Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Και τα δικά μου με την ηλεκτρική φρικάρουν. Αλλά ο Ποκίτο φοβόταν κι ένα λουτρινο μεγάλο ποντίκι και φοβούνται επίσης την κιθάρα του καλού μου. Όταν παίζει εξαφανίζονται και μετά όταν την αφήσει πάνε και της δίνουν χαστουκακια!!![]()
εμενα χαστουκακια μου δινει οταν τραγουδαω,σημαινει κατι αυτο
??η Τσικι λατρευει τις σακουλες,τα φαρασια και οταν χτυπαει το κουδουνι τρεχει πρωτα στο θυροτηλεφωνο και μετα πισω απο την πορτα περιμενοντας να δει ποιος θα μπει!ακουει αμεσως την πορτα οταν ανοιγει,π.χ.οταν γυρναω,παρότι κοιμαται του καλου καιρου θα ακουσει το ανοιγμα της πορτας και θα τρεξει να με υποδεχτει.η μητερα μου ετσι καταλαβαινει οτι ερχομαι,βλεπει την Τσικι να τρεχει στην πορτα χωρις εκεινη να εχει παρει ειδηση ακομα τιποτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
). Οταν δει καποιον να κουνάει ένα δοχείο, φεύγει τρέχοντας. Αυτό το έπαθε επειδή τα συνδέει με το Get Off. Aλλο που φοβάται ειναι το κουτί που έχουμε τα φάρμακα, γιατί ξέρει ότι εκεί είναι η αλοιφή που του βάζω στα αυτιά. Οταν με βλέπει να ανοίγω το κουτί εξαφανίζεται.Φοβάται και τα υψη επίσης. Την ηλεκρική όχι. Μάλλον έχει συνηθίσει.
Οσο για την τηλεόραση αδιάφορη του είναι.
υγ. Τα παιδάκια δεν τα φοβάται πια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Ο Σάκης φοβάται σχεδόν τα πάντα, ακόμα και τη σκιά του. Με τον καιρό βέβαια έχει βελτιωθεί κάπως η κατάστασή του. Η μεγαλύτερη φοβία του παραμένει η ηλεκτρική σκούπα αλλά φοβάται ο,τιδήποτε κάνει απότομα θόρυβο και τις πολύ απότομες κινήσεις. Μόλις χτυπήσει το κουδούνι αν υποψιαστεί ότι είναι άγνωστος εξαφανίζεται.
Η Μίτσυ γενικά δεν φοβάται. Όταν ήταν στα νιάτα της φοβόταν την ηλεκτρική αλλά τώρα την έχει συνηθίσει τόσο που σκουπίζεις δίπλα της, την μεταφέρεις, σκουπίζεις εκεί που κοιμόταν και την ξαναβάζεις στην θέση της. Με την σφουγγαρίστρα όταν ήταν μικρή είχε μια σχέση πάθους, μόλις την έβλεπε της έκανε επίθεση!
RedCat
Διάσημο μέλος
σας γλυκοφιλώ όλους
Τσε, ο γάτος της Νότας
Υ.Γ. Παιδιά, δεν το δοκιμάζετε να δείτε αν ισχύει και σε κάποια απο τα δικά σας? είναι το σήμα έναρξης (μόνο έναρξης) των ειδήσεων της ΝΕΤ..

anabou
Διάσημο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εμένα η Νταίζη μου ‘χωνε χαστουκάκια, όχι κ τόσο αθώα όμως, όταν τραγουδούσα, αλλά μόνο όπερα![]()
![]()
![]()
εμενα χαστουκακια μου δινει οταν τραγουδαω,σημαινει κατι αυτο;
Όσο για την ηλεκτρική, στην αρχή τη φοβόντουσαν, αλλά τώρα καθόλου, αφού καμιά φορά τούς καθαρίζω κ τη γούνα μ’ αυτήν.
Η Λούσυ είναι η πιο φοβιτσιάρα, μετά τις περιπέτειες με την υγεία της, τρέμει το κουτί μεταφοράς (δεν υπάρχει περίπτωση να τη βάλω μέσα) κ φυσικά τις επισκέψεις στον κτηνίατρο.
Ο μεγάλος της φόβος όμως ήταν η κόρη της η Νταίζη. Μετά από έναν περίεργο καυγά που είχαν (θα γράψω κάποια στιγμή την ιστορία, γιατί έχει πράγματι ενδιαφέρον), μόλις την έβλεπε την έπιανε πανικός κ ούρλιαζε λες κ την κυνηγούσαν χίλιοι δαίμονες. Κατ’ επέκταση φοβόταν κι όλες τις άλλες γάτες. Τώρα έχει ηρεμήσει αρκετά, αλλά αποτελεί το τέλειο θύμα αν έρθει όρεξη στη Sil να την τρομοκρατήσει.

χριστινα
Διάσημο μέλος
Με τη ΝΕΤ ειναι πρωτότυπο, πραγματικά!!!! Θα το δοκιμάσω!
RedCat
Διάσημο μέλος
Χριστίνα για δοκιμασε το και πεσμου αποτελεσματα...εμενα παντως οποτε το ακουσει γίνετε καπνος...
anabou
Διάσημο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Τα δικά μου έχουν ποικίλλα ακουστικά ερεθίσματα αναλογα με το ποιός ειναι στο σπίτι
Φοβαται μονο εναν ενοχλητικο ηχο στο κινητο και απο αυτες τις τρομπονες που παιζουν τα παιδια στις αποκριες.
Αλλα επειδη με το τελευταιο την τρομαζαν(η μαμα και οι αδελφες μου)εγω εκνευριστηκα και το πεταξα!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Τα δικά μου τρομάζουν με τα βεγγαλικά. Την Πρωτοχρονιά τα καημενάκια μου φρικάραν. Είχαν κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι και κλαίγαν!![]()
λοιπον αυτο με τα βεγγαλικα μποει να μην το συνηδειτοποιουμε αλλα ειναι μεγα λο προβλημα για τα ζωακια μας... φαντασου για να τρομαζουν τοσο τα δικα μας που τα εχουμε και μεσα στο σπιτι, τι περνανε τα καημενα τα αδεσποτα εκεινες τις μερες..... τι τρομαρα φοβερη παιρνουν... ασε που απο τον φοβο τους πολλα το σκανε απο τα σπιτια τους....
χριστινα
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλα καπως πρεπει να μαθουν γιατι δεν γινεται να κοιμομαστε μαζι καθε βραδυ.
ladycat
Διάσημο μέλος
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Έχω κουσει για μια σκυλιτσα που πεθανε απο καρδιακη προσβολη απο τα βεγγαλικα και ειχε και μικρα να μεγαλωσει
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool