Γατοφοβίες!

Και τα δικά μου με την ηλεκτρική φρικάρουν. Αλλά ο Ποκίτο φοβόταν κι ένα λουτρινο μεγάλο ποντίκι και φοβούνται επίσης την κιθάρα του καλού μου. Όταν παίζει εξαφανίζονται και μετά όταν την αφήσει πάνε και της δίνουν χαστουκακια!!:lol:

:lol: :lol: :lol:

εμενα χαστουκακια μου δινει οταν τραγουδαω,σημαινει κατι αυτο:hmm: :rolleyes: :lol: ??

η Τσικι λατρευει τις σακουλες,τα φαρασια και οταν χτυπαει το κουδουνι τρεχει πρωτα στο θυροτηλεφωνο και μετα πισω απο την πορτα περιμενοντας να δει ποιος θα μπει!ακουει αμεσως την πορτα οταν ανοιγει,π.χ.οταν γυρναω,παρότι κοιμαται του καλου καιρου θα ακουσει το ανοιγμα της πορτας και θα τρεξει να με υποδεχτει.η μητερα μου ετσι καταλαβαινει οτι ερχομαι,βλεπει την Τσικι να τρεχει στην πορτα χωρις εκεινη να εχει παρει ειδηση ακομα τιποτα:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Σίβα φοβάται τα σπρεϊ (δεν εχει κι άδικο...;) ). Οταν δει καποιον να κουνάει ένα δοχείο, φεύγει τρέχοντας. Αυτό το έπαθε επειδή τα συνδέει με το Get Off. Aλλο που φοβάται ειναι το κουτί που έχουμε τα φάρμακα, γιατί ξέρει ότι εκεί είναι η αλοιφή που του βάζω στα αυτιά. Οταν με βλέπει να ανοίγω το κουτί εξαφανίζεται.
Φοβάται και τα υψη επίσης. Την ηλεκρική όχι. Μάλλον έχει συνηθίσει.
Οσο για την τηλεόραση αδιάφορη του είναι.
υγ. Τα παιδάκια δεν τα φοβάται πια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ πλάκα έχουν με τις φοβίες τους. Αγαπημένη φοβία από αυτές που διάβασα εδώ η φοβία με το σήμα της ΝΕΤ!

Ο Σάκης φοβάται σχεδόν τα πάντα, ακόμα και τη σκιά του. Με τον καιρό βέβαια έχει βελτιωθεί κάπως η κατάστασή του. Η μεγαλύτερη φοβία του παραμένει η ηλεκτρική σκούπα αλλά φοβάται ο,τιδήποτε κάνει απότομα θόρυβο και τις πολύ απότομες κινήσεις. Μόλις χτυπήσει το κουδούνι αν υποψιαστεί ότι είναι άγνωστος εξαφανίζεται.

Η Μίτσυ γενικά δεν φοβάται. Όταν ήταν στα νιάτα της φοβόταν την ηλεκτρική αλλά τώρα την έχει συνηθίσει τόσο που σκουπίζεις δίπλα της, την μεταφέρεις, σκουπίζεις εκεί που κοιμόταν και την ξαναβάζεις στην θέση της. Με την σφουγγαρίστρα όταν ήταν μικρή είχε μια σχέση πάθους, μόλις την έβλεπε της έκανε επίθεση!

Αναστασία, σ'ευχαριστώ που ξεχώρισες την φοβία μου! είναι η αλήθεια ότι είναι η πιο ποιοτική από όλες.
σας γλυκοφιλώ όλους
Τσε, ο γάτος της Νότας

Υ.Γ. Παιδιά, δεν το δοκιμάζετε να δείτε αν ισχύει και σε κάποια απο τα δικά σας? είναι το σήμα έναρξης (μόνο έναρξης) των ειδήσεων της ΝΕΤ..:lol:

Παρακαλώ αγαπητέ Τσε! Ο δικος μου την έχει συνηθίσει και δεν αντιδρά ότι κι αν ακούσει! Η Μίτσυ επίσης απολύεται εδώ δεν αντιδρά πλέον στην ηλεκτρική! Πάντως Νότα συγχαρητήρια για τον εκλεπτυσμένο Τσε!

:lol: :lol: :lol:

εμενα χαστουκακια μου δινει οταν τραγουδαω,σημαινει κατι αυτο;
Κι εμένα η Νταίζη μου ‘χωνε χαστουκάκια, όχι κ τόσο αθώα όμως, όταν τραγουδούσα, αλλά μόνο όπερα :blink:
Όσο για την ηλεκτρική, στην αρχή τη φοβόντουσαν, αλλά τώρα καθόλου, αφού καμιά φορά τούς καθαρίζω κ τη γούνα μ’ αυτήν. :lol:
Η Λούσυ είναι η πιο φοβιτσιάρα, μετά τις περιπέτειες με την υγεία της, τρέμει το κουτί μεταφοράς (δεν υπάρχει περίπτωση να τη βάλω μέσα) κ φυσικά τις επισκέψεις στον κτηνίατρο.
Ο μεγάλος της φόβος όμως ήταν η κόρη της η Νταίζη. Μετά από έναν περίεργο καυγά που είχαν (θα γράψω κάποια στιγμή την ιστορία, γιατί έχει πράγματι ενδιαφέρον), μόλις την έβλεπε την έπιανε πανικός κ ούρλιαζε λες κ την κυνηγούσαν χίλιοι δαίμονες. Κατ’ επέκταση φοβόταν κι όλες τις άλλες γάτες. Τώρα έχει ηρεμήσει αρκετά, αλλά αποτελεί το τέλειο θύμα αν έρθει όρεξη στη Sil να την τρομοκρατήσει.:/:

Οντως πλάκα έχουν. Αυτό με το σπρέι κι ο πίου μιου το μισει, αλλά δεν φερω γιατι!!!
Με τη ΝΕΤ ειναι πρωτότυπο, πραγματικά!!!! Θα το δοκιμάσω!

σας ευχαριστούμε και οι δύο Αναστασία για τα καλά σας λόγια...η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει προσπάθεια ώστε το μεγάλωμα του γατιού να γινεί μέσα στην κουλτούρα και στην ποιότητα. Ακούει μόνο ΜΕΛΩΔΙΑ και ΔΙΕΣΗ στο ραδιόφωνο, του αρέσει πολύ "το χαμόγελο της Τζοκοντα" του Χατζηδακι. Τις βραδιες ποιησης οταν εγω κανω την απαγγελια αυτος με την ουρα του κραταει το μετρο κλπ κλπ Στο Cats μόνο δεν προλαβαμε να παμε καθοτι ηταν μικρος..:lol: :lol: :lol:

Χριστίνα για δοκιμασε το και πεσμου αποτελεσματα...εμενα παντως οποτε το ακουσει γίνετε καπνος...

:lol::lol::lol:

:D :D :D :D
Τα δικά μου έχουν ποικίλλα ακουστικά ερεθίσματα αναλογα με το ποιός ειναι στο σπίτι

Η σαρδελα δεν φοβαται σκουπες, σφουγγαριστρες κτλ.
Φοβαται μονο εναν ενοχλητικο ηχο στο κινητο και απο αυτες τις τρομπονες που παιζουν τα παιδια στις αποκριες.
Αλλα επειδη με το τελευταιο την τρομαζαν(η μαμα και οι αδελφες μου)εγω εκνευριστηκα και το πεταξα!:mad:

Τα δικά μου τρομάζουν με τα βεγγαλικά. Την Πρωτοχρονιά τα καημενάκια μου φρικάραν. Είχαν κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι και κλαίγαν!:(

Σίγουρα! Ολα τα ζωάκια παθαινουν κρίση με αυτα! Ετσι βρήκα τη Γάτα μου. Ανάσταση την εντόπισα να κλαίει κατω από ενα αυτοκίνητο (φρίκαρε με τα βεγγαλικά) και την επόμενη ημερα (Πάσχα) ηταν ακόμη εκει κι έκλαιγε... Ειδα κι επαθα να τη βγάλω! Οπότε την εσωσε η φοβία της αυτή!!!!

Τα δικά μου τρομάζουν με τα βεγγαλικά. Την Πρωτοχρονιά τα καημενάκια μου φρικάραν. Είχαν κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι και κλαίγαν!:(

λοιπον αυτο με τα βεγγαλικα μποει να μην το συνηδειτοποιουμε αλλα ειναι μεγα λο προβλημα για τα ζωακια μας... φαντασου για να τρομαζουν τοσο τα δικα μας που τα εχουμε και μεσα στο σπιτι, τι περνανε τα καημενα τα αδεσποτα εκεινες τις μερες..... τι τρομαρα φοβερη παιρνουν... ασε που απο τον φοβο τους πολλα το σκανε απο τα σπιτια τους....

Τα αδέσποτα κι εγω τα λυπάμαι πολυ σε τέτοιες περιπτώσεις! Περυσι το Πάσχα στην Ανάσταση ειδα ενα φρικαρισμένο σκυλούκο να τρέχει έντρομος!!! Και που το φώναξα να το χαϊδεψω λίγο να ηρεμίσει, ούτε με καταλαβε!!! Στα γατακια αναβω την τηλεόραση πριν φυγω και κλείνω όλα τα παράθυρα!

Ο Σαββουλης μου φοβαται το τηλεφωνο του ντους, την σκουπα, τους αλλους γατους οταν τσακωνονται και την μητερα μου οταν τον τρομαζει κανοντας του "Γκρρρρρ"! :P

Τα δικα μου φοβουνται την ηλεκτικη σκουπα και φοβουνται οταν δεν τα περνω στο κρεβατι και ειναι στο χωρο τους τη νυχτα. Μπορει να μην φοβουνται αλλα να διεκδικουν, δεν εχω ακομη καταλαβει....Η Οπρα γρατζουναει τη πορτα και νιαουρίζει ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ να της ανοιξω!!! Και αρχιζει και ο Φελιξ, και γινεται χορωδεια!!

Αλλα καπως πρεπει να μαθουν γιατι δεν γινεται να κοιμομαστε μαζι καθε βραδυ.

η πατουνσ φοβατε την μουσικη των διαφημισεων του σταρ οι αλλοι μολις δουν τον κυριακο να φωναζει φευγουν με χιλια

Ναι όντως τα βεγγαλικά τα φοβούνται όλα τα ζωάκια ! Εγώ λυπάμαι μέχρι και τα περιστεράκια που πετάνε κατατρομαγμένα από εδώ και από και να αποφύγουν τα βεγγαλικά ... πού να φανταστούν οτι εμείς το κάνουμε για διασκέδαση αυτό!Αυτά νομίζουν οτι γίνεται πόλεμος ή κάτι τέτοιο! :P

Οντως αυτο με τα βεγγαλικά ισχύει. Και ο Σιβα τα φοβαται πολυ. Αυτα και τα μπομπουνητα.
Έχω κουσει για μια σκυλιτσα που πεθανε απο καρδιακη προσβολη απο τα βεγγαλικα και ειχε και μικρα να μεγαλωσει:( .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back