yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αποτελεσμα :την φιλοξενει εθελοντρια μας εδω κι ενα μηνα...δεν τελειωνει εδω ομως.
Η εθελοντρια εχει αλλες γατες που τη δερνουν και αυτη τις δερνει .. εχοντας ζησει μια ζωη μοναχη με την κυρα και ανθρωπους δσκολευεται να προσαρμοστει και φοβαται.. οταν λειπει η εθελοντρια στην αθηνα μια βδομαδα, η γατα φοβαται τοσο που ειναι σαν να μην υπαρχει... αρνειται να φαει και απο κει που ειναι τετραπαχη τωρα ειναι 4300 μονο..
Εξισου αρχιζει να εχει πραγματικα προβληματα με το συκωτι της και στομαχικα που κανουν και δεν κραταει φαγητο χανει απιστευτα υγρα και τωρα ειναι με τον ορο... η κυρα της σε ολο αυτο το διαστημα δεν εχει δειξει κανενα ενδιαφερον περα απο καποιες κροκετες στην αρχη...
Υπαρχει μια περιπτωση να της ξυπνησουμε την επιθυμια να ζησει με μασαζ με χαδια και με αποκλειστικη φροντιδα μπας και δεν κανει εμετο και φυσικα με καταλληλη φαρμακευτικη αγωγη που περνει ηδη... θα σας πω περισσοτερα το βραδυ... ο γιατρος ειπε οτι εαν δεν καταφερουμε να τη κανουμε να φαει σε διαστημα 4 ημερων η γατα θα πεθανει...εαν τη δουμε να συνερχεται θα την φιλοξενησει μονη της η γκλοριανα και την οποια χιλιοευχαριστω που δεχτηκε.
Θερμη παρακληση οταν βγει το φυλλαδιο για το τοξοπλασμα η καθε μια ας αναλαβει να επιμορφωσει τον γυναικολογο της και να του δωσει πολλα φυλλαδια, γιατι οι γυναικολογοι κι αυτα που λενε ειναι υπευθυνα για χιλιαδες εγκαταλειψεις ζωων!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Yasmin, ξέρεις ότι αν μπορώ να βοηθήσω είμαι εγώ. Έχω μεγάαααλα αποθέματα αγάπης για τα ζώα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Τοσο της λειπει η αγαπη...Πάντως όποια θέλει καλό γυναικολογο και να μην λεει κουβεντα κακη για τις γάτες να συστησω τον δικο μου.
Μιχαέλα
Νεοφερμένο μέλος
Να φανταστείτε είχα μια φίλη που έμεινε έγκυος και δεν ερχόταν καθόλου στο σπίτι όταν είχα τις γάτες μου μέσαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Το τι άκουσα κι εγώ με την εγκυμοσύνη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

και απο οτι λες δεν ειχε δημιουργησει κανενα προβλημα η γατα..ο γιατρος τα εκανε ολα..ομως ακομη και να επηρεαστηκε η ''κυρια''και το θεωρησε λυση αναγκης,,γιατι δεν δειχνει ενδιαφερον τωρα???μηπως εψαχνε αφορμη και την βρηκε???ας πηγαινει να τη βλεπει τουλαχιστον ρε συ,,κι οταν γεννησει να την παρει πισω,,ισως μονο η επαφη μαζι της την κρατησει στη ζωη τη φουκαριαρα
anabou
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Ελπιζω να πανε ολα καλα.....Κι εμενα μου ελεγε μια μαμα πριν 3 ημερες στο σχολειο πως της ειχε φερει ο γιος της (μαθητης μου) ενα γατακι και του ειπε να το παει πισω γιατι μετα δεν θα μπορουσε να κανει παιδια

Πηραν σκυλακι προσφατα.... Και να εξηγησει κανεις, ποσα θα καταλαβουν ανθρωποι που δεν θελουν να ακουουν;;; "Της το εχει πει γιατρος....."Εγω της ειπα απλα να μη τρωει σαλατες γιατι κινδυνει εξισου......
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η κυρια αυτη εχει κατατρομοκτρατηθει με τη τοξοπλασμωση αλλα προσωπικα πιστευω οτι τη γατα δε την ηθελε πια και οτι ψυχολογικα ειναι ανικανη να την εοπιβαλει στο περιβαλλον της... αν ξανακουσω το περιφημο εγω θελω αλλα ο ανδρας μου δεν.. το παιδι μου δεν... θα τα παιξω!
Περι της γατος τωρα... ειναι μια κουκλα που ηταν εμφανως τετραπαχη ( κι αυτο μπορει να ειναι σημαδι κακοποιησης, το να μην τη προσεχεις και να την φλομωνεις στο φαι...) κι εχει τωρα σκεμπεδες δηλαδη το δερμα ειναι μπολικο μπολικο.. ειναι αφυδατωμενη αλλα ακομα δειχνει καλα γιατι ειναι ημιμακρυτριχη και εχει ζωντανα ματακια.
Στην αρχη τη βρηκα ληθαργικη
μεσα σ'ενα ντουλαπι να μη θελει να βγει.. οταν τη γραπωσα και την πηρα αγγαλια ομως της καλαρεσε.. σα μωρακι καθοντανε...
της τα ειπα ενα χερακι για την αφεντικινα της ( μη με παρεξηγειτε παντα τους μιλαω
εστω και τον τονο φωνης να πιασουν ειναι πολυ καλο). Με αφησε κα της εκανα μασαζακι στην πλατουλα και γουργουριζε.. καλο σημαδι...μετα τη αφησα λιγο και ξαναπροσπαθησα αργοτερα και της εκανα γενικο μασαζ και στην κοιλιτσα απο κατω προσεκτικα μην ποναει ( γιατι διαβασα οτι καποια νοσηματα του συκωτιου προκαλουν φουσκωμα στη κοιλιτσα) αυτη δεν ειχε τιποτα οουτε φαινονταν να ποναει. Ειχε ομως αρνηση να φαει .. διαβασα εξισου οτι η συγκεκριμενη παθηση προερχεται πολλες φορες απο νευρικη ανορεξια απο ενα τραυματικο γεγονος και οταν δεν τρωει η γατα κι ειναι και παχια εχει πολλες πιθανοτητες να εχει προβληματα συκωτιου αρα και μεταβολισμου.
Αυτη φαινεται να ειναι η περιπτωση της Καλυψως και οπως το υποψιαζομουνα και ισχύει στην ανθρωπινη καταθλιψη, θελει κανακεμα και να την ταιζεις με το ζορι και να ασχολεισαι αποκλειστικα με αυτην οπως κανουμε σ'εναν βαρεια καταθλιπτικο, που του φερομαστε σαν μωρο, ολα στο χερι και μαλακη προσεγγιση. Αυτα τα ίδια, ελεγε και το βιβλιο για αυτην την ασθενεια. Ειναι αληθεια γιατι συνεβησαν τα εξης, καταρχας δεν δεχοτανε με τιποτα να φαει κα ενω γενικα ηταν ληθαργικη κα ατονη οταν δεν ασχολουσουν μαζι της , δεν ζηταγε τιποτα, παρατηρησα οτι μετα το μασαζ καπως ξυπνησε και αρχισε να ξυνει ενα χαλακι και να ειναι πιο ενεργητικη νιαουριζε διεκδικοντας την εθελοντρια οταν μπηκε. Συνεχισα μια μασαζ μια αγγαλια... ειχε παρει το πριμπεραν της, ετσι δοκιμασα να την ταισω και μονο που δε με επνιξε απο τη τσαντηλα της! Ανελαβε η εθελοντρια μιας και την ηξερε και τελικα μονο αν την ταισεις με το δαχτυλο τρωει... ελπιζουμε να μη τα βγαλει αυτη τη φορα...
Το θετικο ειναι οτι πηγε στην αμμο κι εκανε σαν να κανει τσισακια... ακουσα κατι μεν αλλα δεν ειδα τιποτα ( ισως ηταν πολυ λιγα?)αλλα το θεωρησα θετικο σημαδι.. περιμενω με ανυπομονησία να ξαναπαω αυριο το μεσημερι.. θα την κρατησουμε στην εθελοντρια μεχρι τεταρτη ελπιζοντας να ξαναπαρει τα πανω της. Διαβασα οτι θελει αγγαλιτσες και φροντιδες "nursing" νταντεματα δυο τρεις μηνες ωσπου να τρωει κανονικα μονη της και να προσαρμοστει σε περιβαλλον που θα ειναι μονη με ενα αφεντικο τα δυο τους... για να δουμε τι θα δουμε...
εχω ελπιδες εστω κι αν ο γιατρος λεει οτι εχει παρει την κατω βολτα και οδευει προς τον κυριο, εγω βλεπω ζωντανα τα ματακια της
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

καλά η άλλη με τέτοιον άντρα και πεθερά το σκέφτικε καλά να κάνει και παιδί? δεν ανισυχεί μήπως καμια μέρα της πουν το ίδιο για αυτήν και το παιδί της και βρεθούν στο δρόμο?
ορισμένες τα θέλουμε και τα παθαίνουμε, θα μπορούσε να είχε ρωτήσει και η ίδια και κάποιον επιπλέον γυναικολόγο (Αν ήθελε...), εδω για μια ασθένεια πέρνουμε 2ρη και 3τη γνώμη πόσο περισσότερο αμα θες να φέρεις και ένα παιδί στον κόσμο.
είναι προφανές πως είτε δεν της κόβει πολύ είτε έχει ακριβώς τα ίδια μυαλά με τους υπόλοιπους
Ό ίδιος ο γιατρός είναι γενικά ο κατάληλος για την υγεία της ίδιας και του μωρού της? έχει τις κατάληλες γνώσεις αφού δεν ξέρει καν αυτό το πράγμα? της είπε ή μάλον ήξερε για να της πει τι άλλο πρέπει να προσέχει μαγείρεμα κρέατα λαχανικά χώμα κήπου κτλ? σας πάω και στοίχημα ότι αυτός θα της κόψει και το γάλα γιανα πουλήσει "μπεμπελάκ" $$........
όσο από θέμα υπευθυνότητας βράστα που με την πρώτη και καλά δυσκολία λόγο καθαρά άγνιας και αδιαφορίας πετάνε το ζωάκι στο δρόμο, υποψιάζομαι πως ούτε καν θα τους πέρασε από το μυαλό να δουν με μια απλή αιξέταση αίματος αν το ζώο καρχιν είχε τοξόπλασμα ή όχι.......
αλλά μόνο αυτοί οι άνθρωποι κάνουν παιδιά, που σκέφτονται έτσι, μη πω δεν σκέφτονται καθόλου......
οι υπόλοιποι το σκεφτόμαστε και το ξαναστεφτόμαστε για το που θα το φέρουμε και τι θα του προσφέρουμε και τίποτα δεν κάνουμε......
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καημενη γατουλα...Τοσο της λειπει η αγαπη...
Πάντως όποια θέλει καλό γυναικολογο και να μην λεει κουβεντα κακη για τις γάτες να συστησω τον δικο μου.
Όλγα στείλε μου πμ με τα στοιχεία του γυναικολόγου σου. Αν τα βρω σκούρα με το δικό μου....
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
την καϊμενούλα πρέπει να έχει πάθει κατάθλιψη
καλά η άλλη με τέτοιον άντρα και πεθερά το σκέφτικε καλά να κάνει και παιδί? δεν ανισυχεί μήπως καμια μέρα της πουν το ίδιο για αυτήν και το παιδί της και βρεθούν στο δρόμο?
ορισμένες τα θέλουμε και τα παθαίνουμε, θα μπορούσε να είχε ρωτήσει και η ίδια και κάποιον επιπλέον γυναικολόγο (Αν ήθελε...), εδω για μια ασθένεια πέρνουμε 2ρη και 3τη γνώμη πόσο περισσότερο αμα θες να φέρεις και ένα παιδί στον κόσμο.
είναι προφανές πως είτε δεν της κόβει πολύ είτε έχει ακριβώς τα ίδια μυαλά με τους υπόλοιπους
Ό ίδιος ο γιατρός είναι γενικά ο κατάληλος για την υγεία της ίδιας και του μωρού της? έχει τις κατάληλες γνώσεις αφού δεν ξέρει καν αυτό το πράγμα? της είπε ή μάλον ήξερε για να της πει τι άλλο πρέπει να προσέχει μαγείρεμα κρέατα λαχανικά χώμα κήπου κτλ? σας πάω και στοίχημα ότι αυτός θα της κόψει και το γάλα γιανα πουλήσει "μπεμπελάκ" $$........
όσο από θέμα υπευθυνότητας βράστα που με την πρώτη και καλά δυσκολία λόγο καθαρά άγνιας και αδιαφορίας πετάνε το ζωάκι στο δρόμο, υποψιάζομαι πως ούτε καν θα τους πέρασε από το μυαλό να δουν με μια απλή αιξέταση αίματος αν το ζώο καρχιν είχε τοξόπλασμα ή όχι.......
αλλά μόνο αυτοί οι άνθρωποι κάνουν παιδιά, που σκέφτονται έτσι, μη πω δεν σκέφτονται καθόλου......
οι υπόλοιποι το σκεφτόμαστε και το ξαναστεφτόμαστε για το που θα το φέρουμε και τι θα του προσφέρουμε και τίποτα δεν κάνουμε......
![]()
Έχεις δίκιο, οι γυναικολόγοι είναι οι πιο άσχετοι και εκμεταλευτές γιατροί. Το παράδειγμά σου με το γάλα, πολύ σωστό. Το καλοκαίρι που είχαμε πάει το γάτο μας στο εξοχικό του άνδρα μου, μια έγκυος ξαδέλφη του ενώ είχε κάνει προγεννητικό έλεγχο και είχε διαπιστωθεί ότι είχε αντισώματα τοξοπλάσματος, δεν πλησίαζε το σπίτι ούτε και εμάς. Όλοι με τις γάτες τα έχουν βάλει!
Έλεος…
julia
Διακεκριμένο μέλος

Οταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους γεννημένους το 1940... και με άλλους που βλέπουν μαύρη γάτα και φτύνονται ΜΙΑ ώρα..... θα με ξεγράψουν απο Νύφη.....Θα πάω και στον γυναικολόγο μου .. και θα τον ψαρέψω, για να δω αν θα αλλάξω γυναικολόγο όταν έρθει η ώρα.....
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Yasmin, τι έγινε τελικά με τη γατούλα? Ελπίζω όλα να πήγαν καλά. Θέλω οπωσδήποτε το φυλλάδιο για το τοξόπλασμα. Ενημέρωσέ μας σχετικά.
Olga Veggi ενδιαφέρομαι για τα στοιχεία του γυναικολόγου σου...
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά.. και εγώ θέλω το φυλλαδιο για το τωξοπλασμα.. γιατί προβλέπω ομηρικές μάχες......Οταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους γεννημένους το 1940... και με άλλους που βλέπουν μαύρη γάτα και φτύνονται ΜΙΑ ώρα..... θα με ξεγράψουν απο Νύφη.....
Θα πάω και στον γυναικολόγο μου .. και θα τον ψαρέψω, για να δω αν θα αλλάξω γυναικολόγο όταν έρθει η ώρα.....
χαχαχχχ

ότι και να κάνεις τις μάχες δεν τις γλυτώνεις......
πήσε τουλάχιστον οσους κλείνει η πόρτα σου και με τους υπόλοιπους μην αρχίσεις διάλογο καν γιατί 1ον δεν πρόκειται να τους αλλάξεις μυαλά και 2ον ο διάλογος δεν πρόκειται ποτέ να τελειώσει

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Miam μηπως μπορεις να μου πεις το ονομα των γυναικολογων? θελω γυναικολογο για να γραψει στο φυλλαδιο μαζι με τον κτηνιατρο να μη λενε οι αλλοι που θα το δουνε οτι δεν ειναι σωστο επιστημονικα κλπκλπ...
Θα σου στείλω πμ το βράδυ,δεν βρίσκω με τίποτα την κάρτα τους!Μα γιατί να είμαι τσαπατσούλα

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μας πηγε η ψυχη στην κουλουρη! Η γατουλα Καλυψουλα μετα την ενεση εξαφανιστηκε το πρωι και υπηρχε ενα ανοιχτο παραθυρακι... και νομισαμε οτι πηγε να πεθανει καπου απελπισμενη απο τις φροντιδες.
Ευτυχως πριν λιγο εμαθα οτι ειχε κρυφτει σε ενα απιστευτο μερος μεσα στο μπανιο, πραγμα καλο γιατι δειχνει οτι εμεινε παρα το ανοιχτο παραθυρο αρα παρολο που παραπονιεται κα δε τρωει κατα βαθος γουσταρει.
Θα ξαναπαω σημερα για νταντεμα και μασαζ... μεχρι στιγμης δεν εχει κανει παλι εμετο απο εχτες και κρατησε τη λιγη κονσερβα που καταφεραμε να φαει... καλα σημαδια.Για Γιατρους:
Το φυλλαδιο θα ειναι ετοιμο πολυ συντομα. Σημασια εχει οχι μονο να δωθει στους καλους αλλα και στουσ τζουφιους γιατρους και ιδιαιτερα αυτους! Τι καλυτερο δε θα ηταν να με συνοδεψει ενας φιλοζωος γυναικολογος να τα δωσωκαι να γραφει και γυναικολογος μεσα...κατι θα σκαρωσω...
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Olga Veggi ενδιαφέρομαι για τα στοιχεία του γυναικολόγου σου...
Ταρα μου έκανα ποστ για το θεμα γυναικολογος με τα στοιχεια του
δες εδώhttps://www.mypetz.gr/posts/5309823/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool