Γατοφοβίες!

:hmm::hmm::hmm:
Κλειστοφοβια ε; Ασυνηθιστο παντως....
οντως--ως συνηθως πανε απο μονες τους και χωνονται σε απιστευτα σημεια και αντε να τις ξετρυπωσεις:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Marestros, εννοώ ότι ο Ραούλ μου ακούει φωνές σαν την Ζαν Ντ'Αρκ. "I see dead people" ή κάτι τέτοιο. Στάνταρ...

:blink::blink::blink:
Πώς ακούει φωνές; Τον έχεις δει να κάνει κάτι περίεργο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink::blink::blink:
Πώς ακούει φωνές; Τον έχεις δει να κάνει κάτι περίεργο;

:) Οταν τα παίρνει χωρίς λόγο σε κάποιες φάσεις τι να υποθέσει κανεις... Μάλλον ακούει φωνές που του λένε "Kill...Kill them all..."
Απλα τον παρατηρούμε κάποιες στιγμές που φαίνεται να κοιτάει σε σημεία που δεν υπάρχει απολύτως τίποτα με πολύ φρίκη στο βλέμμα. Οπότε τι να υποθέσουμε κι εμεις, κάτι θα βλέπει που εμεις δεν βλέπουμε. Μπορεί βέβαια να ειναι οι φανταστικοί του φίλοι (ή εχθροί). Είναι λίγο μουρλος ο μικρός μου, τι να κάνουμε. Σαν να ειναι 2 γατάκια, Ντοκτορ Τζεκυλ και μιστερ Χάιντ.

Τι φοβούνται περισσότερο οι γάτες σας;

Δεν ξερω αν υπαρχει παρομοιο θεμα, συγχωρεστε με αν ηδη υπαρχει.

Η ερωτηση ειναι η εξης:

Τι φοβουνται περισσοτερο οι γατες σας;

Πως μπορουμε να αντιμετωπισουμε τις φοβιες τους;

Αρχιζω με τον δικο μου. Φοβαται παρα πολυ την ηλεκτρικη σκουπα, το blender, τα αυτοκινητα και τις γιαγιουλες στον δρομο με καροτσακια :lol:. Οταν ακουει την σκουπα (ακομα και αν την πειραξεις χωρις να την θεσεις σε λειτουργια) γινεται καπνος και χωνεται κατω απο το κρεββατι.

Θελω πολυ να τον κανω να συνηθισει τα αυτοκινητα στον δρομο οταν τον βγαζω βολτα ωστε να μην τρομαζει καθε φορα που περναει απο διπλα αυτοκινητο. Το παραδοξο της υποθεσης ειναι οτι οταν τον εχω μεσα σε αυτοκινητο δεν φοβαται καθολου. Το αντιθετο μαλιστα.

Για πειτε λοιπον τις δικες σας φοβιες γατουλες... δε μπορει, κατι θα φοβαστε :P

Ας μοιραστουμε τις ιδεες μας για να κανουμε τις γατουλες μας να φοβουνται λιγοτερο καποια πραγματα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και θα άνοιγα θέμα!!!λοιπόν εμείς επειδή είμαστε καινούριες και ακόμη δεν ανακαλύψαμε όλες τις φοβίες μας, προς το παρόν έχουμε και λέμε:
1) τα κλειδιά απο διπλανά διαμερίσματα

και το πιο σοβαρό
2) τα δάκτυλα της μαμάς. αν τα δει να έρχονται πάνω της τους δίνει φάπα, και βγάζομε και νυχάκια..αλλά μόνο για τα δάκτυλα!
αν υπάρχει κάποια λύση για το δεύτερο παρακαλώ να μου πείτε γιατί είναι πολύ σημαντικό για μένα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eμενα ο δικος μου δεν φοβαται τιποτα ο ατιμος Τ_Τ ουτε σκυλια, ουτε αμαξια, ουτε μπαλκονια, ουτε τιποτα. Ειδικα για την ηλεκτρικη σκουπα, τρελαινεται. Ειναι το αγαπημενο του θεαμα, ερχεται και κα8εται διπλα της και την χαζευει, οτι και αν κανει το παραταει και ερχεται μολις ακουσει που την σερνω :lol: Το ιδιο και με οτι αλλο κανει θορυβο, του κινει την προσοχη. Εδω ο πατερας μου εφτιαχνε στο χωριο στο νεοκτιστο μας το κουρτινοξυλο, και τρυπουσε τον τοιχο με το τρυπανι (που εγω σκιαζομαι δηλαδη και ειμαι και κοτζαμ κοπελα:down:) και ο Μικοτινος χαζευε με απεριοριστο ενδιαφερον :lol: Ω ΦΑΚ, μιλωντας για τον πατερα μου, μαλλον αυτος ειναι το ενα πραγμα που φοβαται ο Μικοτο :lol: Ουτε που του σιμωνει, και δεν του εχει κανει και τιποτα:P Μαλλον μυριζεται την αντιπα8εια (ο πατερας μου γατοφιλος απο τους λιγους :down:)

κανείς ? :(

και θα άνοιγα θέμα!!!λοιπόν εμείς επειδή είμαστε καινούριες και ακόμη δεν ανακαλύψαμε όλες τις φοβίες μας, προς το παρόν έχουμε και λέμε:
1) τα κλειδιά απο διπλανά διαμερίσματα

και το πιο σοβαρό
2) τα δάκτυλα της μαμάς. αν τα δει να έρχονται πάνω της τους δίνει φάπα, και βγάζομε και νυχάκια..αλλά μόνο για τα δάκτυλα!
αν υπάρχει κάποια λύση για το δεύτερο παρακαλώ να μου πείτε γιατί είναι πολύ σημαντικό για μένα!

τα κλειδια απο το διπλανο διαμερισμα?! :lol: Αυτα πιστευω θα τα συνηθησει με τον καιρο :hmm:

χμμ και το 2ο ειναι αρκετα περιεργο!! Μηπως δε σε εμπιστευεται και πολυ ακομα; Δοκιμασε να την πλησιαζεις με λιχουδιες αλλα οταν παει να σου δωσει φαπα να την αγνοεις. Κοψε τα νυχια της παντως για να μη καταληξεις ριγε :lol:
Μηπως θελει να παιζει με τα δαχτυλα σου; :hmm:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;396663:
Eμενα ο δικος μου δεν φοβαται τιποτα ο ατιμος Τ_Τ ουτε σκυλια, ουτε αμαξια, ουτε μπαλκονια, ουτε τιποτα. Ειδικα για την ηλεκτρικη σκουπα, τρελαινεται. Ειναι το αγαπημενο του θεαμα, ερχεται και κα8εται διπλα της και την χαζευει, οτι και αν κανει το παραταει και ερχεται μολις ακουσει που την σερνω :lol: Το ιδιο και με οτι αλλο κανει θορυβο, του κινει την προσοχη. Εδω ο πατερας μου εφτιαχνε στο χωριο στο νεοκτιστο μας το κουρτινοξυλο, και τρυπουσε τον τοιχο με το τρυπανι (που εγω σκιαζομαι δηλαδη και ειμαι και κοτζαμ κοπελα:down:) και ο Μικοτινος χαζευε με απεριοριστο ενδιαφερον :lol: Ω ΦΑΚ, μιλωντας για τον πατερα μου, μαλλον αυτος ειναι το ενα πραγμα που φοβαται ο Μικοτο :lol: Ουτε που του σιμωνει, και δεν του εχει κανει και τιποτα:P Μαλλον μυριζεται την αντιπα8εια (ο πατερας μου γατοφιλος απο τους λιγους :down:)

ελα ρε! Εισαι πολυ τυχερη!!!:up:
Ο ναρουτο οταν ηταν μικρουλης δεν φοβοταν καθολου την σκουπα, αλλα μια μερα ξαφνικα μολις την ακουσε πηγε και κρυφτηκε κατω απο το κρεββατι και απο τοτε την φοβαται :hmm:Ουτε εμεις φοβομαστε το τρυπανι ή το ηλεκτρικο μαχαιρι ή το μιξερ (που σου παιρνει τα αυτια). Το αλλο με τις γριες και τα καροτσακια πως το εξηγεις; Αν δεν ειναι γρια και ειναι πχ καμμια κοπελα που σερνει κατι δεν τρομαζει :hmm:

Αυτο που μυριζεται την αντιπαθει το εχω δει και σε αλλες γατες. Μολις δουν καποιον που δεν συμπαθει τις γατες γινονται καπνος ή φουντωνουν, γρυλλιζουν και κανουν κχχχχχχχχχχχχχχχχ
Λες τελικα να μπορουν να μυρισουν την αντιπαθεια; :hmm:

ελα ρε! Εισαι πολυ τυχερη!!!:up:
Ο ναρουτο οταν ηταν μικρουλης δεν φοβοταν καθολου την σκουπα, αλλα μια μερα ξαφνικα μολις την ακουσε πηγε και κρυφτηκε κατω απο το κρεββατι και απο τοτε την φοβαται :hmm:Ουτε εμεις φοβομαστε το τρυπανι ή το ηλεκτρικο μαχαιρι ή το μιξερ (που σου παιρνει τα αυτια). Το αλλο με τις γριες και τα καροτσακια πως το εξηγεις; Αν δεν ειναι γρια και ειναι πχ καμμια κοπελα που σερνει κατι δεν τρομαζει :hmm:

Αυτο που μυριζεται την αντιπαθει το εχω δει και σε αλλες γατες. Μολις δουν καποιον που δεν συμπαθει τις γατες γινονται καπνος ή φουντωνουν, γρυλλιζουν και κανουν κχχχχχχχχχχχχχχχχ
Λες τελικα να μπορουν να μυρισουν την αντιπαθεια; :hmm:

Λες στα καλα του καθουμενου να αρχισει να φοβαται και ο δικος μου ξαφνικα μεγαλωνοντας?:hmm: Θα ειναι πολυ περιεργο παντως. Μεχρι τωρα πραγματικα, δεν τον εχς δει πουθενα να κανει οτι θα κρυφτει, ουτε στου κτηνιατρου ξερω γω.:hmm:Δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο, ο πατερας μου δεν τον εχει κακομεταχειριστει ποτε και ας μην τον γουσταρει, ο μικοτο ομως καπως το μυριζεται και δεν πολυπλησιαζει. Οχι να κανει χχχ να τον φοβερισει (οχι πως υπαρχει τροπος να φοβερισεις τον πατερα μου:down:) αλλα πραγματικα να αλλαζει δρομο μολις τον βλεπει :lol: Ειναι μαλλον αστειο θεαμα! Παντως λενε οτι οι γατες τα αντιλαμβανονται ολα, και την αγαπη και τον φοβο, τον θυμο, τον πονο, την στεναχωρια. Μαλλον αντιλαμβανονται και το "δεν μ'αρεσει η μουρη σου μικοτο-κουν" :lol:

Eμενα η Σνουπυ φοβαται την φωτια που αναβουμε οταν ψηνουμε και τον πατερα μου.

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;396875:
Λες στα καλα του καθουμενου να αρχισει να φοβαται και ο δικος μου ξαφνικα μεγαλωνοντας?:hmm: Θα ειναι πολυ περιεργο παντως. Μεχρι τωρα πραγματικα, δεν τον εχς δει πουθενα να κανει οτι θα κρυφτει, ουτε στου κτηνιατρου ξερω γω.:hmm:Δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο, ο πατερας μου δεν τον εχει κακομεταχειριστει ποτε και ας μην τον γουσταρει, ο μικοτο ομως καπως το μυριζεται και δεν πολυπλησιαζει. Οχι να κανει χχχ να τον φοβερισει (οχι πως υπαρχει τροπος να φοβερισεις τον πατερα μου:down:) αλλα πραγματικα να αλλαζει δρομο μολις τον βλεπει :lol: Ειναι μαλλον αστειο θεαμα! Παντως λενε οτι οι γατες τα αντιλαμβανονται ολα, και την αγαπη και τον φοβο, τον θυμο, τον πονο, την στεναχωρια. Μαλλον αντιλαμβανονται και το "δεν μ'αρεσει η μουρη σου μικοτο-κουν" :lol:

μπα δε νομιζω να αρχισει να την φοβαται αφου του αρεσει να την κοιταει. Ο δικος μου ηταν αφασια αλλα καποια στιγμη για καποιον αγνωστο λογο τρομοκρατηθηκε (λες να λειτουργησε το ενστικτο; :lol:)

παρεπιπτοντως, ωραιο ονομα εχει ο γατουλης σου :D Και εγω τον ναρουτο τον φωναζω πολλες φορες με το κουν διπλα και το σαν μερικες φορες "ναρουτο-κουν, ναρουτο-σαν". Δεν ακουγεται τελεια οταν βαζεις και το κουν διπλα;

Eμενα η Σνουπυ φοβαται την φωτια που αναβουμε οταν ψηνουμε και τον πατερα μου.

:lol::lol: λογικο το βρισκω να φοβαται την φωτια :lol::lol:

τον πατερα μου δεν τον φοβαται. Γενικα δεν φοβαται τους ανθρωπους, μονο τις γριουλες με τα καροτσακια :lol:

ειλικρινα νομιζω πως δεν φοβαται τπτ....
μμμ προσπαθω να σκεφτω..αλλα οχι δεν φοβαται κατι!!!
εκτος απο το νερο ασ πουμε αλλα οκ αυτο εινια κοινο σημειο σε πολλες γατουλεσ!!:P

ειλικρινα νομιζω πως δεν φοβαται τπτ....
μμμ προσπαθω να σκεφτω..αλλα οχι δεν φοβαται κατι!!!
εκτος απο το νερο ασ πουμε αλλα οκ αυτο εινια κοινο σημειο σε πολλες γατουλεσ!!:P

καλη φαση!!! Τελικα μονο ο δικος μου ειναι φοβητσιαρης σ' αυτο το φορουμ; :P Ευτυχως που εμεις δεν φοβομαστε το νερο :P

Ο Τουλης τρεμει τα παντα,ηλ.σκουπα,σεσουαρ,σπρευ,τα φτερνισμα,το βηξιμο,τα μεγαλα περιστερια,το "ΜΗΗΗΗΗ" του πατερα μου,τα αεροπλανα και τις βροντες,δυνατους ηχους απο την τηλεοραση....μπορω να συνεχισω επ'αοριστον,ελεος αυτο το γατι!!!!:rolleyes::down:

Ο Ραμσης το σεσουαρ κ το σπρευ μονο.:happy::P

Η Μπιζου δεν φοβαται τιποτα!!!:lol::up:

καλη φαση!!! Τελικα μονο ο δικος μου ειναι φοβητσιαρης σ' αυτο το φορουμ; :P Ευτυχως που εμεις δεν φοβομαστε το νερο :P
χαχαχαχα αυτα ειναι ..ειδες?διαφερει το νιαουρι σου..αυτο που φοβουνται οι περισοτερες γατες...το δικο σου το βρισκει κιριλε!

:lol:η Μαρι φοβαται τις κρεμαστρες:lol:μολις τις δει σηκωνει χερια ποδια μην τυχον και την ακουμπησουν:lol:το σκουπακι και τις λιμες για τα νυχια

:lol:η Μαρι φοβαται τις κρεμαστρες:lol:μολις τις δει σηκωνει χερια ποδια μην τυχον και την ακουμπησουν:lol:το σκουπακι και τις λιμες για τα νυχια
χαχαχαχαχαχαχ τις κρεμαστρες?????????
χαχαχαχαχαχαχα

χαχα! Ειμαστε αναποδοι πως να το κανουμε! Ουτε τα σκυλια φοβομαστε!!!
Τωρα που το ανεφερε και η Νονικα, φοβομαστε και το σεσουαρ :P Θα κανει καλη παρεα με τον Τουλη και τον Ραμση!!! Νομιζω πως μου εγινε φοβητσιαρης επειδη εμαθε μεσα που εχει ησυχια και δεν ηρθε σε επαφη με διαφορους δυνατους θορυβους.

Τον σεπτεμβρη αρχιζουμε εντατικα μαθηματα για να ξεπερασουμε τις φοβιες μας!!

Ασχετο, οταν φυσατε στο προσωπο της γατας σας, πως αντιδρα; Ο ναρουτο δαγκωνει οτι βρει μπροστα του:hmm:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: πλακα κανεις!!!!!!!!!!!!! Κρεμαστρες και λιμα?! Μορφη η γατα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η δικια μου αδιαφορει πληρως...το πολυ- πολυ να παει λιγο πισω τα μουστακια της και να με αγρειοκοιταξει:):lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back