Γατούλα που δεν τρώει, δεν ενεργείται και δεν κινείται

• Thread starter Thread starter julia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διεύθυνση: ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 133
Πόλη-Δήμος: Ιωαννίνων, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ
Δραστηριότητα: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΑ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ
icon-phone.gif
</SPAN> 2651093293

ΓΡΑΒΑΝΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

Διεύθυνση: Χ. ΠΑΤΣΗ 1
icon-phone.gif
</SPAN> 2651035405

ΜΠΟΤΣΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Διεύθυνση: ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ 41

icon-phone.gif
</SPAN> 2651075525

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διεύθυνση: ΧΡ. ΚΑΤΣΑΡΗ 10
icon-phone.gif
</SPAN> 2651025757

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, πάρε τηλ. κανέναν άλλον.Και εμένα το τίποτα δεν μου άρεσε σαν απάντηση.Ειδικά αν μου λές οτι φαίνεται και χάλια.Εμένα απο λάθος διάγνωση γιατρού πήγαν να μου τυφλωθούν κάτι γατάκια και το ένα μου πέθανε απο υποθερμία γιατί απλά μου μου έδινε ένα κολήριο που κανονικά δεν έπρεπε και το άλλο με την υποθερμία μου έβαζε να του δίνω γάλα, που κανονικά δεν έκανε.ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.Κρίμα είναι να πάθει τίποτα χειρότερο.Καλά να είναι το καυμενούλι....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να σου πώ όσους ρώτησα απο δω που έχουν σκυλάκια και γατάκια μου είπαν οτι είναι πολυ καλός...ελπίζω μόνο να μην σκεφτομαι καθαρά απο τον πανικό μου, μόλις όμως επιστρεψουν οι γιατροι στα ιατρεια τους θα τον πάω τον μικρό, δεν το ρισκάρω καθόλου!!!!

Μακάρι να πάνε όλα καλά....Να μας ενημερώσεις μόλις έχεις νέα!

Φυσιολογικη θερμοκρασια στη γατα 38,0-39,5 με μεσο ορο το 38,5-39,2 πανω απο 40,0 ειναι αρκετα υψηλος πυρετος για τα ζωα και ιδιως για ενα μικρο γατακι:hmm:

Τι έγινε τελικά;:hmm:
Έχουμε νέα??? πώς είναι ο μικρούλης???

Τί έγινε τελικά???? :(:hmm:...
Σαν πολύ δεν αργεί???

συγνώμη για την καθηστέρηση, μόλις επιστρέψαμε με τον μικρό απο την χαλκιδική..χρειάστηκε να κατέβω γιαεναν καθόλου ευχάριστο λόγο, ακριβώς τη μέρα που ανοιξα το θέμα..τον καημένο τον πήρα μαζί μου ευτυχώς πήγαμε με αυτοκίνητο..περασα μεγάλη λαχτάρα, αλλα το μικράκι είναι παλικάρι και τα κατάφερε θαυμάσια.σας ευχαριστώ πάρα πολυ για τις συμβουλές που μου δώσατε, πιστεύω οτι χαρη σ αυτές τα κατάφερε ο μικρός.συγνώμη για την καθηστέρηση...
μερικές φορές απλα ερχονται όλα μαζί...

Ελπίζω να είναι όλα καλά,και με σένα και με τον μικρούλη...Όλα θα πάνε καλύτερα,είμαι σίγουρη!:)

Δηλαδη ολα καλα με το γατακι? :)
Εμαθες τι ακριβως ειχε παθει?:hmm:

Αχ.... ωραία.. γαιτί το έιχα άγχος:)

γεια σασ.βρηκα 2 γατακια τον ιουλιο στα σκουπιδια κ τα πηρα....απο το σαββατο η μια δεν τρωει,δεν πινει,δεν κανει τσισα ουτε κακα κ ειναι ολ ξαπλωμενη.πηγαμε στο γιατρο σημερα τησ εκανε 2 ενεσεισ κ μασ εδωσε κ ανττιβιωση.τησ δινω με το ζορι γαλα αλλα δεν ειδα καμια διαφορα απο το πρωι.τι λετε να συμβαινει κ τι αλλο να κανω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα.Ο γιατρος τι σου ειπε;;Δηλαδη..αντιβιωση γιατι;Τι εχει;:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο γιατροσ εδω επειδη ειναι ενασ δεν δινει κ πολυ σημασια.κρυωσε λεει

Καλώς όρισες στην παρέα μας! Καλύτερα απ' όλους θα μπορούσε μόνο ο κτηνίατρος να σε συμβουλέψει! Μπορεί να είναι πολλές οι αιτίες της ασθένειάς της! Πέρυσι , τον ίδιο καιρό, ο γάτος μας ο Σεβάχ, βρισκόταν σε παρόμοια κατάσταση! Δεν έπινε, δεν έτρωγε, τον τάιζα γαλατάκι με το ζόρι, ειδικό για γάτες με τη σύριγγα. Επειδή όμως έτρεχε και η μύτη του, και είχε και υψηλό πυρετό, καταλάβαμε ότι απλά ήταν κρυωμένος. Τον πήγαινα κάθε μέρα στο γιατρό και του έκανε για 3 μέρες ενέσεις αντιβίωσης. Παράλληλα, τον τάιζα εγώ με τη σύριγγα γάλα (whiskas) για γάτες με το ζόρι, γιατί δεν έτρωγε και δεν έπινε! Ευτυχώς το ξεπεράσαμε και τώρα όλα καλά! Ευχόμαστε να είναι περαστικά! Υπομονή και επιμονή!

να σαι καλα κοριτσι μου.οσο τα γαπαω κ τα φροντιζω ολο τετοια μου τυχαινουν.ελπιζω η τσιμπλου(ετσι την λεω γιατι μωρο ολο τσιμλεσ ειχε κ τησ ανοιγα τα ματια με χαμομηλι)να το ξεπερασει.

Μαλιστα.Κοιτα..ειναι νωρις ακομα..,εφοσον σημερα ξεκινησε αντιβιωση.Για δες κια αυριο πως θα παει,αλλα αν δεν εχει βελτιωση..οπωσδηποτε παλι κτηνιατρο.Μην σου πω και σε αλλον κτηνιατρο.:/:βλεπω οτι εισαι Κρητη.Αν δεν δεις καμια βελτιωση αυριο και εχεις μεταφορικο μεσο,καλο θα ηταν να τον δει και αλλος γιατρος.Η κρητη ειναι μεγαλο νησι..εχει αρκετους πιστευω.
Περαστικα σας.:)

τωρα παλι την εδωσα γαλα κ φαγητο με το ζορι κ τη αφησα να περπετησει για να παει στο κρεβατι τησ μαλλον ειναι πιασμενη τοσεσ μερεσ κ δεν πηαινε καλα.ηπιε μονη τησ νερο κ ξανα ξαπλωσε

Παντως βρε συ..το οτι δεν εχει παει καθολου τουαλετα..ειναι παρα πολυ ασχημο.:worry: και πολυ επικυνδινο.
Για αυτο..δεν ειπε τιποτα ο γιατρος;Εγω στη θεση σου..αν δεν παει και αυριο τουαλετα,θα την πηγαινα οπωσδηποτε και σε αλλο κτηνιατρο..

ελπιζω η τσιμπλου(ετσι την λεω γιατι μωρο ολο τσιμλεσ ειχε κ τησ ανοιγα τα ματια με χαμομηλι)να το ξεπερασει.

εάν από μικρή είχε τσίμπλες σημαίνει πως μάλλον η μικρή αντιμετώπιζε προβλήματα στο αναπνευστικό (ρινοτραχείτιδα, ίσως, πολύ συνηθισμένη στα μικρά γατάκια) χρειάζεται οπωσδήποτε στενή παρακολούθηση από τον κτηνίατρο, αντιβίωση και ίσως κάποιο κολλύριο για τις τσίμπλες στα μάτια! Επίσης και εμβολιασμός, το τετραπλό εμβόλιο για τα αναπνευστικά προβλήματα της γάτας, αν δεν έχει ήδη γίνει. Εάν δεν υπάρξει φροντίδα, μπορεί να της το γυρίσει σε πνευμονία! Γι' αυτό προσοχή! Γαλατάκι ειδικό και ίσως κάποιες βιταμίνες, που θα σου δώσει ο κτηνίατρος, βοηθήσουν!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back