evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
παρακαλω, ευχομαι να ειναι μια χαρα η γατουλα σου!
(εχω την εντυπωση ομως οτι κ για υπερηχο χρειαζεται καποια ηρεμιση..)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστω κ εγω το ευχομαι.
θα παω κ θα δω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η γνώμη μου είναι να ρωτήσεις τον κτηνίατρο τι άλλες εξετάσεις πρέπει να κάνει, ώστε να υποβληθεί σε νάρκωση (π.χ. για καρδιά) και να προχωρήσεις κατευθείαν στη στείρωση. Ίσως να μην χρειάζεται υπέρηχος, αν έχει πυομήτρα, θα το δείτε στην εγχείρηση. Ρώτα επίσης πού αλλού μπορεί να οφείλονται τα υπόλοιπα συμπτώματα (η αναιμία και οι εμετοί).
Το ψέκασμα, για το οποίο ρώτησες, σημαίνει στην ουσία ότι η γάτα ουρεί σε όρθια στάση και συνήθως σε κάθετες επιφάνειες για να μαρκάρει την περιοχή της και να προσκαλέσει ερωτικούς παρτενέρ. Συνήθως εμφανίζεται σε αστείρωτες γάτες. Εδώ μπορείς να δεις πώς περίπου είναι στα 35'' (οκ, το βίντεο δείχνει λιοντάρι, αλλά το ίδιο είναι)
Πάντως, αν ψέκαζε η γάτα σου, θα το είχες καταλάβει, γιατί μυρίζει πολύ άσχημα.Όσο για το οικονομικό, στη θέση σου θα ρωτούσα τον κτηνίατρο αν μπορώ να πληρώσω με δόσεις. Άλλωστε νομίζω πως τα πιο επείγοντα αυτή τη στιγμή είναι οι εξετάσεις της γάτας και το εμβόλιο της σκυλίτσας. Για τα υπόλοιπα που λες έχεις καιρό νομίζω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Η κτηνίατρος μας είναι στο Περιστέρι.. Είναι πολύ καλή γιατρός και καλός άνθρωπος και ασχολείται πολύ με κάθε γατάκι και σκυλάκι που της πηγαίνουν στο ιατρείο της.. Και είναι πολύ οικονομική!!
Για υπέρηχο συνεργάζεται με έναν εξωτερικό γιατρό και τον χρεώνει 60 ευρώ... Για στείρωση παίρνει 80 ευρώ αλλά μπορεί να μας κάνει κάτι καλύτερο αν της μιλήσω.. 
Θέλεις, σήμερα που θα πάω από εκεί να την ρωτήσω αν μπορεί να γίνει στείρωση στην μάουρα λόγω της ηλικίας της και να μου εξηγήσει τί προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσουμε??? Και να ρωτήσω πόσο χρεώνει το δεύτερο εμβόλιο για τον σκυλάκο???

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Οντως η μαουρα δεν ψεκαζει μονο νιαου νιαου κανει κ τριβεται στις γωνιες.
κ τ γλιφει η σκυλα

δεν ντρεπονται καθολου!!!
Πηγα στον κτηνιατρο κ ηταν καθετος για την στειρωση μου ειπε να μην την κανω!!
κατι ειχε δει στις εξετασεις της δεν θυμαμαι ακριβως πως το ειπε.
παντως μου ειπε να μην ανυσηχω.
κ σκεφτομαι αν τον ενδεφιεραν τ χρηματα δεν θα την εβαζε να την εκανε την εγχειρηση χωρις να τον ενοιαζε αν θα παθαινε κατι ?
και τωρα σταματησε η μαουρα να καλει για συντοφο.
ναταλουκο μπορεις να μου στειλεις το τηλ τησ κτηνιατρου?
να την ρωτησω για τ γατα κ το σκυλο?
σε ευχαριστω πολυ

natalouko
Επιφανές μέλος
Τις εξετάσεις της στις έχει δώσει???Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας.
Οντως η μαουρα δεν ψεκαζει μονο νιαου νιαου κανει κ τριβεται στις γωνιες.
κ τ γλιφει η σκυλα
δεν ντρεπονται καθολου!!!
Πηγα στον κτηνιατρο κ ηταν καθετος για την στειρωση μου ειπε να μην την κανω!!
κατι ειχε δει στις εξετασεις της δεν θυμαμαι ακριβως πως το ειπε.
παντως μου ειπε να μην ανυσηχω.
κ σκεφτομαι αν τον ενδεφιεραν τ χρηματα δεν θα την εβαζε να την εκανε την εγχειρηση χωρις να τον ενοιαζε αν θα παθαινε κατι ?
και τωρα σταματησε η μαουρα να καλει για συντοφο.
ναταλουκο μπορεις να μου στειλεις το τηλ τησ κτηνιατρου?
να την ρωτησω για τ γατα κ το σκυλο?
σε ευχαριστω πολυ![]()

Γιατί όταν θα ρωτήσεις την γιατρό μας θα πρέπει να ξέρει τι έχουν δείξει οι εξετάσεις της και όντως να μην μπορεί να προχωρήσει με την επέμβαση..Η κτηνιάτρος μας είναι η Μαρία Ντεβέ. Το τηλ είναι 210 5712011 και η διεύθυνση είναι Αγ. Βασιλείου 203 Περιστέρι.
Μπορείς να της πεις ότι παίρνεις εκ μέρους μου... Ναταλία με λένε!!!

Επειδή είναι έγκυος πηγαίνει πλέον συγκεκριμένες ώρες στο ιατρείο της...τις υπόλοιπες είναι ο συνεργάτης της ο Νίκος. Για να την βρεις μπορείς να την πάρεις από τις 19:30 και μετά..
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος

Θα παρω τηλ να την ρωτησω γιατι να παω εκει ειναι λιγο δυσκολα.
Μενω Πειραια κ δεν εχω αυτοκινητο κ οπως ξερεις ειναι πολυ δυσκολη η μεταφορα με τ ΜΜΜ
natalouko
Επιφανές μέλος
Ναι, το καταλαβαίνω..Σε ευχαριστω πολυ
Θα παρω τηλ να την ρωτησω γιατι να παω εκει ειναι λιγο δυσκολα.
Μενω Πειραια κ δεν εχω αυτοκινητο κ οπως ξερεις ειναι πολυ δυσκολη η μεταφορα με τ ΜΜΜ

Ελπίζω να βρεις μία άκρη και να μην παιδεύεται η μαουρίτσα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki