Γατούλα με στένωση πυελού

Τερέζα εγώ θα ήμουν επιφυλακτική. Έχω ακούσει ότι "δημιουργούν" ιατρική ύλη χωρίς λόγο πολλές φορές... Εγώ θα την πήγαινε εκεί τη γάτα μου μόνο σε περίπτωση επείγοντος που δεν μπορώ να βρω άλλον γιατρό.

Συμφωνώ 100%. Το έχω ακούσει κι εγώ πως επιχειρούν (πολυέξοδες) επεμβάσεις για περιπτώσεις που είτε δεν χρειάζεται είτε δεν μπορεί να γίνει τίποτα έτσι κι αλλιώς. Θα σου έλεγα να μην αποτολμήσεις την τρίτη και μεγαλύτερη εγχείρηση της γάτας σου εκεί, προτού πάρεις μια άλλη γνώμη, ίσως π.χ. από τον Αίλουρο στο Φάληρο, που τον έχουν γνωρίσει πολλοί από το Μycat και δεν θα έκανε ποτέ μια επέμβαση για τα χρήματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) παιδιά ευχαριστώ πολύ για όλες τις ευχές και τις συμβουλές σας!

Mici αυτόν τον κτηνίατρο δεν τον γνωρίζω αν και μένω Κάντζα!
Οπωσδήποτε θα τον επισκεφτώ όπως και τον κ. Κέτση, μετά την δεύτερη επέμβαση. Δυστυχώς είναι αναγκαίο να χειρουργηθεί στην φάση αυτή γιατί το ζωάκι μου υποτροπίασε και η εικόνα στην ακτινογραφία είναι λίγο καλύτερη από την αρχική: δηλαδή γεμάτη κόπρανα...:(

Γενικά είμαι ευχαριστημένη από την κλινική. Την προηγούμενη φορά πήρα στις δύο ημέρες το γατάκι μου και ήταν πολύ καλά. Δεν είχε γάζες, μόνο μερικά ράματα που έπεσαν μόνα τους. Αυτή τη φορά όμως συγχίστηκα γιατί θα μπορούσαν εξ αρχής να μου πουν ότι έχει στένωση πυελου η Τερέζα μου και να την αρχίσω στην αγωγή με το παραφινέλαιο από την πρώτη φορα! Αλλά δεν το διέγνωσαν με τη μία :mad: . Δεν ήταν ο ίδιος γιατρός!

Τουλάχιστον μετά από συνομιλία με την Μελ κατάλαβα ότι μπορεί να είναι και Μεγακολο που αντιμετωπίζεται έστω και δύσκολα και πήρα θάρρος.

Πάντως έχετε δίκιο και το αποφάσισα κι εγω ότι δεν θα την υποβάλλω στην επικίνδυνη και δύσκολη τρίτη εγχειρηση, πριν πάρω και άλλες γνώμες. Ηδη ο πατέρας μου που είναι συνταξιούχος ορθοπεδικός χειρούργος μόλις το άκουσε μου είπε ότι ίσως επιχειρούν πράγματα πάνω από τις δυνάμεις τους. Και δεν θέλω να την χάσω από πειραματισμούς κανενός και κυρίως να υποφέρει!

Μακάρι να μπορούσα να αποφύγω και αυτήν την επέμβαση, αλλά απ ότι κατάλαβα δεν γίνεται. Τι να σας πω...έχω τεράστια αγωνία, με στεναχωρεί ότι το ζωάκι μου είναι εκεί μόνο του και ακόμη δεν την πήραν στο χειρουργείο:mad: αλλά χαλάλι αν γίνει καλά!

Σας ευχαριστώ για ακόμη μία φορά και περιμένω τις γνώμες σας που μου είναι πολύ σημαντικές!

και να τα χαίρεστε τα ψιψίνια σας όλοι
είναι μοναδικά:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παντως αν εχεις τον φάκελο με τις εξετάσεις μπορεις να μιλήσεις και με κάποιον άλλο γιατρό προκειμενου να πάρεις μια ακόμη άποψη. Κακό δεν κάνει.
Λυπάμαι για τη μικρή σου κι ευχομαι όλα να πάνε καλα και να μη χρειαστει και άλλη επμέβαση. Να τελειωσει το κακό εδω. Και στο ιντερνετ μπορεις να μαθεις πράγματα αν διαβάζεις αγγλικά. Οτι μαθαινει κανεις βοηθά, εστω και στη κατανόηση του προβλήματος.
Τη καημένη.....
Καλη δυναμη και σε εσένα και ειλικρινα ευχομαι τα καλύτερα

:)
καλημέρα!
Λοιπόν
έχω γίνει εξπέρ στα θέματα κοπροστασης :D !

Μετά από δεύτερο χειρουργείο, που, Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά, η Τερέζα μου γύρισε σπίτι πριν μία εβδομάδα. :up:

Τώρα ακολουθεί ειδική διατροφή με κονσέρβες w/d της hills και παραφινέλαιο και ελπίζω να μην ξαναντιμετωπίσει πρόβλημα...

Έτσι αν ποτέ δείτε τη γατούλα σας να μην ενεργείται για κάποιες ημέρες (όχι πολλές προς Θεού, δεν θα γλυτώσει εύκολα την εγχείριση!) κατευθείαν παραφινέλαιο, είτε σε κλίσμα είτε από το στόμα. Εν ολίγοις, κατευθείαν στο γιατρό!
:cool:

Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση!:redface:

Σιδερένια η γατούλα!! :up: Όλα να πάνε καλά από δω και πέρα.

Ευτυχώς που όλα πήγαν καλά!!!:up:

Τα καλύτερα κι από εμενα για τη γατούλα!!!
:) :) :up: :up:
Σιδερένια!!!

Σιδερένια να είναι!

Τώρα μόλις πήρα χαμπάρι την ταλαιπωρία την δική σου αλλά κυρίως της γατούλας σου. Ευτυχώς τώρα πια είναι κοντά σου και με λίγη φροντίδα και χάδια παραπάνω θα ξεχάσει γρήγορα χειρουργία και γιατρούς.
( Μιλώντας για γιατρούς, κι εγώ Κάντζα μένω και πηγαίνω την Κείρα μου στον Χρήστο Στεργίου που σου πρότεινε μια κοπέλα. Του έχω πολύ εμπιστοσύνη γιατι εκτός του οτι είναι συμπαθέστατος με ανθρώπους και ζώα, έσωσε και το γατάκι μου πριν ένα χρόνο από σίγουρο θάνατο όταν ήταν ακόμα μωρό).
Ελπίζω όλα να πάνε καλά απο 'δώ και πέρα. Φιλιά και περαστικά στη γατούλα σου.:)

περαστικα για την τερεζα σου και νε τελειωσει εδω η ταλαιπωρια της να ναι καλα και σιδερενια :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back