Γατούλα με στένωση πυελού

Περαστικά της και γρήγορη ανάρρωση εύχομαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

περαστικα στο μαυρακι :kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) :) Περαστικα της και ταχία ανάρρωση.:) :)

Σιδερένια να ειναι και να γίνει γρηγορα καλα το μικρουλι!!!
:) :) :)

Καλωσήρθες! Περαστικά στην γατούλα σου, να αναρρώσει πολύ γρήγορα.

Τελικά κάποιος "καλός" άνθρωπος είχε μάλλον κλωτσήσει την Τερέζα μου όταν ήταν μικρή...της δημιούργησε στένωση πυέλου και τώρα είναι ξανά στο χειρουργείο... οι γιατροί δεν μπόρεσαν να μου εξηγήσουν για ποιό λόγο εκδήλωσε τη δυσκοιλιότητα σε αυτήν την ηλικία (δύο ετών περίπου) και όχι νωρίτερα...
τι να πω...και τα ζώα είναι όπως οι άνθρωποι μου φαίνεται. Ο καθένας με την τύχη του...ελπίζω μόνο η Τερέζα μου να είναι τελικά πραγματικά τυχερή και να μην χρειαστεί να υποβληθεί και σε τρίτη επέμβαση-ακόμη πιό σοβαρή από τις δύο προηγούμενες (να της "διευρύνουν" τα οστά της λεκάνης στο σημείο στένωσης...)

Πάντως, για κάθε πρόβλημα δυσκοιλιότητας στα γατάκια σας (έγινα εξπέρ:( ) να έχετε πάντα ένα μπουκαλάκι Nujol στο γατοφαρμακείο σας.

Περαστικά στη γατούλα σου, όλα να πάνε καλά! Καλωσήρθες..αν και εγώ χτες γράφτηκα. Τα παιδιά είναι όλα πολύ εξυπηρετικά και ευγενικά και σε βοηθάνε σε ό,τι χρειάζεσαι. Και πάλι περαστικά της..είναι και ο δικός μου αρρωστούλης και σε νιώθω..

σ' ευχαριστώ πολύ!
είναι μεγάλη παρηγοριά να μιλάς με ανθρώπους που καταλαβαίνουν...

τέτοια περίπτωση σαν του δικού σου γατούλη είχε ο ακριβώς από κάτω νοσηλευόμενος γατούλης, ένα σιάμ που καθόταν παραπονεμένο με καπέλο και ορό...τον είχαν με κοκτέιλ αντιβίωσης (από ότι μου είπε η γιατρός) για να τον χειρουργήσουν μετά...

περαστικά και σε εσάς!
τουλάχιστον εσύ τον έχεις σπίτι, εμενα θα μου την κρατήσουν πέντε μέρες ..:cry: το σκέφτομαι για εκείνην, όχι για μένα...

αλλά το βασικό είναι να συνέλθει και να αποφύγει την πολύ δύσκολη εγχείρηση...:/:

καλή συνέχεια!

το καημενακι....περαστικα να ειναι.:inlove: και οτι καλυτερο και ανωδυνο για το μικρο σου.. με τους παλιανθρωπους:mad:

Κι εμένα μου τον είχαν κρατήσει 4 μέρες στην κλινική και το άσχημο είναι ότι πήγα με χαρά ,αλλά και αφέλεια να τον πάρω,νομίζοντας ότι θα έπαιρνα πίσω τον γατούλη όπως τον ήξερα..Τρόμαξα όταν είδα το θέαμα.Ήταν ένας άλλος γάτος!Σιγά σιγά όμως ελπίζω να συνέλθει..Να είσαι προετοιμασμένη ότι θα ταλαιπωρηθεί αρκετά,γι'αυτό σου είπα να είσαι δυνατή..΄΄Οταν όμως θα την πάρεις πίσω και θα την κρατήσεις,η χαρά δεν περιγράφεται!Είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις το καλύτερο,γιατί την αγαπάς! Να μου λες νέα της!

ευχαριστώ ξανά
και σένα Μιμικάκι

θα είμαι δυνατή γιατί νομίζω ότι το γατάκι μου τα καταλαβαίνει όλα
και αύριο που θα πάω να την δω το απόγευμα θέλω να με "μυρίσει"
καλά

σχετικά με αυτό
τι γνώμη έχετε για την κλινική ζώων στο Πικέρμι?
εκεί την έχω:hmm:

περαστικα ευχομαι κι εγω!ειχα παει κι εγω παλιοτερα τη γατα μου εκει οταν ανοιξαν τα ραμματα ης στειρωσης.ο γιατρος τα ξαναραψε,αλλα απο ο,τι αποδειχτηκε μετα δεν ηταν αυτο το πιο ενδεδειγμενο.παντως την κλινικη μου την ειχε συστησει για πολυ καλη ενας γνωστος μου που ηξερε τους γιατρους εκει.

:blink: με βάζετε σε σκέψεις...και την χειρουργούν αύριο για δεύτερη φορά...αφήστε για το κόστος...δεν το συζητώ καν...
ευχαριστώ πάντως

:( :( :( Ωχ το κακόμοιρο....κουράγιο και περαστικά...μετά το δεύτερο χειρουργείο θα χρειαστεί πολλή προσοχή απο σένα (μην σου πώ όλη μέρα) γιατι θα έχει τομές και ράμματα και θα πονάει και θα θέλει συνέχεια κάποιον κοντά της....αχ να πάνε όλα καλά:)

Τερέζα εγώ θα ήμουν επιφυλακτική. Έχω ακούσει ότι "δημιουργούν" ιατρική ύλη χωρίς λόγο πολλές φορές... Εγώ θα την πήγαινε εκεί τη γάτα μου μόνο σε περίπτωση επείγοντος που δεν μπορώ να βρω άλλον γιατρό.

Τερέζα, τώρα διάβασα το μήνυμα σου. Αχ, βαχ... εύχομαι να πανε όλα καλά!!!

Το νοσοκομείο ζωών Πικερμίου είναι πολύ αξιόπιστο. Εκεί πηγαίναμε τον Κορτεζ ένα ποιμενικό λυκόσκυλο που έφυγε από ασθένεια. Ήταν αρκετά εξυπηρετικοί.

Αλλά στην περίπτωση της γατούλας σου, χρειάζεται ένας πιο έμπειρος κτηνίατρος και όχι σε κλινική. Θα σου δώσω το τηλέφωνο ενός κτηνίατρου που μου σύστησε μια συνάδελφος μου να πήγαινα εκεί την δικιά μου.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Τηλ.: 2106032740
ΛΕΩΝΤΑΡΙΟΥ 9,
ΠΑΛΛΗΝΗ

Η συνάδελφος μου, από ότι μου είπε ο γιατρός είναι πολύ ευαισθητοποιημένος και προσεκτικός. Για παρτον τηλεφωνο και πήγαινε από εκεί μια βόλτα για μια γνώμη.

Εύχομαι να πανε όλα καλά...

Περαστικά στη γατούλα Τερέζα και κουράγιο.:)

περαστικουλια στη μικρη!!:)
να γινει καλα, να ηρεμησεις και εσυ...:happy:

αχ μωρε, μακαρι να πανε ολα καλα, αν και ειμαι σιγουρη δηλαδη! μια δυσκολη φαση ειναι και μετα θα ειστε παλι αγκαλια να κανετε χαδακια!

Αν το πρόβλημα του ειλεού αντιμετωπίστηκε επιτυχώς με την πρώτη εγχείρηση,μήπως καλύτερα να έπαιρνες και μια δεύτερη γνώμη για το πόσο απαραίτητη είναι στην παρούσα φάση η δεύτερη επέμβαση; Δεν είμαι κτηνίατρος βεβαια, είμαι όμως γιατρός και μου φαίνεται λίγο παρακινδυνευμένο διάβημα ένα ακόμη χειρουργείο τόσο σύντομα.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά για τη γατούλα σου..Γρήγορα στην αγκαλιά σου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back