Γατούλα και νεογέννητα!!

Μήπως πηγαίνει και τρώει αλλού? Λογικά με τόσα γατάκια χρειάζεται πολλές θερμίδες :hmm:

Και κάτι ακόμα..αν έχεις κονσέρβα τόνο, ρίξε λίγο λαδάκι απο την κονσέρβα πάνω στις κροκέτες...η έντονη μυρωδιά θα τη δελεάσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχετε δίκιο αυτό θα κάνω!! Για την ώρα μάλλον θα χρησιμοποιήσω τόνο, γιατί κονσέρβα δεν έχω (θα αγοράσω αργότερα).
Πάντως δεν νομίζω να τρώει αλλού γιατί δεν το έχει κουνήσει ρούπι από κει. Σηκώθηκε να φάει, αλλα λίγο. Κάθεται συνέχεια με τα μωρά της η καλή μου! Φαντάζομαι δεν σηκώθηκε ούτε για την τουαλέττα της από εχθές το απόγευμα!
Άλλωστε τις γάτες της γειτονιάς εγώ τις ταΐζω. Αυτή την ταΐζω από μικρούλα, αλλά δεν έχω καταφέρει να την πλησιάσω, παρόλο που έβλεπε ότι της έβαζα φαγητό! Ελπίζω τώρα με τα μωρά κάτι να καταφέρω..:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ξέρει ότι την αγαπάς για αυτό και γέννησε τα γατάκια της δίπλα σου:)

Τώρα είδα όλα τα γατούλια. Η μανούλα έφαγε!
Το μόνο που με ανησυχεί ειναι ότι ένα από τα μωρά τώρα που τα παρατηρούσα ανέπνεε λίγο δυνατά και γρήγορα... :/:

Χμ... κακό αυτο... αλλα δυστυχώς και αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι.:(

Η γατούλα μου "αδειασε" για λίγο τη γώνια (προφανώς για να πάει προς νερού της :lol: )
και έτσι άρπαξα την ευκαιρία να δω τα μωρουλίνια!!!! Τα οποία, σημειωτέον, τελικά είναι 6!!!
Και είναι όλα υπερ-φουντωτά! Και μου φάνηκαν όλα καλά! Μάλλον ήταν η ιδέα μου ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, μάλλον από το άγχος μου!

Η γατούλα μου "αδειασε" για λίγο τη γώνια

χαχαχαχα!!:lol::lol::lol:ευτυχώς που όλα τα μωρούδια είναι καλά!!τι χρώμα κυριαρχεί??

Μπράβο Jeannine! Αντε και να πάρουν λίγο τα πάνω τους..:) να τους βρουμε σπιτακια!!

Μπράβο σου και πάλι!Αχ θα είναι τέλεια,να μας βγάλεις φωτογραφίες όποτε μπορέσεις!

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι τιγρέ, τιγρέ με άσπρο και ένα ασπρόμαυρο!!!!
Σας παραθέτω και τρεις φωτογραφίες (μάλλον κακώς τραβηγμένες μιας και βιαζόμουν να προλάβω πριν έρθει η μαμά γάτα) :happy:

Προσεχώς και καινούριες καλοτραβηγμένες photos! Αυτές ήταν μόνο μια γεύση!:P

Συνημμένα

• 01042008946.jpg
    01042008946.jpg
    120,8 KB · Εμφανίσεις: 53
  • 01042008947.jpg
    01042008947.jpg
    93,9 KB · Εμφανίσεις: 55
  • 01042008948.jpg
    01042008948.jpg
    102,1 KB · Εμφανίσεις: 59
τι γατομάνι είναι αυτό???:baby::baby::baby::baby::baby:όλα κουκλάκια!!!αχ...αυτά είναι...

να'ναι καλοτυχα τα γατουλάκια μωρε...παντως μια χαρα βολεμένα φαίνονται..

Τι ομορφούλικα!Καλή τους τύχη,είναι πανέμορφα!:inlove:

Παιδιά η γάτα θα με τρελάνει. είχε κάτσει σε ένα μέρος που δεν έχει καθόλου σκιά κι όλα τα γατάκια, μαζί και η μητέρα είχαν σκάσει από τον ήλιο. Της εχω δίπλα νερό και δεν καταλαβαίνει να πάει να πιει!!! Της μετέφερα τα γατάκια σε ένα κλουβάκι με πανιά που έχει σκιά, τα οποία απομακρύνονταν από κοντά της (και η μαμα τους δεν εκανε τιποτα), και δεν πάει τώρα σ'αυτά!!! Γκρρρρ
Καταλαβαίνει ότι ειναι τα μωρά της αλλά δεν πάει! Κι επίσης δεν τρώει... :confused::(:/:

Α!!! Επιτέλους ένιωσε και πήγε στο κλουβάκι με τα γατάκια της ύστερα από αρκετή ώρα.
Το θέμα του φαγητού όμως μένει!! Τις βάζω ξηρά τροφή, με γάλα, με σάλτσες, με τόνο (τα χω δοκιμάσει όλα) και δεν τρώει! Τις έβαλα σήμερα μόνο λίγη φέτα τυρί και έφαγε, αλλά πάλι πολύ λιγο.
Τι θα την κάνω !

Μην της τα πολυμετακινείς πάντως, γιατί θα τα βουτήξει και θα πάει να τα κρύψει... Αφού της αρέσει να γκαγκανιάζει στον ήλιο, άστη βρε να κάνει το κέφι της! :cool:
Τώρα για το φαγητό, όντως αν δεν τρώει από κάπου αλλού δεν είναι καλό... Δοκίμασες να της ανακατέψεις λίγη κονσέρβα μαζί, μήπως τη δελεάσεις;

Της τα μετακίνησα τα μωρά γιατί είχε βγάλει τη γλώσσα της έξω, το ίδιο και τα γατάκια τα οποία νιαούριζαν περίεργα. Τουλάχιστον της έκοψε και πήγε στο κλουβί!
Της έδωσα και κονσέρβα, αλλά τίποτα ρε γαμώτο. Και είναι σίγουρο ότι δεν τρώει από αλλού γιατί ειναι συνέχεια στο μπαλκόνι μου.
Θα με σκάσει η ατιμη!:redface:

Ίσως αν δοκίμαζες κανένα βιταμινούχο τύπου Calopet που ανοίγουν την όρεξη...:hmm:

Αν δοκιμάσεις μια κονσέρβα ειδική για γατες που αναρρώνουν ή είναι ανόρεκτες;Δε θυμάμαι τώρα μάρκα,αλλά δίναμε στον Έκτορα όταν δεν ήταν καθόλου καλά,και μας είχε πει η κτηνίατρος ότι μερικές μπουκιές από αυτή αρκούν,είναι πολύ θρεπτική.:(

τι γατσουνια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back