Γατούλα εγκλωβισμένη σε κτίριο

Aristocat

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα.
Στον ακάλυπτο που βλέπει η πολυκατοικία μου βλέπει και μία οικοδομή που χτίζουν και στον τρίτο όροφο υπάρχει μία εξωτερική σκάλα όπου έχει εγκλωβιστεί μία γατούλα και κλαίει από εχτές. Σήμερα η μητέρα μου πήγε να δει εάν έχουν έρθει εργάτες να της ανοίξουν να φύγει αλλά δεν τους είδε...
Τί μπορώ να κάνω? Είχε ξαναγίνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν και η αδερφή μου φώναξε στους εργάτες οι οποίοι και βοήθησαν το γατάκι τότε να φύγει...
Κάτω ο ακάλυπτος δεν είναι ενιαίος και έχει ψηλούς τοίχους οπότε αδύνατο να πάει η κατάσταση για εμάς από ακάλυπτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε παιδιά το ακούω το καημένο και κλαίει συνέχεια...δεν αντέχω άλλο...
Θα περιμένω αύριο μήπως έρθουν οι εργάτες και τους φωνάξει η μάνα μου...
Υπάρχει κάπου αλλού που μπορώ να απευθυνθώ???Είναι και περίεργοι οι γείτονες να πάρει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aν πας στην αστυνομια να ρωτησετε τι πρεπει να κανετε?
Τους ιδιοκτητες της οικοδομης τους ξερετε?
Καποιο τηλεφωνω δεν υπαρχει εκει?

Αν πάω στην αστυνομία θα γυρίσω άπραγη σπίτι μου...Δεν ξέρω αν υπάρχουν ιδιοκτήτες, η οικοδομή προορίζεται για γραφεία και είναι σχεδόν έτοιμη, αυτό φαίνεται είχε τρυπώσει και μετά όταν οι εργάτες έκλεισαν για να φύγουν, αυτό εγκλωβίστηκε. και η πλάκα είναι ότι δεν είναι από μέσα αλλά στην εξωτερική σκάλα, αλλά φοβάται να πηδήξει (είναι κάπως ψηλά, αλλά νομίζω ότι μπορεί και να το' χει).

Αύριο είναι απεργία και ίσως δεν δουλέψει κανείς. Η πυροσβεστική πάει σε τέτοιες περιπτώσεις, τώρα δεν είναι και εποχή πυρκαγιών και πλυμμηρών, οπότε θα έλθουν χωρίς πρόβλημα, μόνο που πρέπει να υπάρχει πρόσβαση από τον δικό σας ακάλυπτο ή από δρόμο.

Χμμμ...από τον δικό μας ακάλυπτο λίγο δύσκολο....Κάναμε εξέταση τώρα με την μάνα μου και πιο δίπλα έχει ένα κομμωτήριο από εκεί αν μπουν μπορεί και να το βγάλουν αύριο θα αναλαμβάνουμε δράση! Ελπίζω να μην γελάσουν στο τηλέφωνο αλλά και πάλι χέστηκα!αρκεί να έρθουν...λέτε να κρατήσει λίγο ακόμη, δεν πρέπει να έχει φάει 2 ημέρες τώρα σίγουρα

Μάλιστα... δύσκολο... εγώ μια φορά μπήκα μέσα..., βρήκα ένα άνοιγμα και μπήκα..Τώρα σε σας δεν ξέρω τί και πως... Να του ρίξετε τροφή τουλάχιστον να μην πεινάει??? :hmm:

Εξαρτάται απο την ηλικία αν θα αντέξει 2 ή 20 μέρες.....

Ναι είναι δύσκολο...σήμερα πήγε το αγόρι μου στα μαγαζιά που βλέπουν στο σημείο εκείνο του ακάλυπτου. Χτύπησε τα κουδούνια του κτιρίου στο οποίο είναι εγκλωβισμένο το γατάκι αλλά φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει μπει κανένας μα κανένας. Δίπλα έχει μία εταιρεία φυσικού αερίου και πιο δίπλα ένα σουβλατζίδικο. Στην εταιρεία φυσικού αερίου έχουν πολλά έπιπλα και έχουν κλείσει την έξοδο οπότε μένει το σουβλατζίδικο που ακόμα δεν έχει ανοίξει.
Το απόγευμα στισ 6 που θα φτάσω σπίτι θα πρέπει να πάω να τους ενημερώσω και εάν γίνεται να χρησιμοποιήσουμε την έξοδο τους στον ακάλυπτο με την πυροσβεστική. Επειδή όμως οι άνθρωποι δεν είναι ευαισθητοποιημένοι σκεφτήκαμε να τους πούμε ότι "δεν μας αφήνει να κοιμηθούμε" κάτι τέτοιο, γιατί αλλιώς ίσως και να μην μας αφήσουν...έχετε κάποια άλλη ιδέα;

Να τους πείτε ότι είναι το δικό σας γατάκι, που σας ξέφυγε, γιατί το κυνήγησε ένας μεγάλος γάτος, ένας σκύλος, κάτι φοβερό τέλος πάντων. Αν ζητήσουν περιγραφή, να τους αγριοκοιτάξετε αγχωμένοι και δεν θα συνεχίσουν. Καλή επιτυχία:up:

Στην πυροσβεστική μάλλον πρέπει να απευθυνθείς...
Δεν έχει κανένα τηλέφωνο του μηχανικού πουθενά να πάρεις να έρθει να σου ανοίξει να δεις τι γίνεται;

Συνενοήθηκα με σουβλατζίδικο όλα ΟΚ! ευτυχώς ήταν καλός ο κυριούλης και δεν είχε πρόβλημα.
Πήρα πυροσβεστική και μου είπαν ότι θα έρθουν . Περιμένω τώρα νέα από την μάνα μου που περιμένει την πυροσβεστική. Πήρε και τροφούλα κ νερό, αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι το καημένο, θα είναι και αγριεμένο...μακάρι να μπορέσει να φάει κάτι.

Απεγκλωβίστηκε!!!!!!!!!!!

Κατ'αρχάς μπράβο και κατά δεύτερον, πες μας λίγο τις λεπτομέρειες, χρήσιμο είναι. Κάλεσες πυροσβεστική; Ήρθαν; κλπ κλπ

Πρώτα συνενοήθηκα με το σουβλατζίδικο που είχε πρόσβαση σε εκείνο το σημείο του ακάλυπτου. διάλεξα πρωινή ώρα να μην έχει κόσμο στο μαγαζί και να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μας εξυπηρετήσει. ο κύριος ευτυχώς ήταν καλοσυνάτος και δέχτηκε αμέσως. Μετά κάλεσα πυροσβεστική. Ήρθε ένας μεγαλούτσικοσ άνδρας και ένας πιο νέος. Ο μεγαλύτερος έλεγε αποκλείεται να το βγάλουμε από εκεί, η γατούλα είχε πάρει είδηση και είχε βγάλει το φατσάκι της, απίστευτο! Ο νεότερος σκαρφάλωσε γιατί στεναχωρήθηκε και μας είπε ότι σε περίπτωση που έχει μείνει κάτι ανοιχτό στο κτίριο (παράθυρο, πόρτα) μπορεί να γίνει κάτι. Και έτσι κι έγινε. Είχαν οι εργάτες ξεχάσει ένα παράθυρο και μπήκε μέσα άνοιξε στη γατούλα και αυτή χάθηκε μέσα στον όροφο. Ο πυροσβέστης την έψαξε και την έβγαλε από την κεντρική πόρτα στον ακάλυπτο με τις άλλες. Η γατούλα έφυγε φυσέκι μου λέει η μάνα μου. Τους ρίξαμε τροφούλα από το μπαλκόνι. Ο πυροσβέστης είπε ότι έκανε βασικά παρανομία (μπήκε σε κτίριο χωρίς άδεια) άλλα το ρίσκαρε!
Αυτά! Τέλος καλά όλα καλά!

Πολύ χάρηκα που η ιστορία είχε τέλος αίσιο και ευτυχές!
Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους βοήθησαν! :up::up::up::up:

Ναι είχε πονέσει η καρδιά μου να το ακούω 3 μέρες τώρα. Το καημένο φώναζε βοήθεια σε γλώσσα νιάου...

Ναι είχε πονέσει η καρδιά μου να το ακούω 3 μέρες τώρα. Το καημένο φώναζε βοήθεια σε γλώσσα νιάου...
Πολλά μπράβο και σε σένα και σε όσους βοήθησαν:)

Αριστοκάτ μπράβο σου, είσαι αστέρι. Ανάμεσα σε πολλά κακά νέα χθες και σήμερα, επιτέλους διάβασα και κάτι καλό.

Μπράβο , τελικά, μπορεί και να μην είναι όλα στραβά και ανάποδα σ'αυτήν την πόλη:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back