Γατοφοβίες!

Ενοχλουνται πολυ αν τα φυσηξεις στη μουρη.Καποιο απ'ολα τσατιζεται αλλα δεν θυμαμαι ποιο,νομιζω ο Τουλης.:hmm:
Επισης τρεχουν να φυγουν οταν τραγουδαω,δεν ξερω γιατι!:rolleyes::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενοχλουνται πολυ αν τα φυσηξεις στη μουρη.Καποιο απ'ολα τσατιζεται αλλα δεν θυμαμαι ποιο,νομιζω ο Τουλης.:hmm:
Επισης τρεχουν να φυγουν οταν τραγουδαω,δεν ξερω γιατι!:rolleyes::redface:

Χαχα! :lol::lol: Ο μικοτο με κοιταει με υφος οποτε τραγουδαω, του στυλ "τι την επιασε τωρα αυτη?" :lol: ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ! Αποκτησανε και τα γατια μας τωρα κριτικη σκεψη!:down: :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Κάντυ φοβάται το χτένισμα
Ο Μπατμαν τα πάντα
κ η Πίκατσου την ηλ. σκούπα (ευτυχώς που φοβάται κ κάτι αυτό το γατί)

μπα δε νομιζω να αρχισει να την φοβαται αφου του αρεσει να την κοιταει. Ο δικος μου ηταν αφασια αλλα καποια στιγμη για καποιον αγνωστο λογο τρομοκρατηθηκε (λες να λειτουργησε το ενστικτο; :lol:)

παρεπιπτοντως, ωραιο ονομα εχει ο γατουλης σου :D Και εγω τον ναρουτο τον φωναζω πολλες φορες με το κουν διπλα και το σαν μερικες φορες "ναρουτο-κουν, ναρουτο-σαν". Δεν ακουγεται τελεια οταν βαζεις και το κουν διπλα;

Ναιαιαι:rolleyes: Βεβαια, το μικοτο ειναι ηδη προσφωνηση :lol: Σαν να λεμε, Naruto-mikoto, του στυλ λορδε ναρουτο:P Αμα βαζω και το κουν ειναι σαν να λεω κυριε πριγκρηπα:up: Χμμ,:hmm: αν και το κουν ειναι για ισο η κατωτερο, οποτε μπορει να ειναι και νεαρε πριγκηπα.:hmm: Oh, well.:happy: Anime fan να φανταστω και εσυ ε?:up:

:lol::lol: λογικο το βρισκω να φοβαται την φωτια :lol::lol:

τον πατερα μου δεν τον φοβαται. Γενικα δεν φοβαται τους ανθρωπους, μονο τις γριουλες με τα καροτσακια :lol:

Μα τις γριουλες?:lol:

Επισης, μολις φυσηξα την μουριτσα του μικοτο, και με αγνοησε παντελως.:blink:

και θα άνοιγα θέμα!!!λοιπόν εμείς επειδή είμαστε καινούριες και ακόμη δεν ανακαλύψαμε όλες τις φοβίες μας, προς το παρόν έχουμε και λέμε:
1) τα κλειδιά απο διπλανά διαμερίσματα

και το πιο σοβαρό
2) τα δάκτυλα της μαμάς. αν τα δει να έρχονται πάνω της τους δίνει φάπα, και βγάζομε και νυχάκια..αλλά μόνο για τα δάκτυλα!
αν υπάρχει κάποια λύση για το δεύτερο παρακαλώ να μου πείτε γιατί είναι πολύ σημαντικό για μένα!
a.jpg

Θέλει προσοχή για να μη ματώσει.

a.jpg

Θέλει προσοχή για να μη ματώσει.

ευχαριστώ πολύ, την πήρα χθες στην γιατρό και μας τα έκοψε..ελπίζω να την καταφέρω να μην εκνευρίζεται..

@ μικοτο: και εγω anime fan ειμαι :P

ευχαριστώ πολύ, την πήρα χθες στην γιατρό και μας τα έκοψε..ελπίζω να την καταφέρω να μην εκνευρίζεται..

αν δεν καθεται να τις τα κοψεις, δοκιμασε οταν κοιμαται. Δεν δινουν και πολυ σημασια οταν κοιμουνται.

Eμενα ο μικοτο μου βγαζει την ψυχη ολη τη μερα (και την νυχτα:lol:) οποτε οταν ερ8ει η ωρα να κοψουμε νυχακια,να καθαρισουμε αυτακια και να κανουμε μπανακι την βλεπω καπως: Ολα εδω πληρωνονται κερατα!:lol::lol:

Συμβουλη: δοκιμασε να του τα κοψεις και με τον γατονυχοκοπτη, αν ομως του σπαει τα νυχακια στην μεση οπως εκανε ο δικος μου γατονυχοκοπτης (:down:) δοκιμασε με τον δικο σου, τον ανθρωπινο :) Του τα κοβει τελεια, και δεν τα σπαει! :hmm:Ακουστηκα σαν διαφημιση,ε?

Sakura-chan, ρητορικη ητο η ερωτησις :bleh::lol::up:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399269:
Eμενα ο μικοτο μου βγαζει την ψυχη ολη τη μερα (και την νυχτα:lol:) οποτε οταν ερ8ει η ωρα να κοψουμε νυχακια,να καθαρισουμε αυτακια και να κανουμε μπανακι την βλεπω καπως: Ολα εδω πληρωνονται κερατα!:lol::lol:

Συμβουλη: δοκιμασε να του τα κοψεις και με τον γατονυχοκοπτη, αν ομως του σπαει τα νυχακια στην μεση οπως εκανε ο δικος μου γατονυχοκοπτης (:down:) δοκιμασε με τον δικο σου, τον ανθρωπινο :) Του τα κοβει τελεια, και δεν τα σπαει! :hmm:Ακουστηκα σαν διαφημιση,ε?

Νaruto-chan, ρητορικη ητο η ερωτησις :bleh::lol::up:

:lol::lol::lol:

ευτυχως ο ναρουτο ειναι πορωμενος με την καθαριοτητα και γλειφεται συνεχεια και κραταει τα αυτακια του καθαρα. Κατασπρα ειναι απο μεσα :D Καθεται ευτυχως να του κοψω τα νυχια, αλλα καποιες φορες αντιδραει οταν του κοβω τα νυχια στα πισω ποδια. Οποτε περιμενω να κοιμηθει και του τα κοβω με την ησυχια μου :lol:

Και εγω εχω παρατηρησει οτι με τον γατονυχοκοπτη του σπανε τα νυχια. Εχω παρει εναν ανθρωπινο μικρο και τα κοβει καλυτερα. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι πρεπει να τα κοβεις πολυ γρηγορα γιατι οταν κλεινεις τον νυχοκοπτη αργα αργα σπαει το νυχι.

Στον ναρουτο τα πισω νυχια του ειναι τεραστια και πολυ κοφτερα. Αν τον παρω αγκαλια και για καποιο λογο τρομαξει μου σκιζει την μπλουζα. Μεχρι και σεντονι εχει σκισει, οταν επαιζε και επαιρνε φορα με τα πισω ποδια. Ειναι φυσιολογικο αυτο;

Τί παράξενο φοβούνται οι γατούλες σας;

γεια σας και πάλι...
μια ακόμα απορία

υπάρχουν πράγματα που φοβούνται οι γάτες σας και βρίσκετε παράξενο που τα φοβούνται;
για παράδειγμα η Παλάση φοβάται τις.....πετσέτες!
αν δει καμία κάτω, της κάνει επίθεση πολύ φοβισμένα... μπορεί να πεταχτεί και πάνω αν η πετσέτα 'κουνηθεί' λίγο [λόγω των κινήσεων που αυτή κάνει]

η μουσταρδούλα φοβάται τις πτώσεις... μπορεί να της δημιουργηθεί τραυματικό αν πέσει από ένα μικρό τραπεζάκι [όπως και έγινε] και εξαφανίστηκε από το δωμάτιο για ένα διάστημα πάνω από μια βδομάδα, το δωμάτιο δεν ήθελε να το δει...

το χουαιτάκι δεν έχει καμία φοβία και ο μιχάλης φοβάται τις μέλισσες αλλά είναι και ο μίστερ περιέργεια....

αν και τα δικά σας πλασματάκια έχουν περίεργες φοβίες, μοιραστείτε το μαζί μας!
και πάλι ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τί παράξενο φοβούνται οι γατούλες σας;

εμενα ο προηγουμενος γατουλης μου φοβοταν οταν του κανα με τα δαχτυλα μου την αραχνη!!!!!χωρις να τον ακουμπαω...στην ουσια κουναγα τα δαχτυλα μου στο πατωμα λολ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τί παράξενο φοβούνται οι γατούλες σας;

Αυτο με την αραχνη το κανω κι εγω και μαλιστα το κανω αργα αργα και η Μπριζιτ σηκωνει το σωμα της ,το καμπουριαζει και απομακρυνεται με τις παντες...Πολυ γελιο.Φοβουνται κυριως τους ξαφνικους και υποκοφους θορυβους,τις κροτιδες και την δυνατη μουσικη.

τώρα που είπες για κροτίδες, θυμάμαι την πρωτοχρονιά που εδώ ήταν μόνο η μουσταρδούλα και το χουαιτάκι...
έγινε ο γατοπανικός, τρεξίματα πάνω κάτω....αλλά μια φορά το χρόνο είναι οι κροτίδες ευτυχώς!!!

Το περσάκι μου φεύγει όταν η κόρη μου παίζει βιολί, ενώ ανεβαίνει στα πόδια της όταν παίζει πιάνο, γουργουρίζει και σχεδόν πάντα πηδάει και πατάει τα πλήκτρα του πιάνου "συνθέτοντας" την δική του jazz μουσική, που την εκτιμάμε όλοι. Ίσως οι οξείς ήχοι του βιολιού τον ενοχλούν....

Απάντηση: ΓατοΦοβίες!

μηπως η κορη σου εχει ικανοτητες στο πιανο ενω το βιολι δεν το χει?
αστειευομαι φυσικα:D

Μάλλον έχεις δίκιο, πατριώτισσα!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back