elvenstar
Επιφανές μέλος
πως να σου το πω;Όχι όχι αυτό θέλω! Να με κριτικάρετε!!
Μη με σκοτώσεις,τι είναι "σασπενς";
![]()
λίγο περισσότερη αγωνίαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναι ναι κατάλαβα!!πως να σου το πω;λίγο περισσότερη αγωνία

Μην ανησυχείς, στην αρχή δεν είχα πολύ έμπευση..
Μετά είναι το ζουμί της υπόθεσης...!! 

Άντε θα στη χαρίσω, θα σου πω.. Ψέματα!!!! Αποκλείεται, να περιμένεις!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Βεβαίως κ θα μου τη χαρίσεις αλλιως θα σε "θάψω" στην επόμενη κρητική κ άντε να κάνεις καριέρα μετάΝαι ναι κατάλαβα!!
Μην ανησυχείς, στην αρχή δεν είχα πολύ έμπευση..Μετά είναι το ζουμί της υπόθεσης...!!
Άντε θα στη χαρίσω, θα σου πω.. Ψέματα!!!! Αποκλείεται, να περιμένεις!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αποκλείεται μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι!!Βεβαίως κ θα μου τη χαρίσεις αλλιως θα σε "θάψω" στην επόμενη κρητική κ άντε να κάνεις καριέρα μετά![]()
Που να πας να χτυπιέσαι!!!! 

Δεν πειράζει θα φωνάξω την Ιωάννα και τη Μαρία να με ξεθάψουν... ΜΑΡΙΑ!!!!!!!! ΙΩΑΝΝΑ!!!!!!! Πού είστε βρε και σας χρειάζομαι;;;;;;;;; 

Αν μαντέψεις όμως θα σε βάλω κι εσένα!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
που θα με βάλεις; εκεί που είσαι θαμμένη;Αποκλείεται μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι!!Που να πας να χτυπιέσαι!!!!
Δεν πειράζει θα φωνάξω την Ιωάννα και τη Μαρία να με ξεθάψουν... ΜΑΡΙΑ!!!!!!!! ΙΩΑΝΝΑ!!!!!!! Πού είστε βρε και σας χρειάζομαι;;;;;;;;;
![]()
Αν μαντέψεις όμως θα σε βάλω κι εσένα!!![]()

Μα τώρα έρχονται να με ξεθάψουν, στραβομάρα έχεις δε τις βλέπεις;;;;;που θα με βάλεις; εκεί που είσαι θαμμένη;![]()

Βοήθεια!!!!!!!!!! Ένα φτυάρι κάποιος!!!!!!!! Κάνεις;;;;;;;;; Είμαι άτυχη σήμερα!!!!!!!!!!!!!!
Σκεφτόμουν να αναμείξω μια Περσίας στην ιστορία... Χμμμμ... Ποια να διαλέξω άραγε........;;;

elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν μας αρέσουν εμάς οι δημοσιότητες κ τέτοια....Μα τώρα έρχονται να με ξεθάψουν, στραβομάρα έχεις δε τις βλέπεις;;;;;
Βοήθεια!!!!!!!!!! Ένα φτυάρι κάποιος!!!!!!!! Κάνεις;;;;;;;;; Είμαι άτυχη σήμερα!!!!!!!!!!!!!!
Σκεφτόμουν να αναμείξω μια Περσίας στην ιστορία... Χμμμμ... Ποια να διαλέξω άραγε........;;;![]()
![]()
Καλά αν είναι όμως να πάρεις το καλό μας προφιλ

Ποιες δημοσιότητες καλέ σε γατοσάιτ είμαστε!!!Δεν μας αρέσουν εμάς οι δημοσιότητες κ τέτοια....
Καλά αν είναι όμως να πάρεις το καλό μας προφιλ![]()

Μην ονειρεύεσαι κανένα fashion show!! 

Μπα τις πιο αστείες θα πάρω για να σου τη σπάσω!!

Πλάκα κάνω...! 
Πάντα είχα αδυναμία στα Περσάκια μην ανησυχείς, ξέρω να διαλέγω! 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum