Γατοϊστορία

Πώς σας φαίνεται η ιστορία;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 3)
  • Πολύ ωραία! Ενδιαφέρον!

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Ε, καλή είναι. Θα μπορούσε και καλύτερη.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τίποτα το ενδιαφέρον...

Ψήφοι: 0 0,0%

• Total voters
    3
Όχι όχι αυτό θέλω! Να με κριτικάρετε!! :confused::lol:

Μη με σκοτώσεις, :redface: τι είναι "σασπενς"; :redface:
πως να σου το πω;:hmm:λίγο περισσότερη αγωνία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πως να σου το πω;:hmm:λίγο περισσότερη αγωνία
Ναι ναι κατάλαβα!! :D:D
Μην ανησυχείς, στην αρχή δεν είχα πολύ έμπευση.. :redface: Μετά είναι το ζουμί της υπόθεσης...!! :cool::lol::lol:

Άντε θα στη χαρίσω, θα σου πω.. Ψέματα!!!! Αποκλείεται, να περιμένεις!!! :D:D:D:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ναι κατάλαβα!! :D:D
Μην ανησυχείς, στην αρχή δεν είχα πολύ έμπευση.. :redface: Μετά είναι το ζουμί της υπόθεσης...!! :cool::lol:

Άντε θα στη χαρίσω, θα σου πω.. Ψέματα!!!! Αποκλείεται, να περιμένεις!!! :D:D:D:lol:
Βεβαίως κ θα μου τη χαρίσεις αλλιως θα σε "θάψω" στην επόμενη κρητική κ άντε να κάνεις καριέρα μετά:lol::bleh:

Βεβαίως κ θα μου τη χαρίσεις αλλιως θα σε "θάψω" στην επόμενη κρητική κ άντε να κάνεις καριέρα μετά:lol::bleh:
Αποκλείεται μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι!! :cool: Που να πας να χτυπιέσαι!!!! :lol::lol::lol::lol: Δεν πειράζει θα φωνάξω την Ιωάννα και τη Μαρία να με ξεθάψουν... ΜΑΡΙΑ!!!!!!!! ΙΩΑΝΝΑ!!!!!!! Πού είστε βρε και σας χρειάζομαι;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Αν μαντέψεις όμως θα σε βάλω κι εσένα!! :cool::cool::cool::lol:

Αποκλείεται μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι!! :cool: Που να πας να χτυπιέσαι!!!! :lol::lol::lol::lol: Δεν πειράζει θα φωνάξω την Ιωάννα και τη Μαρία να με ξεθάψουν... ΜΑΡΙΑ!!!!!!!! ΙΩΑΝΝΑ!!!!!!! Πού είστε βρε και σας χρειάζομαι;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Αν μαντέψεις όμως θα σε βάλω κι εσένα!! :cool::cool::cool::lol:
που θα με βάλεις; εκεί που είσαι θαμμένη;:lol::lol:

που θα με βάλεις; εκεί που είσαι θαμμένη;:lol::lol:
Μα τώρα έρχονται να με ξεθάψουν, στραβομάρα έχεις δε τις βλέπεις;;;;; :lol:

Βοήθεια!!!!!!!!!! Ένα φτυάρι κάποιος!!!!!!!! Κάνεις;;;;;;;;; Είμαι άτυχη σήμερα!!!!!!!!!!!!!!

Σκεφτόμουν να αναμείξω μια Περσίας στην ιστορία... Χμμμμ... Ποια να διαλέξω άραγε........;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes: :cool: :lol::lol::lol:

Μα τώρα έρχονται να με ξεθάψουν, στραβομάρα έχεις δε τις βλέπεις;;;;; :lol:

Βοήθεια!!!!!!!!!! Ένα φτυάρι κάποιος!!!!!!!! Κάνεις;;;;;;;;; Είμαι άτυχη σήμερα!!!!!!!!!!!!!!

Σκεφτόμουν να αναμείξω μια Περσίας στην ιστορία... Χμμμμ... Ποια να διαλέξω άραγε........;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes: :cool: :lol::lol::lol:
Δεν μας αρέσουν εμάς οι δημοσιότητες κ τέτοια....
Καλά αν είναι όμως να πάρεις το καλό μας προφιλ:lol::lol::lol:

Δεν μας αρέσουν εμάς οι δημοσιότητες κ τέτοια....
Καλά αν είναι όμως να πάρεις το καλό μας προφιλ:lol::lol::lol:
Ποιες δημοσιότητες καλέ σε γατοσάιτ είμαστε!!! :lol::lol::lol::lol: Μην ονειρεύεσαι κανένα fashion show!! :lol::lol::lol:

Μπα τις πιο αστείες θα πάρω για να σου τη σπάσω!! :cool::cool::cool: Πλάκα κάνω...! :lol::lol: Πάντα είχα αδυναμία στα Περσάκια μην ανησυχείς, ξέρω να διαλέγω! :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back