Γατούλα Σιάμ!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

metatron

Νεοφερμένο μέλος

Ο metatron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
λατρεύω τις γάτες σιάμ (να τις βλέπω δηλαδή, γιατί δεν είχα ποτέ την τύχη να έχω κάποια!)
θα ήθελα να ρωτήσω που θα μπορούσα να βρω κάποια έστω κ ημίαιμη (δεν έχω κόλλημα με τις ράτσες, εξάλλου ο κύριος frodo που έχω ήταν αλητάκι του δρόμου πριν τον υιοθετήσω κ τον έχω με όλες τις ανέσεις από το υστέρημά μου - orijen τροφή κτλ ), απλά οι σιάμ με έχουν μαγέψει πραγματικά με την ομορφιά τους...!

ευχαριστώ πολύ, Δημήτρης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατα καιρους βρισκονται γατουλες ρατσας παρετημενες απο τους ιδιοκτητες τους. Αλλα να ξερεις πως ειναι πολυ δυσκολο να βρεις μικρο γατακι σιαμ να χαριζεται.Συνηθως βρισκονται ενηλικες γατουλες (εγω τις προτιμω γιατι γνωριζεις και το χαρακτηρα τους)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έχεις βρει γατάκι τελικά? ήρθε πριν από λίγες μέρες στον κήπο μου ένα ημίαιμο siam, με άσπρο λαιμό, κοιλίτσα k πόδια k καταγάλανα ματια! μήπως σε ενδιαφέρει? από σπίτι τον έχουν αφήσει..

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ευχομαι να βρεις το γατακι των ονειρο σου:)

Έχει βρει μια κυρία , πολύ καλή μου φίλη, γατούλα θηλυκή Σιαμέζα στου Ψυρρή! Αν θες πάρε με απόγευμα 7-9 να μιλήσουμε: 6973689833

Εαν δεν εχεις βρει ακομα,εχω μωρο Σιαμακι που βρηκα, 2 μηνων περιπου

6972359502

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back