Γατοϊκανός και γατοερωτήσεις

:)Να σου πω κάτι??? Αυτό που λες για λύσεις από τον δρόμο ή από την γατοομαδα! και η γατοομαδα από τον δρόμο τα μάζεψε και υπάρχουν κάποια που επείγουν τόσο πολύ γιατί θα καταλήξουν πάλι στον δρόμο καλύτερα να προτιμήσεις γατοομάδα :)
Ρίξε μια ματια στα χαρίζονται ή πάρε τηλέφωνο την κ.Ασημίνα:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ,που κανετε οτι μπορειτε για να με βοηθησετε :)
Διπλα στην αγιας τριαδος ειμαι ρ γμτ :S. Τελος παντων θα δοκιμασω και το τηλεφωνο που θα μου στειλει η Gelly και βλεπουμε.Βασικα..νομιζω θελω αγορακι.Επειδη δεν ειμαι και γυναικα να ρωτησω, οι θυληκες εχουν ξερω τα "υδραυλικα" τους και τετοια πραματα που πρεπει να γνωριζω?
Γιατι ετσι και αλλιως ή στειρωμενο γατι θα παρω ή θα το στειρώσω ανεξαρτητος φυλλου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγώ την ίδια ερώτηση είχα για τα κοριτσάκια γτ μέχρι τώρα είχα σκυλιά.

οι γάτες δεν έχουν περίοδο αλλά οίστρο.... δλδ πολυ νιαουρισμα, τρίψιμο κα

και εγώ από δρόμο μάζεψα τη μάγια:)

Οχι,δεν εχουν περιοδο (σε καποια φαση πρεπει να κανω συλλογη με τις εκφρασεις που χρησιμοποιειτε οι αντρες για την περιοδο,ο μπαμπας μου το λεει "τα ρουχα της":lol:),οπως σου ειπαν και πιο πανω μονο οιστρο εχουν και αν τις στειρωσεις σταματα.

Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ,που κανετε οτι μπορειτε για να με βοηθησετε :)
Διπλα στην αγιας τριαδος ειμαι ρ γμτ :S. Τελος παντων θα δοκιμασω και το τηλεφωνο που θα μου στειλει η Gelly και βλεπουμε.Βασικα..νομιζω θελω αγορακι.Επειδη δεν ειμαι και γυναικα να ρωτησω, οι θυληκες εχουν ξερω τα "υδραυλικα" τους και τετοια πραματα που πρεπει να γνωριζω?
Γιατι ετσι και αλλιως ή στειρωμενο γατι θα παρω ή θα το στειρώσω ανεξαρτητος φυλλου.
Ίσως μου ξέφυγε και δεν το διάβασα αλλα βρήκες γατι?

Μπορείς να πάρεις ένα γατάκι αρκεί να έχεις σκεφτεί πολύ καλά τα καλά και τα "άσχημα" που θα φέρει. Το "άσχημα" το βάζω σε εισαγωγικά γιατί δεν είναι άσχημα στην ουσία αλλά ... πράγματα που κάνει το γατάκι και μπορεί να σε εκνευρίσουν! Πχ να ξέρεις ότι το γατί είναι περίεργο... πιο περιέργο από τα παιδιά ίσως! Θα προσπαθεί να δει τι κάνεις, να εξερευνήσει διάφορα πράγματα και ενδοχομένως να κάνει ζημιές, να σε αναγκάσει να αλλάξεις την "τάξη" που υπάρχει στο σπίτι σου, να σε βάλει να καθαρίζεις ή να συμαζέυεις την μέρα που εσύ σκόπευες να αράξεις και να ξεκουραστείς, να σε αναγκάσει να γίνεις πιο τακτικός με το νοικοκυριό σου, να έχεις το νου σου στο σπίτι, να "οχυρώσεις" το μπαλκόνι σου με πλέγματα για να μην πέσει και πολλά άλλα!

Εγώ έχω ένα γατάκι εδώ και 3 μήνες (από 1 1/2 μηνών το έχω) και πολλές φορές με έχει εκνευρίσει αφάνταστα... παρόλαυτά μαθαίνω να έχω υπομονή και να μη του κρατάω κακία... Από το ζώο μαθαίνω να μη κρατάω κακία όπως και αυτό δεν κρατάει κακία όποτε του πάω κόντρα!

Σήμερα που γύρισα σπίτι, κομμάτια από τη δουλειά, το είχε κάνει χάλια πάλι... ανέβηκε στον πάγκο της κουζίνας και σε λίγο το σπίτι έμοιαζε με πεδίο μάχης... ομολογώ ότι όταν το πήρα απ το δρόμο δεν το είχα σκεφτεί αυτό! Αν δεν το έπερνα όμως τώρα μάλλον δεν θα ζούσε...

Την έκλεισα λοιπόν στο καλάθι της να μη μπλέκεται στα πόδια μου και άρχισα να συμαζεύω, όταν τελείωσα και την έβγαλα, η Μίνα(το γατί μου), γουργούριζε από χαρά και ευγνωμοσύνη που ήταν και πάλι ελεύθερη να "αλωνίζει"... μπορείς να του κρατήσεις κακία?

Ίσως μου ξέφυγε και δεν το διάβασα αλλα βρήκες γατι?

Οχι δεν βρηκα,απλα ειπα ενα ευχαριστω για τις πολλες απαντησεις και οτι γενικα εχω προτιμηση στα αρσενικά.
Ε,το ονομα που θα δωσω στο γατι εχει κανενα ρολο? Και αν το παρω απο καταφυγιο πρεπει να χρησιμοποιω το ονομα εκείνο? Δηλαδη αν παρω ενα μικρο ας πουμε μπορω να το μαθω να ανταποκρινεται στο ονομα που θα του εχω? Δεν θα ευχαριστιομουν ιδιατερα να να εχω ενα γατι που να λεγεται μουντζουρας ή πριγκιπεσσα π.χ. (χωρις παρεξήγηση αν πετυχα το ονομα καμιας γατας σας :P)
Για αρσενικό λέω να το πω Carlos (αν και η μανα μου επιμενει οτι ακουγεται σαν ονομα για ντεσπεραντο). ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να βρω πρωτα και μετα μου το βαφτίζετε και εσείς :cool:

Οχι δεν βρηκα,απλα ειπα ενα ευχαριστω για τις πολλες απαντησεις και οτι γενικα εχω προτιμηση στα αρσενικά.
Ε,το ονομα που θα δωσω στο γατι εχει κανενα ρολο? Και αν το παρω απο καταφυγιο πρεπει να χρησιμοποιω το ονομα εκείνο? Δηλαδη αν παρω ενα μικρο ας πουμε μπορω να το μαθω να ανταποκρινεται στο ονομα που θα του εχω? Δεν θα ευχαριστιομουν ιδιατερα να να εχω ενα γατι που να λεγεται μουντζουρας ή πριγκιπεσσα π.χ. (χωρις παρεξήγηση αν πετυχα το ονομα καμιας γατας σας :P)
Για αρσενικό λέω να το πω Carlos (αν και η μανα μου επιμενει οτι ακουγεται σαν ονομα για ντεσπεραντο). ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να βρω πρωτα και μετα μου το βαφτίζετε και εσείς :cool:
Εγώ προσωπικά ξέρω οτι τα γατια ακουν καλητερα στα δισύλλαβα οποτε το carlos ακουγετε τελειο!εγω προσωπικα εχω να σου πρωτεινω αυτο(ειναι αρσενικο)https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35978
Μπορεις υποθετω να του αλαξεις ονομα αν θες

Οτι και να παρεις οντως η περιοχη εκεινη ειναι γεματη εχουμε εθελοντες που φιλοξενουσαν εκει κοντα και αν περασεις απο κατι στενα εχει εγκατελειμενα σπιτια γεμματα με γατακια , αν προτιμησεις της gelly κανενα προβλημα , αν παλι δεν βρεις οτι κα να κανεις που δεν νομιζω να ξερεις εχουμε πολλα που κινδυνευουν αμεσα.

Αν θελεις να μαθεις καινουργιο ονομα στο γατακι που τελικα θα παρεις να του το ψυθιριζεις ενω το χαιδευεις γλυκα και να του το λες ααλα οταν το ταιζεις κονσερβα. σε μια δυο μερες θα σε ακουει σαν θεο:P

Σορρυ που δεν ειδα κανενα μηνυμα σημερα,αλλα καθαριζα το νεο σπιτι(αυριο πρεπει να βαφτει,μεχρι παρασκευη να εχουν μπει τα επιπλα Ω θεοι!").
Λοιπον.πηγα στο Quiko και πηρα τα εξης...
1)Λεκανακι για την αμμο και αμμο Ever Clean η καπως ετσι λεγεται (αυτη με τους κρυσταλλους πηρα)
2)2 μπωλακια για νερο και φαγητο και ενα εκτακτου αναγκης (τροφη δεν πηρα γιατι ακομα δεν καταληξαμε σε γατι οποτε να ξερω ηλικια (στειρωμενο/αστειρωτο) για να παρω την αναλογη.
3)ενα σπρει κατνιπ(σιγα μην κανει τπτ αλλα θα δουμε) και ενα σαμπουαν,αν χρειαστει να βρισκεται
4)Μια γατοφορο.
5)Μια διπλη βουρτσα για το χτενισμα.
Ξεχναω τιποτα? ειχε και κατι αλλα πραματα αλλα κυριως αξεσουαρ και οχι πραματα αναγκαια.
Ονυχοδρομιο ξεχασα αλλα θα δω πρωτα προς τα που γερνει το γατι(οριζοντια/καθετα) και θα παρω αναλογα πριν την πληρωσουν ολα τα επιπλα ;)
Υ.Γ.: Τωρα που καθαριζαμε ηρθε η αδερφη μου και λεει ηταν 2 κοπελες ακριβως μπροστα στην οικοδομη μας με μια γατοφορο και μαζεψανε ενα μικρο γατακι(ε φυσικα εγω ποτέ δεν το εχω πετυχει).Καμια yasmin1gr ηταν η καμια gelly? :lol:

Eχει κι αλες εκτος απο μας καλε ( κυριως γυναικες αλλα και μερικους αντρες γατοτρελλαμένους). Ελπιζω να μην εχω κανενα τηλ αυριο παντως στυλ Μαζεψαμε ενα μικρο γατακι στην ταδε οικοδομη απο κατω γιατι να ξερεις θα τις στειλω κατευθειαν σε σενα:P

Και ξες απλα η πρωτη μου αντιδραση ηταν "Και τι ειπες?"
-"τιποτα δεν ειπα καλε,τι να πω?"
-"μα πως μας το μαζεψαν μπροστα απο το σπίτι?ηταν δικοοο μας το γαττίιιι"
Παιδια με το καλο να βρει και αυτο σπιτι και να ας μην ειναι και με μενα,γιατι αποτι βλεπω δεν ειναι το προβλημα που νομιζα οτι δεν υπαρχουν αδεσποτα και για μενα,ειναι οτι τα εχετε μαζεψει και φροντιζετε τοσα πολλα αλλα δυστυχως δεν υπαρχουν ιδιοκτητες..

Υ.Γ.: Τωρα που καθαριζαμε ηρθε η αδερφη μου και λεει ηταν 2 κοπελες ακριβως μπροστα στην οικοδομη μας με μια γατοφορο και μαζεψανε ενα μικρο γατακι(ε φυσικα εγω ποτέ δεν το εχω πετυχει).Καμια yasmin1gr ηταν η καμια gelly? :lol:
Επειδη εχω δηλωσει ψυχωση με τισ στειρωσεις θα με αναγνωρισεις αμεσως γιατι δεν κυκλοφορω με γατοφορο αλλα με παγιδες και γατοφορους. Ετσι αν δεις καπου να στηνουν παγιδες για πιασιμο ζωων για στειρωση παιζουν πολλες πιθανοτητες να ειμαι μια απο αυτες. Αν και ευτυχως υπαρχουν και λιγες ακομα που ασχολουνται με το θεμα.

Αρχιζεις και καταλαβαινεις.... :P η πολη ειναι γεματη απο γατακια και εξω και μεσα που περιμενουν περιμενουν περιμενουν....

Ετοιμο το σπιτι! Αυριο θα βαλω και φοτο απο το δωματιο και κυριως απο τν γατοφορο και την αμμολεκανη γιατι με ανησυχουν οι επιλογες που εκανα. Δειτε μια και το γραφειο που διαλεξα :)
θα αφησω και κανα 2 ραφακια κενα να κανει και τις βολτες του το γατι ^_^
(απο αυριο αρχιζω τα τηλεφωνα απο αυτα που μου δωσατε για γατακια που εχουν αναγκη.

με το καλό να δεκτείς οποιο κι αν ειναι το τυχερό:up: φαινεσαι ότι θα γινεις πολύ καλος γατομπαμπάς και μπράβο σου! ποιο γραφειο διαλεξες?

Πανω στην βιασυνη δεν εβαλα link ο βλακας...
https://www.ikea.com/us/en/catalog/products/30153100
το εχω σε σκουρο καφε. :Ρ

Άντε, βρε, εύχομαι μέχρι τη Δευτέρα να τον έχεις τον γατούλη σου, να του ανοίξεις θέμα και να μας φλομώσεις στις φωτογραφίες! :up::up:

θα βολτάρει μια χαρά το γατι, παρτυ θα κάνει:up:

θα βολτάρει μια χαρά το γατι, παρτυ θα κάνει:up:
Όμως κατά 99% θα προτιμά τα ΓΕΜΑΤΑ ράφια! :lol::lol::lol::lol: Έτσι δεν κάνουν όλα τα ζουζούνια όταν είναι μωρά;;; Όπου τους λες "μην πας", εκεί πάνε και χώνονται! :lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back