Γατοφόρος Sleepypod

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

STELIOS34

Νεοφερμένο μέλος

Ο STELIOS34 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 102 μηνύματα.
καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα γεματα αγαπη υγεια και τυχη.
θα ηθελα να ρωτησω αν αξερει καποιος απο το my cat η αν εχει δει καπου τα sleepypod https://sleepypod.com/.
τα βρησκω μονο στο internet αλλα τα μεταφορικα ειναι απαγορευτηκα....

σας ευχαριστω πολυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όπως αναφέρεται και στο επίσημο site που παραθέτεις, δεν διατίθενται στην Ελλάδα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το διαβασα και το καταλαβα τι λεει
αλλα πολλες φορες ειδα καποια προιοντα που απο τα σαιτ δεν διατιθονταν στην ελλαδα
ειπα μηπως καποιος ξερει η τουλαχιστον καποα αναλογη γατοφορο

καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα γεματα αγαπη υγεια και τυχη.
θα ηθελα να ρωτησω αν αξερει καποιος απο το my cat η αν εχει δει καπου τα sleepypod https://sleepypod.com/.
τα βρησκω μονο στο internet αλλα τα μεταφορικα ειναι απαγορευτηκα....

σας ευχαριστω πολυ

Τα έχω δει στην περιοχή που μένω. Κοστίζουν γύρω στα 200. Way too overpriced για γατοφόρο.

το ξερω οτι ειναι ακριβη αλλα την θελω και για το σπιτι σαν κρεβατακι.

Να ξέρεις πάντως ότι είναι μικρές. Ο δικός μου (8 κιλά περίπου) δεν θα χωρούσε με τίποτα. Αν η γάτα σου είναι μεγαλόσωμη, make sure ότι χωράει πριν την παραγγείλεις.

ειναι μονο 4,5 κιλακια ο μικρος μου
στις φωτογραφιες δειχνει μεγαλυτερος

σε ευχαριστω mpoulaalekoula αυτη ειναι η μικρη γατοφορος εγω ενδιαφερομαι για την μεγαλη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back