Γατούλα που δεν μπορεί να περπατήσει

Τι να πω ρε παιδί μου με βάζεις σε σκέψεις γιατί και εγώ κάποια χρόνια πριν (2005) είχα μια γατούλα η οποία παρέλυε και κανένας δεν μπορούσε να βρει τι έχει. Με την κορτιζόνη στην αρχή επανερχόταν μετά ούτε και αυτή την έπιανε. Έχω προβληματιστεί. Μήπως είναι κάτι το οποίο δεν έχουν βρει οι γιατροί βρε παιδί μου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γνώμη μου είναι απλή, αν δεν γίνουν τοξικολογικές και αιματολογικές εξετάσεις μπορείς μόνο να υποθέτεις. Τα γατιά ειναι σχεδόν μια χαρά! Και περπατάν σχεδόν όπως πριν. Αλλα μάλον από φόλα το πάθανε, ας ελπίσουμε πως δεν θα τους ξαναβάλουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πω πω!!! έλεος!!!
Σε ποιό ξενοδοχείο στην Εύβοια βρίσκεσαι;
Υπάρχει σύλλογος στη Χαλκίδα και δραστηριοποιείται στην περιοχή

Ακόμα και το δηλητίριο είναι απίθανη εξήγηση! Κανένα τους δεν πέθανε και η καταστασή τους βελτιώνετε. Σήμερα μάλιστα βρίκαμε και άλλο ένα γατί που είναι άρρωστο. Τι να πω..!

Τα γατάκια είναι πολυ καλύτερα! Να'μαι καλά που τα βρήκα και τα βοήθησα.

Μπράβο βρε Σπύρο! Να'σαι πάντα καλά και να βοηθάς όπου και όπως μπορείς:)

Χιλια μπραβο και απο εμενα!!!:clapup::clapup:
Πολυ χαρηκα που ειναι καλυτερα τα γατουνια!!!:D

σούπεεεερ!!!!
τέλεια νέα!:D:D

Καλησπερα.εχω παρει ενα μικρο γατακι .εχθες ηταν μια χαρα και περπατουσε κ ετρωγε. Απο σημερα το πρωι δεν περπαταει. Δεν μπορεί να σταθει στα ποδια του καθολου.τι επαθε ειναι αρρωστο ? Τρωει κανονικά .και δεν εχει καποια πληγη απο χτυπημα η τσακωμο με αλλη γατα. Σας παρακαλώ αν μπορειτε κ ξέρετε απαντηστε μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα.εχω παρει ενα μικρο γατακι .εχθες ηταν μια χαρα και περπατουσε κ ετρωγε. Απο σημερα το πρωι δεν περπαταει. Δεν μπορεί να σταθει στα ποδια του καθολου.τι επαθε ειναι αρρωστο ? Τρωει κανονικά .και δεν εχει καποια πληγη απο χτυπημα η τσακωμο με αλλη γατα. Σας παρακαλώ αν μπορειτε κ ξέρετε απαντηστε μου
Φοβάμαι πως μόνο κτηνίατρος μπορεί να σας πει τι συμβαίνει. Εμείς χωρίς να γνωρίζουμε το γατάκι σας δύσκολο να πούμε.
Καλό θα ήταν να το πάτε το συντομώτερο μήπως συμβεί κάτι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Δήμητρα.

Εκτός του ότι δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του, πράγμα που από μόνο του είναι "συναγερμός" οτι κάτι δεν πάει καλά, οι υπόλοιπες λειτουργίες του δείχνουν νορμάλ; Είναι δραστήριο, τρώει, πηγαίνει τουαλέτα, όλα κανονικά, ή μήπως έχει γενική ατονία;

Όμως ακόμα κι αν είναι μόνο τα πόδια του που δεν το κρατούν (που παραπέμπει ίσως σε νευρολογικό) νομίζω καταλαβαίνεις οτι δεν είναι καθόλου φυσιολογική η κατάστασή του. Δεν είναι μόνο θέμα τραυματισμού, αλλά μπορεί να υπάρχει κάποιο υποκείμενο νόσημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, και συνεπώς χρήζει άμεση εξέταση από κτηνίατρο.

Εύχομαι όλα καλά να πάνε και περιμένουμε νεότερα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back