Γατούλα Βεγγάλης!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

lili.

Δραστήριο μέλος

Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα.
θελω να αγορασω μια γατουλα βεγγαλης..εχω στειλει μαιλ σε ξενα εκτροφεια κυριως αγγλιας, γαλλιας, ιταλιας...εχω παρει καποιες απαντησεις αλλα τιποτα το ιδιαιτερο! μπορει καποιος να με βοηθησει? και κατι αλλο..πως θα ξερω εγω οτι τα χρηματα που θα δωσω προκαταβολικα για την γατουλα δεν θα χαθουν? μου το εγγυαται κανεις απο το εκτροφειο με καποιο χαρτι, κατι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: γατουλα βεγγαλης!

Καλημερα.
Δεν ξερω την πολιτικη των εκτροφειων στα οποια απευθυνθηκες,παντως αυτο απο το οποιο πηρα εγω τα δικα μου δινει συμβολαιο το οποιο αναφερει αναλυτικα τι γινεται με την προκαταβολη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πηρα γατουλα βεγγαλης απο γαλλικο εκτροφειο, την ιδια μερα γεννημενη με μενα 17/2, υδροχοακι και κοριτσακι!! θα ερθει σε μενα σε 2 μηνες απο τωρα περιπου πρωτα ο Θεος...ελπιζω να πανε ολα καλα και να την εχω την γατουλα μου στα μεσα Μαιου!:) https://translate.google.ca/translat...eu.com/rubrique,chatons-femelles,1155889.html

Θα πρεπε να σου στειλουν το χαρτι πρωτα της γατας και μετα να τα βαλεις στο λογαρισμο της τραπεζας με ορο να ενεργοποιηθουν τα λεφτα οταν παρεις τη γατα στα χερια σου.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
δεν μου εστειλαν κατι αλλα υπαρχει αποδεικτικο πως εχω καταθεσει τα χρηματα..εγραψαν στο φορουμ πως η γατα ειναι rezerved για μενα!

Μπορώ να ρωτήσω πόσο σου κόστισε και αν θα πας εσύ να την παραλάβεις?

Συμβολαιο δεν θα σου δωσουν με τη γατουλα;Ειναι μια κουκλα,να τη χαιρεσαι!

με το καλο ναρθει στο σπιτι σου,οι αλλες γατουλες σου πως τα πανε;εισαι και πολυ προχωρημενο ατομο ωσ υδροχοος,βαγγελιτσα!

σε ευχαριστω δωρα μου!!! συμβολαιο θα μοιυ δωσουν οταν την παραλαβω! στα μεσα μαιου!:)

σας ευχαριστω πολυ κυρια 3στελα μου3 η λιλυ καπως τον εχει συνηθισει τον μικρο, αφου μαραζωνει οταν δεν ειναι μαζι του πλεον! να δω τι θα κανουμε!:)

οι δικες σας πως ειναι? πως τα πανε με το νεο μελος?

παντωσ προσεχε γτ θπαρχοθν απατεωνεσ με αθτεσ τισ γατεσ ποθ ζητανε πρωτα λφτα κ μετα πουθενα η γατα

kαλα τα πανε,η εμμα ειναι απομακρυσμενη απο εκεινον,αλλα ανετη,καλα κυρια απολυτη,αισθανεται μεγαλη ασφαλεια στο σπιτι,αρχοντισα,καλα η φοιβη δεν εχει προβλημα,αυτος ειναι κακομαθημενος λιγο,αλλα ελπιζω να στρωσει.ανεβαινει στο τραπεζι της κουζινας και προσπαθω να τον αποτρεπω.δεν τα καταφερνω,ομως.και αρχιζουν να το κανουν και οι αλλες.ενω 1 χρονο ειχαν μαθει και δεν ανεβαιναν!να δουμε τι θα γινει..

κυρια στελλα μου αυτα ειναι λογικα..ειναι σαν τα παιδακια..αντιγραφουν συμπεριφορες! και ο σιαμεζακος μου ανεβαινει συνεχεια στο τραπεζι οταν τρωμε και απευθειας τον κατεβαζω..ετσι εμαθε και η λιλυ μου!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back