Γατούλα Περσίας ψάχνει φροντίδα και αγάπη...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
μπραβο μαρια μου!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θα ειναι δυσκολο για μενα αυτες οι γατες ειναι υπεροχες ειναι ντροπη που καποια τους φερονται ετσι ντροπη τους ...Μακαρι καποια στιγμη να καταλαβουν αυτες τις ομορφιες και να τους δειξουν την αγαπη που χρειαζονται

Παιρουν τα κακομοιρα τα γατακια οταν ειναι μικρα και νομιζουν οτι ειναι παιχνιδια οτι δε χρειαζονται φροντιδα τροπη τους... Ατε που μακαρι να ηξερα ποιοι ειναι αυτοι που φερονται ετσι σε αθτα τα ζωακια να τους εκανα τα ιδια και χειροτερα απο αυτα που κανουν στα ψιψινια αντε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εκ μέρους της μικρούλας μας σας ευχαριστούμε όλους πάααααααααααααααααααααααααααρα πολύ για τα υπέροχα μηνυματάκια σας!!! Μάλλον έχουμε βρει τους τέλειους γατογονείς για την περσίδα μας. Ελπίζω όλα να πάνε καλά γιατί της αξίζει το καλύτερο. :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Έεεεελα βρε!!! Τόσο γρήγορα;;;;
Tυχερή μέσα στην ατυχία της η μικρούλα!!!
Εύχομαι από δω και πέρα να έχει τη ζωή που της αξίζει
και επιτέλους να ηρεμήσει το μικρό μου...
:)

To ελπίζουμε και εμείς μέσα από την καρδιά μας. Αξίζει να αναφερθεί ότι μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες πήραμε πάνω από 20 τηλεφωνήματα και email!!! Πραγματικά έχουμε μείνει άφωνοι και εγώ και ο άντρας μου. Έχουμε καταλήξει στους καταλληλότερους "γατογονείς" και με το καλό θα τους το ανακοινώσουμε αύριο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ελπίζουμε η μικρούλα μας, με το μελένιο νιαούρισμα και την άκρως γυναικεία συμπεριφορά (χα, χα, χα), να έχει την πιο υπέροχη ζωή γεμάτη από φροντίδα και αγάπη.:D:D

Το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οι νεοι γατογονεις,να ειναι τοσο τρυφεροι,καλοψυχοι και αγαπησιαρηδες ,οσο ειναι αυτο το πλασμα.
Γιατι πραγματικα μιλαμε για πλασμα.....Μπορει να μην ξερω την ιδια τη γατουλα ,αλλα επειδη ζω 3 χρονια τωρα με περσικη,λεω οτι ειναι τοσο καλογνωμο, καλοψυχο,τρυφερο ,διακρητικο γατι ,που αξιζει πραγματικα απολυτη αγαπη,τρυφεροτητα,ενδιαφερον ....Καταθεση ψυχης.:huglove::huglove:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back