Γατούλα ζητά αναπηρικό καροτσάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Αναδημοσιεύω την αγγελία από το Facebook.

"η νεφελη ειναι μια αναπηρη γατουλα που την εγκατελειψαν στο κυνοκομειο χαλκιδας. ειναι ενα υ-περοχο πλασμα , που ομως σερνει τα πισω ποδαρακια του κι εχει ηδη αρχισει τα ελκη κατακλισεων.αναζητα καροτσακι αναπηρικο για να μπορει να τρεχει και να παιζει οπως τα αλλα γατια της ηλικιασ της...αν καποιος εχει χρησιμοποιημενο , υλικα ή ιδεες για κατασκευη αμαξιδιου , η νεφελη κι εγω θα τον ευγνωμονουμε για παντα... Βάσια Αποστολοπούλου 6980693045 , γουατς απ. εδ τη βλεπετε με το Λαζαρο , ενα γατο που ανεστησε η φιλη μας Μενη Νικολακοπουλου και μου τον εμπιστευτηκε να τον υιοθετησω.παρακαλωπροωθηστε...ευχαριστώ!"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• nefeli.jpg
    nefeli.jpg
    121,5 KB · Εμφανίσεις: 93
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QdIBtw8_7No

ίσως από εδώ πάρετε καμιά ιδέα για καροτσάκι...το έχω αναρτήσει ξανά το βιντεάκι, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν προβάλλεται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α, ευχαριστώ πολύ-πολύ! Θα το στείλω στην κυρία που έχει τη γατούλα :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back