αβγερινος
Νεοφερμένο μέλος
Ο αβγερινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
24-09-10
23:09
Η γατουυλα μου (15 χρονων) εδω και δεκα μερες χανει συνεχως την ορεξη της για φαγητο και δραστηριοτητα, κινηση, παιχνιδι δεν εχει πυρετο ουτε κανει εμετους και δεν εχει κανενα αλο συμπτομα. την πηγα στο κτηνιατρο και μου λεει οτι ειναι νεφρικη ανεπαρκια της εκανε ορο και μου λεει να συνεχισω με ορο για δεκα μερες και βλεπουμε.
θα ηθελα να μου πει καποιος την γωμη του.
θα ηθελα να μου πει καποιος την γωμη του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.245 μηνύματα.
24-09-10
23:16
Απάντηση: Γατουλα που χανει την ορεξη για φαγητο και παιχνιδι
καλησπέρα και απο εδώ.
Έχω την εντύπωση ότι οι γάτες με νεφρική ανεπάρκεια , πρέπει να τρέφονται με ειδική τροφή..δεν σου σύστησε τιποτα ο γιατρός;
μήπως να έπαιρνες και τη γνώμη ενός 2ου γιατρού;..δεν μου φαίνονται επαρκή όλα αυτά..μονο ορό..
Εγώ πάντα παίρνω και τη γνώμη 2ου γιατρού για σοβαρά θέματα.
καλησπέρα και απο εδώ.

Έχω την εντύπωση ότι οι γάτες με νεφρική ανεπάρκεια , πρέπει να τρέφονται με ειδική τροφή..δεν σου σύστησε τιποτα ο γιατρός;

μήπως να έπαιρνες και τη γνώμη ενός 2ου γιατρού;..δεν μου φαίνονται επαρκή όλα αυτά..μονο ορό..
Εγώ πάντα παίρνω και τη γνώμη 2ου γιατρού για σοβαρά θέματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
25-09-10
14:22
Η νεφρική ανεπάρκεια έχει επίπεδα....
Πώς την διέγνωσε καταρχήν? Μετά, ανάλογα με το επίπεδο συνιστάτε ειδική τροφή, ορός, διουρητικά ή και συνδυασμός αυτών.
Γράψε στο θέμα του γιατρού τις τιμές απο τις εξετάσεις (αν έγιναν) να σου πεί τί συνιστά και αυτός...
Περαστικά.
Πώς την διέγνωσε καταρχήν? Μετά, ανάλογα με το επίπεδο συνιστάτε ειδική τροφή, ορός, διουρητικά ή και συνδυασμός αυτών.
Γράψε στο θέμα του γιατρού τις τιμές απο τις εξετάσεις (αν έγιναν) να σου πεί τί συνιστά και αυτός...

Περαστικά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum