Γατούλα απογοητευμένη προσπαθεί να αυτοκτονήσει

Εδω εμενα για το ματι που πηγα στο νοσοκομειο μια τολμησε να μηλησει για γατα και της τα εχωσα λεγοντας ολα οσα ηξερα απ εδω;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε θελω ούτε να σκέφτομαι ότι θα τύχω σε καμιά τέτοια περίπτωση (άντρας+σόι) γιατί μου ανεβαίνειτο αίμα στο κεφάλι! Χωρισμένη θα καταλήξω:mad:... Εκτός κι αν κάνω προγαμιαίο συμβόλαιο:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως με το που έμεινα μαζί με τον άντρα μου του ξεκαθάρισα ότι η Μένια θα είναι παρέα μας στο κρεβάτι!
Στην αρχή δεν του καλάρεσε, στη συνέχεια μαλάκωσε και τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα, εφόσον καθαρίζω με το ρολό το σεντόνι από τις τρίχες. Τα πεθερικά μου έφριξαν μόλις είδαν τη μπουμπούκα μου, η απάντησή μου όμως ήταν "Αυτό είναι το παιδί μου και δεν θα πάει πουθενά". Αμα του αρέσει, ειδάλλως υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...! Σκληρό? Εξίσου σκληρό με το να αφήσεις ένα "ανθρωπόγατο" για αδέσποτο παρέα με τα άγρια γατιά. Αλλωστε πιο πολύ βρωμίζουν το σπίτι οι διάφοροι φίλοι που έρχονται παρά η γατούλα...

Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο Μένια! Πώς μπόρεσε αυτή και άφησε την γατούλα της να φτάσει στην κατάσταση αυτη;!
Κι άλλοι έχουν πρόβλημα και ουσιαστικο κιολας, (πχ Πέπι) κι ομως φροντιζουν να της βρουν σπιτάκι να δεν τη θέλουν!

Απαράδεκτοι άνθρωποι, τι να πεις...

Οταν υπάρχει μωράκι όμως δυστυχώς οι γάτες μας όσο και να τις αγαπάμε δεν πρεπει να ειναι στο δωμάτιο που εχουμε το μωρό. Και συνηθως τους πρώτους μήνες κοιμάται στο δικο μας παρεα με τους γονεις:/:

Άλλο αυτό βρε Όλγα! Αυτό είναι ένα φυσιολογικό όριο που μπορεί κανείς να τραβήξει, όχι όμως και να βγάλει τη γατούλα τελείως από τη ζωή του...:down:

Οχι βεβαια! Δεν το λεω σε σχεση με αυτο που εκανε αυτη η κοπέλα:down: Εδώ εγώ κράτησα και τις γάτες μου μεσα στο σπίτι. Ποσοι το ακουνε και παραξενευονται... Και βαριεμαι πια να εξηγώ για το τοξόπλασμαααα...

H καλυψω εφαγε μονη της κοτοπουλο παιδια!!! Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!:up:

πρέπει να κάνεις πολύ καλό μασάζ, θα σε έχουμε στα υπόψην:lol:

μακάρι να συνέλθει τι φταίει και αυτή η ψυχούλα να πληρώνη την βλακία του κάθε ενός:/:

αντε ετσι μπραβο κοτοπουλακι που κανει καλο και σιγα σιγα να παμε και σε αλλα κρεατακια νοστιμα για τα γατουνια :):P

Δυο τα τινα, η επιασε το μασαζ και η φροντιδα.. η ειπε η γατα: αυτες τρελές ειναι αποκλειεται να μ αφησουν να πεθανω σαν ανθρωπος.. καλυτερα να φαω :D παντως επιασε !

αγάπη θέλουν, ψωφάνε για ένα μας χάδι:cry:

Τωρα ενα μυστικο... εγω ηθελα πολυ να ζησει κι εκει που την κρατουσα αγγαλια .. της εδωσα; και δυο φιλακια.. τωρα αν κατι απο ολα αυτα βοηθησαν και το πριμπεραν να δρασει , αν ηταν και το μασαζ που της αρεσε εμφανως..παντως νομιζω ηταν πιο πολυ ψυχολογικο σ αυτην ετσι μετα απο τα τρια γατακια που φιλοξενω θα αρχισω να φιλοξενω πιο σπανια και κυριως ζωα με τετοια θεματα κακοπαθημενα στα ορια τους κλπκλπ. Απ οτι εμαθα πριν λιγο και οι εθελοντριες που την ταισαν κι εφαγε η μια τουλαχιστον της εδωσε κι αυτη φιλακια οποτε τι στο καλο το πιασε το μυνημα;):P

Η αγάπη και η στοργή που ένοιωσε της έδωσε δύναμη!:up:

θα ήθελα μια κάποια στιγμή μια "ενημέρωση" για το τοξόπλασμα ¨αντικειμενική" γιατί έχω δει υστερικές γυναίκες να κακοποιούν γάτες ή να τις διώχνουν με φόβο.

Αχ ωραία:happy: Μπράβο!!!!Θυμαμαι ενα θεμα που ειχες βάλει παλιά οδηγιες για μασαζ στη γατα. Αυτα εκανες ε;

Και μερικα αλλα καινουργια εκεινα ηταν για το κατω μερος του σωματος, εγω δοκιμαζω πολα πραγματα αναλογα με το τι θα με αφησει να κανω η καθε γατα.. τα δικα μου εινα τα πρωτα πειραματοζωα χεχεχε αλλα η διαπιστωση μου ειναι οτι εαν το κανεις μαλακα και σταθερα τις χαλαρωνει και τους αρεσει πολυ και ετσι ψηλαφεις και εαν καπου πονανε, εαν καποιο οργανο ειναι καπως περιεργο .. εννοειται σε ζωο που το ξερεις σε ζωο που δεν ξερεις κανεις οτι μπορεις για να σε εμπιστευτεις καταρχας και να χαλαρωσει εαν σε αφησει σε κοιλιτσα τοτε μπορεις να κανεις ωραιες μαλαξεις και διαφορα που γινονται και στους ανθρωπους.Μιας και στους γυρω μου επιασε κα αισθανονται τελεια μετα ξανανιωμενοι ειπα να το δοκιμασω και στα γατακια μου ειναι απλο.

Μακάρι να συνεχίσει έτσι η γατούλα:up:!

Yasmin είσαι φοβερή!!! :up:

Τέλεια νεα!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back