Τερέζα
Νεοφερμένο μέλος
είμαι καινούργιο μέλος στο φόρουμ και το ανακάλυψα ψάχνοντας πληροφορίες για το έιτζ της γάτας...
Η γατούλα μου είναι στη φωτογραφία..την έχω ενάμιση περίπου χρόνο, είναι στειρωμένη και ουσιαστικά δεν βγαίνει έξω.
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει παρουσιάσει διαταραχές στο εντερικό της σύστημα, δυσκολεύεται να ενεργηθεί και αφήνει πρασινοκαφέ σταγόνες μετά από κάθε φορά που επισκέπτεται το αποχωρητήριό της... Ο κτηνίατρος μου έδωσε Μοξασέφ αντιβίωση την οποία αρχικά δεν της έδωσα, γιατί φοβήθηκα για διάρροιες.
Βλέποντας όμως ότι άρχισε να έχει ανορεξία άρχισα από την Κυριακή σε συνδυασμό με βιταμίνες ( που ευτυχώς παίρνει!) και με χαϊδολογήματα ως προς το φαγητό της.
Είχε κανενός το γατάκι τέτοια συμπτώματα και αν ναι πώς το αντιμετωπίσατε; Η γατούλα μου είναι πολύ σημαντική για μένα
και στην πιθανότητα να έχει έιτζ έχω σκάσει από το πρωί...Καλώς σας βρήκα, σας ευχαριστώ για την προσοχή σας και εύχομαι να μου έχετε καλά νέα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ρίξε μια ματιά στο θέμα '"Το AIDS της γάτας (FIV)" . Φαντάζομαι ότι θα βρεις αρκετές πληροφορίες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ο κτηνίατρος που σου έδωσε την αντιβίωση τι διάγνωση έκανε; Πιστεύω ότι για να σου δώσει αντιβίωση κάποιο λόγο θα είχε, μάλλον θα έπρεπε να είχες ακολουθήσει τις οδηγίες του από την αρχή, ή να είχες πάρει μια δεύτερη γνώμη... Τελοσπάντων, αφού τώρα ξεκινήσατε την αντιβίωση περίμενε λίγες μέρες και παρακολούθησέ τη στενά για να δεις αν παρουσιάζει βελτίωση.
Ρίξε και μια ματιά εδώ, μήπως βρεις κάτι σχετικό.
Περαστικά!

Τερέζα
Νεοφερμένο μέλος
Ο γιατρός δεν έκανε συγκεκριμένη διάγνωση. Της είχε κάνει μιά αντιβιωτική ένεση μόνο. Του τηλεφώνησα το πρωί,,του είπα τα ίδια που σας έγραψα και μου είπε να της δώσω για μερικές ημέρες την αντιβίωση και τις βιταμίνες (που ανοίγουν και την όρεξη) καθώς και κάποια πολυθερμιδικά ζελέ-τροφές (αλήθεια, ξέρετε πώς λέγονται ή κάτι σχετικό?) και να περιμένω. Αν δεν της περάσει να την πάω για αιματολογικές...

χριστινα
Διάσημο μέλος
Ευχομαι περαστικα στο γατάκι σου και όλα να πάνε καλα. Αν δεν δεις βελτίωση η 2η γνώμη ειναι μια καλή ιδεα προκειμενου να μαθει κανεις και την αιτιολογία της διαταραχής!!! Καλά να πάνε όλα ευχομαο και μην ανησυχεις. Πραγματικά ειναι πολύ απίθανο να εχει έιτζ αν δεν βγαινει εξω. Πού να το κόλλησε?
Τερέζα
Νεοφερμένο μέλος
η γατούλα μου τελικά είχε κοπρόσταση και χρειάστηκε άμεσα χειρουργείο... Δεν έχω νέα της ακόμα, αλλά ελπίζω όλα να πάνε καλά. Την έχω αφήσει σήμερα στην κλινική και πρώτα ο Θεός θα την πάρω αύριο.Όταν βγει και ξέρω την αιτία και την αντιμετώπιση θα σας ενημερώσω έτσι ώστε να μην το πάθουν ποτέ τα δικά σας γατάκια
καλό απόγευμα
χριστινα
Διάσημο μέλος
ενημερωσέ μας μόλις εχεις νέα για το πως ειναι!!!!
Περαστικά!!!
aretha
Περιβόητο μέλος
Τη διάγνωση την έκανε ο ίδιος γιατρός που της είχε δώσει την αντιβίωση ή την πήγες σε άλλον;
Περιμένουμε νέα σας.
Δεν υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο την επεμβαση?
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το χειρουργείο!
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Τερέζα
Νεοφερμένο μέλος
Σας γράφω και έχω την ευτυχία να έχω στην απέναντι μπαμπού-καρέκλα-θρόνο κουλουριασμένη την γατούλα μου, που παρέλαβα χθες από το νοσοκομείο ζώων, ευτυχώς σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' ότι περίμενα!
Όπως σας είχα ξαναπεί τελικά είχε κοπρόσταση και χρειάστηκε σοβαρό χειρουργείο (της άνοιξαν το παχύ έντερο...
) και πραγματικά φοβώμουν ότι μπορεί και να μην την ξαναέβλεπα...Ωστόσο όλα πήγαν καλά,ευτυχώς, αν και μου κόστισε αρκετά χρήματα όλο αυτό. Χαλάλι της όμως...το αξίζει!
Λοιπόν, παιδιά, μεγάλη προσοχή στις γατούλες που δεν ενεργούνται! Κατευθείαν στο γιατρό, μετά τις πρώτες ημέρες και μην επαναπαυθείτε στην μία γνώμη. Εμένα της δικής μου το πρόβλημα διαγνώστηκε μόνο με ακτινογραφία! Και ευτυχώς δηλαδή...
Σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράστασή σας και χαιρόμαστε που στο εξής θα είμαστε στη μεγάλη παρέα σας!

mimikaki
Διάσημο μέλος
... σου ειπε ο γιατρος απο τι μπορει να προκληθει???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Τερέζα
Νεοφερμένο μέλος
Μου είπαν ότι αυτό μπορεί να συμβεί
-αν η γάτα φάει κάτι στέρεο, πχ πλαστικό
- αν έχει κάποιο ιστορικό τραυματισμού που της φέρει δυσλειτουργία στην κινητικότητα του εντέρου (δηλαδή να είναι νευρικής φύσης)
-αν δεν κινείται πολύ
αλλά και
-ότι μπορεί να είναι και τυχαίο!
Γι αυτό προσοχή στις γατούλες μας!
Τουλάχιστον αντιμετωπίζεται ευτυχώς!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool