο και να μην αναρωτιόμαστε για την κατάληξη του εκάστοτε άτυχου πλάσματος.

παει το γατακι....
cry.gif

Έχω σιχαθεί και τους Δήμους και όλους γελείους άχρηστους καρεκλοκένταβρους. Γελίοι κοροϊδεύουν τον κόσμο οι αναδιοργάνοτοι. Άντε τώρα γιατί τα πήρα.

Στην ίδια ψυχολογική κατάσταση βρίσκομαι και γω..Πάντως το ερώτημά μου είναι: αν τους έλεγα ότι έπεσε το κινητό μου ή το χιλίων ευρώ ρολόι μου θα έρχονταν???Γιατί φαντάζομαι ότι με το που άκουγαν για γατάκι σταματούσαν να νοιάζονται..Ευχαριστώ πάντως όλους όσους με συμβούλεψαν και συμπαραστάθηκαν σε αυτή την προσπάθεια..Μακάρι να είχε καλή κατάληξη...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back