Γατούλα και νεογέννητα!!

Τι τέλεια νέα... μακάρι να πάνε όλα καλά. Μπράβο σε σένα και στην άλλη κοπέλα που μάζεψε τα μωρούλια αλλά κυρίως στη Γάτα!!! που τα δέχτηκε :baby::baby:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενδιαφέρθηκε και μια γνωστη μου που ξερει να φροντίζει νεογεννητα,αλλα ΔΕΝ είναι σίγουρο αν θα τ αναλαβει.Την ρωτησα και για σενα Jeannine αν μπορούμε να το δοκιμασουμε,θα σου πω...

Καλή λυση θα ναι,αν τα δεχτει η γατα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γάτα τα δέχτηκε!

Τελικά οι γατούλες είναι οι καλύτερες μανούλες:)

Μπράβο,πολύ καλή εξέλιξη!Άντε να ημερεψει η γατούλα,μήπως επιτρέψει και μια στείρωση αργότερα.Όσο για τις υιοθεσίες,ας μεγαλώσουν και όλο και κάτι θα βρεθεί,μην ανησυχείς!:up:

Ευτυχώς! Μπράβο, Jeannine (και μαμά γατούλα φυσικά)!:up:

Καλέ τι ανταπόκριση γρήγορη ήταν αυτή!!?????:)
Μίλησα με τη γνωστή μου αλλά έχειπολύ πιεσμένο χρόνο και μου πε καλύτερα να δοκιμάσουμε τη λύση με τη γατούλα..
Με συμβούλευσε να τα καθαρίσουμε με οινόπνευμα για να μην μυρίζουν,ώστε να τα δεχτεί!
Δε πρόλαβα να σας το γραψω,εσείς ήδη κανατε θαύματα!
Η κοπελα μου στει΄λε μηνυμα να με ευχαριστήσει και εσένα JEANNINE !!!
Ευχαριστώ πραγματικά για τη γρήγορη κινητοποίηση!!!!!!!!!

Θα σε παρακαλέσω να τα βγαλεις καμια φωτό σε 1 βδομαδα να βαλουμε αγγελίες,αν δε γινουν αγριμακια..:)

Με συμβούλευσε να τα καθαρίσουμε με οινόπνευμα για να μην μυρίζουν,ώστε να τα δεχτεί!

Λίγο ακραίο μου ακούγεται αυτό.:blink: Ένα τρυκ που προτείνουν πολλοί είναι να βάζεις λίγο βούτυρο στην πλατούλα των μικρών, για να το γλείψει η ανάδοχη μητέρα και να τα δεχτεί. Γενικά δεν μου φαίνεται καλή ιδέα να βάζεις οινόπνευμα σ' ένα νεογέννητο.

Αφού όμως η συγκεκριμένη γατούλα τα δέχτηκε, όλα καλά!:)

Νομίζω ότι αφού η μαμά αρχίζει να σε εμπιστεύεται, μπορείς σιγά-σιγά να αρχίσεις να πιάνεις τα γατάκια (ίσως σε 2-3 μέρες). Δεν πιστεύω να υπάρξει πρόβλημα με τη μυρωδιά, άλλωστε η μαμά γάτα ήδη ξέρει τη δική σου.;)

Γενικά, οι περισσότεροι προτείνουν να πιάνουμε τα γατάκια από μικρά για να συνηθίζουν στους ανθρώπους. Έτσι θα τα δώσεις και πιο εύκολα για υιοθεσία, παρά αν είναι αγριμάκια.

εχω εκπλαγει τι κηνητοποιηση ηταν αυτη..μπραβο και στις 2 σας!!!!!!
και φυσικα και στην αγρια γατουλα:up::up::up::up::up:

Τέλεια μπραβο στη μαμα γατα και σε σενα jeannine

Η καλες λιχουδιες θα βοηθησουν να σε εμπιστευτει καθως και το να καταλαβαινεις ποτε θελει την ηρεμια της και ποτε εχει αναγκη απο κατι

φοβερά νέα!!τι χαρά!!:up::up:σιγά σιγά θα ημερεύει όλο και περισσότερο η μαμά και θα σε εμπιστεύεται!!αυτό είναι σίγουρο!:up:

Καλα, εισαι καταπληκτική Jeannine! :up:
αν ειναι μέχρι 7 και η γατούλα τρώει καλά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να ανταπεξέλθει. Αρκεί να της έχεις φαγάκι εκεί κοντά μόνιμα για να παίρνει δυνάμεις. :)
Αντε, περιμένουμε φωτογραφίες.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σας!!! Μόλις είδα τα μωρά και τη μανούλα και είδα ότι κοιμούνταν. Ευτυχώς δεν πρέπει να τα έχει πάρει χαμπάρι κανένας γάτος.
Έπιασα μόνο τα 3 "ξένα" για να τα βάλω στην αγκαλιά της. Και να ήθελα δεν με αφήνει να πλησιάσω και πολύ...
Πάντως της έβαλα μπόλικο νερό και φαΐ δίπλα της και της έφτιαξα και ένα κλουβακι με πανάκια, ελπίζοντας ότι θα μπει μέσα.
Ουφ! Τα άτιμα είναι πάρα πολλά.Μάλλον πρέπει να ημερέψει λίγο, μπας και δίνω κι εγώ λίγο γάλα στα μωρά να τη βοηθάω.
Αύριο θα πάω να αγοράσω και τροφή για μωρά να τρώει να δυναμώσει η μανούλα.
Το θέαμα είναι εκπληκτικό! Τόσο γλυκά που είναι.
Αντε να χαλαρώσει λίγο η γάτα να τα τραβήξω καμιά φωτογραφία!:inlove::baby::baby::baby::baby::baby:

Να 'ναι καλά η μαμά γατούλα που τα δέχτηκε, αλλιώς το μέλλον τους θα ήταν δυσοίωνο..
Πάντως τα γατουλάκια έχουν ακόμη κλειστά μάτάκια. Είναι και μαλλιαρά, απ' όσο μπορώ να δω!!!
Αν δω ότι παραμελεί κανένα (που δεν νομίζω), θα το αλείψω βούτυρο.
Ας ελπίζουμε ότι τα γατούνια θα είναι ήμερα, ώστε να προωθηθούν.. Ε άμα με βλέπουν κάθε μέρα να τους βάζω φαγητό, θα με συνηθίσουν δεν μπορεί!
Ελπίζω μόνο μη σηκωθεί και τα πάρει και φύγει... :hmm:

[Νομίζω ότι το θέμα αυτό πρέπει να συγχωνευθεί με το άλλο "Γατούλα και νεογέννητα"]

Μπράβο Jeannine!! Τέλεια νέα, αυτό ήταν σίγουρα ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει για τα γατάκια.:happy:

Πόσα είναι τα γατάκια όλα μαζί? Αν είναι πάνω από 5, χρειάζονται εξτρά γαλατάκι. Θα έλεγα να δεις ποιά είναι τα πιο μικροκαμωμένα (γιατί συνήθως τα πιο μεγαλόσωμα δεν αφήνουν τα μικρότερα να θηλάσουν όσο θα ήθελαν) και να τους δίνεις κι εσύ από λίγο γαλατάκι κάθε 3-4 ώρες.

Είναι 6 ή 7 (δεν έχω δει γιατί δεν με αφήνει να πλησιάσω)
Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν να κάνω. Όμως πρώτα πρέπει να κάνω τη γάτα να μ' εμπιστευτεί γιατί είναι άγρια..
Πάντως τώρα που βγήκα στο μπαλκόνι είναι μέχρι στιγμής όλα καλά!
Δυστυχώς δεν πήγε στη φωλίτσα που της έφτιαξα και δεν έχει φάει και πολύ.
Αυτό με ανησυχεί λίγο.:/:

Μήπως να της ανακάτευες και λίγη κονσέρβα (ή ακόμα καλύτερα, λίγο recovery αν έχεις) μέσα στην ξηρή τροφή, για να τη δελεάσεις;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back