(((( αν μπορείτε να μου δώσετε καμιά συμβουλή...θα με σώσετε!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλά κάνεις και δεν θέλεις να την αφήσεις να βγεί ΕΙΔΙΚΑ στην αρχή, μετά ίσως θα μπορούσες να την βγάλεις βόλτα αλλά πάντα με συνοδεία και λουράκι!
Αν επίσης είναι αστείρωτη.. ίσως θα έχεις θέμα.... να στην κοπανήσει για γαμπρό ή οι γαμπροί να σας πρήξουν!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Όταν συνηθίσει λίγο στο νέο της περιβάλλον, ίσως μια λύση να είναι η βόλτα με σαμαράκι και λουράκι, όπως σου έγραψε η julia.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είμαι σε κατάσταση πανικού! Ψάχνει και ο άντρας μου ευκαιρία για να την "ξεφορτωθεί" , να την αφήσουμε στη μαμά μου δηλ...που δεν σκοπεύω να το αφήσω να γίνει....αρκεί να βρω λύσεις....
aretha
Περιβόητο μέλος
Μήπως υπάρχει κανένα μικρό τμήμα μπαλκονιού ή αυλής που να μπορεί σχετικά εύκολα να κλειστεί γύρω-γύρω με ψηλό πλέγμα; Ίσως να μπορούσε να μπει εκεί η αμμολεκάνη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Το έκανα και το κάνω .. και μένω σε 65τμ.....

pan8hras
Νεοφερμένο μέλος
θα μπορουσες να βαζεις την αμμο μεσα στο σπιτι για λιγο αφου φαει και πιει νερο..εφοσον τις δινεις συγκεκριμενες ωρες τα γευματα και νερο(πιο συχνα λογω ζεστης)
μεχρι να βρεις μια καλη λυση...
Θα πάρω να το δοκιμάσω! θα της αλλάζω και συχνά την άμμο...
pan8hras
Νεοφερμένο μέλος
ειναι πολυ καλη η κλειστή τουαλέτα δεν μυριζει.αν της αλλαζεις και την αμμο τακτικα,βαλε και ενα αποσμητικο χωρου κοντα εγω αυτο εκανα και εινε ολα μια χαρα.
julia
Διακεκριμένο μέλος
και λειτουργεί και αλλιώς ψυχολογικά για τον άνδρα σου.. από το να βλέπει χύμα... τα κακακια κλπ κλπ
---με μια μικρή προσπάθεια δεν θα έχει πρόβλημα να μάθει και το πορτάκι... στην αρχή θα το βγάλεις και μόλις την μάθει το βάζεις!

εγώ εκανα και αυτο!
Συνημμένα
Είναι ανένδοτος στο θέμα της γάτας....

julia
Διακεκριμένο μέλος
και τώρα μαλώνουμε ποιος θα την πρωτοπαίξει!!!

Η Φρουφρου δέχτηκε το μπέμπη μας με αγάπη! Μαλιστα πήγαινε και κοιμόταν κοντά στη κούνια του και πλέον που άρχισε να περπατάει, παίζουνε! Μακάρι να μπορούσατε να δείτε τις χαρές που της κάνει ο μικρός! Τα ζωάκια στο σπίτι είναι ευτυχία

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
οποτε μοκο ο ανδρας τι να πει? Γινεται να μην αγαπησεις ζωο που δεν τα κανει???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
τη λύση της κλειστής τουαλέτας. Εμένα ο άντρας μου δέχθηκε γάτα στο διαμέρισμα, επειδή αγαπά πάααααρα πολύ τις γάτες, απλά, πιστεύει ότι πρέπει να είναι ελεύθερες, όμως, την άμμο την έχουμε στο μπαλκόνι και το βράδυ κοιμάται εκεί (η γάτα, όχι ο άντρας μου)
. Στην περίπτωσή σου τώρα, πιστεύω, ότι πρέπει σιγά σιγά να μάθεις τη Φρουφρού σου να κινείται εκτός σπιτιού. Είναι βέβαια, λίγο μεγαλούλα γι'αυτό, έχεις και την ανατροφή του μωρου σου, πέφτουν αρκετά μαζεμένα, αλλά, αν πρόκειται να μείνετε για χρόνια στα Χανιά, τι θα γίνει; Θα είσαι συνεχώς με το βραχνά, ότι θα το σκάσει; Αν γνωρίσει την αυλή σιγά σιγά, δεν θα φεύγει και, αν απομακρυνθεί, θα ξέρει να γυρίσει οπωσδήποτε. Ενώ, αν, ο μη γένοιτο, ξεφύγει και δεν γνωρίζει το δρόμο, πώς θα γυρίσει; Γιατί μιλάω συνέχεια ότι θα το σκάσει; Μα σε μονοκατοικία είναι το πιο εύκολο πράγμα, μια απροσεξία και....Γνωστοί μου, που μένουν σε διαμέρισμα, όταν πηγαίνουν στο εξοχικό τους παίρνουν μαζί τα γατιά τους , τα οποία κυκλοφορούν ελεύθερα μέσα έξω(είναι στειρωμένα, βέβαια) .Χρόνια ολόκληρα γίνεται αυτή η δουλειά και δεν έχουν κανένα πρόβλημα.Η δικιά σου, είπαμε, έχει μεγαλώσει μέσα, αλλά, πολύ φοβάμαι ότι θα δημιουργηθούν τόσα προβλήματα, που θα σου ασκηθούν αφόρητες πιέσεις να την διώξεις, γι'αυτό, μην αποκλείεις τη λύση να την εκπαιδεύσεις στην εκτός σπιτιού κυκλοφορία. Στην τελευταια περίπτωση, να μην της ξανακόψεις τα νύχια, θα της χρησιμεύουν για άμυνα. Καλή αντοχή σου εύχομαι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
Βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να την "διώξω" σε 'αλλο σπίτι! Εδώ την κράτησα την περίοδο της εγκυμοσύνης μου! (Να σκεφτείτε πως ερχόταν η μαμά μου 2 φορές την ημέρα για να της αλλάζει την άμμο!!) Να δούμε τι θα κάνω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool