01-04-16
18:34
Γιούπιιιιι!! Δεν θα το μετανιώσεις! Και μια χαρά θα ανταπεξέλθεις, θα σε βοηθήσουν και τα ζουζούνια σου με τις ανάλογες ευθύνες. Καλώς να τις δεχθείς!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
4&2 cat
Νεοφερμένο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
01-04-16
21:43
Θα σε γελασω...η μαμα τους αδεσποτη,τις γεννησε στο μπαλκόνι μιας φιλης!Ταρταρουγάκι είναι η Ανδρομέδα;;;
Ευχαριστώ πολυ!!!Ανυπομονώ απιστευτα!!!Γιούπιιιιι!! Δεν θα το μετανιώσεις! Και μια χαρά θα ανταπεξέλθεις, θα σε βοηθήσουν και τα ζουζούνια σου με τις ανάλογες ευθύνες. Καλώς να τις δεχθείς!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα.
02-04-16
12:32
Μπραβο, με το καλο να τα υποδεχθειτε!
Ειναι κουκλακια και θα κανουν πολυ καλη παρεα με τα παιδακια σου!Σιγουρα δεν θα το μετανοιωσεις με τιποτα!!
Ειναι κουκλακια και θα κανουν πολυ καλη παρεα με τα παιδακια σου!Σιγουρα δεν θα το μετανοιωσεις με τιποτα!!
raccoon
Νεοφερμένο μέλος
Η raccoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
16-08-16
14:14
Παρόμοιος προβληματισμός κ εδώ !!!
Εχω ένα παιδακι 2.5χρονων λατρεύει τα ζώα κ πάντα επικοινωνουμε λεκτικα κ δείχνει να καταλαβαίνει. Τουλάχιστον με τις μεγάλες γάτες κ χελώνες που έχει στο παρκο.
Πριν 13μερες βρήκα 2ορφανα τους Τικ κ Τελα ,ήταν 3ημερων κ τα μάζεψα σπιτι(48ωρες τα ακουγα να κλαίνε μαμα αφαντη κατέβηκα τα βρήκα κ τα μάζεψα ,δεν ειχα ιδέα ότι ήταν τόσο μικρά μόνο κλαμα ακουγα)
Μέχρι στιγμής τα εχω στη κούτα τους κ τα παμε περίφημα. Του ζητάω να με βοηθάει όταν τα ταιζω (εμενα βοηθάει μου σκουπίσει το κούτελο σαν να είμαι χειρουργός :p), τάχει πάρει κ αγκαλιά κ τα έχει χαιδεψει. Δεν κάνει ούτε υστεριες ούτε τπτ.
Όμως αυτά όσο είναι υπό την επίβλεψη μου,αύριο μεθαύριο δεν ξέρω πότε ίσως πιάσω δουλειά(σε αναζήτηση είμαι οπότε όποτε κατσει) κ τον μικρο θα τον προσέχει η μάνα μου.
Όμως δεν θα είναι σε θέση να προσέχει κ τα γατάκια είναι βέβαιο. Δωμάτιο που να μπορώ να τα απομονωνω όταν θα λειπω δεν γίνεται .
Οποτε σκέφτηκα να πάρω ένα μεγάλο κλουβί 95χ40 κάτι κ όταν λειπω από το σπίτι να είναι εκεί. Φυσικά όταν θα είμαι σπίτι θα ταχω να αλωνιζουν. Τουλάχιστον μέχρι να μεγαλώσουν κ να προσαρμοστούμε όλοι γατια κ μάνα μου να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα.
Θεωρείτε ως έμπειροι ότι μπορεί να λειτουργήσει η σκέψη που έκανα ή αν όχι έχετε κάτι άλλο να προτείνετε?
Υπάρχει περίπτωση να μετακομίσουμε οπότε ίσως να έχει κ καλύτερη διαρρύθμιση ο χώρος ώστε να τα εχω σε κάποιο δωμάτιο. Αλλά ελεγα μηπως από τώρα που είναι μικρά συνηθίσουν το χώρο του κλουβιου κ αργότερα απλά να είναι με ανοιχτές πόρτες κ μέσα να έχω τα κρεβατακια τους με κάποιο κουβερτακι ως σκεπή πάνω από το κλουβί για να είναι ο τελείως προσωπικός τους χωρος.
Εχω ένα παιδακι 2.5χρονων λατρεύει τα ζώα κ πάντα επικοινωνουμε λεκτικα κ δείχνει να καταλαβαίνει. Τουλάχιστον με τις μεγάλες γάτες κ χελώνες που έχει στο παρκο.
Πριν 13μερες βρήκα 2ορφανα τους Τικ κ Τελα ,ήταν 3ημερων κ τα μάζεψα σπιτι(48ωρες τα ακουγα να κλαίνε μαμα αφαντη κατέβηκα τα βρήκα κ τα μάζεψα ,δεν ειχα ιδέα ότι ήταν τόσο μικρά μόνο κλαμα ακουγα)
Μέχρι στιγμής τα εχω στη κούτα τους κ τα παμε περίφημα. Του ζητάω να με βοηθάει όταν τα ταιζω (εμενα βοηθάει μου σκουπίσει το κούτελο σαν να είμαι χειρουργός :p), τάχει πάρει κ αγκαλιά κ τα έχει χαιδεψει. Δεν κάνει ούτε υστεριες ούτε τπτ.
Όμως αυτά όσο είναι υπό την επίβλεψη μου,αύριο μεθαύριο δεν ξέρω πότε ίσως πιάσω δουλειά(σε αναζήτηση είμαι οπότε όποτε κατσει) κ τον μικρο θα τον προσέχει η μάνα μου.
Όμως δεν θα είναι σε θέση να προσέχει κ τα γατάκια είναι βέβαιο. Δωμάτιο που να μπορώ να τα απομονωνω όταν θα λειπω δεν γίνεται .
Οποτε σκέφτηκα να πάρω ένα μεγάλο κλουβί 95χ40 κάτι κ όταν λειπω από το σπίτι να είναι εκεί. Φυσικά όταν θα είμαι σπίτι θα ταχω να αλωνιζουν. Τουλάχιστον μέχρι να μεγαλώσουν κ να προσαρμοστούμε όλοι γατια κ μάνα μου να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα.
Θεωρείτε ως έμπειροι ότι μπορεί να λειτουργήσει η σκέψη που έκανα ή αν όχι έχετε κάτι άλλο να προτείνετε?
Υπάρχει περίπτωση να μετακομίσουμε οπότε ίσως να έχει κ καλύτερη διαρρύθμιση ο χώρος ώστε να τα εχω σε κάποιο δωμάτιο. Αλλά ελεγα μηπως από τώρα που είναι μικρά συνηθίσουν το χώρο του κλουβιου κ αργότερα απλά να είναι με ανοιχτές πόρτες κ μέσα να έχω τα κρεβατακια τους με κάποιο κουβερτακι ως σκεπή πάνω από το κλουβί για να είναι ο τελείως προσωπικός τους χωρος.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
16-08-16
15:28
Πιστεύω πως μπορεί να δουλέψει αυτό που λες με το κλουβί, μια φίλη μου είχε κλουβί για κουνέλια που είναι αρκετά μεγάλο και τα είχε μέσα όταν έλειπε από το σπίτι. Βέβαια αν μετακομίζατε σε σπίτι με διαφορετική διαρύθμιση που να σου επιτρέπει να τα έχεις σε ένα δωμάτιο απομονωμένα, θα ήταν το ιδανικό.Παρόμοιος προβληματισμός κ εδώ !!!
Αλλά κι αυτή η ιδέα με το κλουβί μπορεί να δουλέψει, ειδικά αν κάνεις αυτό που λες. Να φροντίσεις να το μάθουν από πριν σαν τον προσωπικό τους χώρο, εγώ βέβαια θα συμβούλευα αν βρεις αρκετά μεγάλο κλουβί (υπάρχουν σίγουρα, εκτός από αυτά των κουνελιών υπάρχουν και τα crater των σκύλων αν και είναι κάπως τσουχτερά στην τιμή), να έχεις και την άμμο τους μέσα όταν ξετσουμίσουν και πηγαίνουν στην άμμο.

raccoon
Νεοφερμένο μέλος
Η raccoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
16-08-16
16:00
Τέτοιο σκοπεύω να πάρω. 95χ40 οι διαστάσεις περίπου. Νομιζω είναι αρκετά ευρύχωρο κ για μεγαλύτερα γατάκια. Για μωρά βέβαια είναι μεζονέτα χαχαχσ
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
16-08-16
17:09
Το έχω δει με μωράκια μέσα οπότε καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες μεζονέτα.Τέτοιο σκοπεύω να πάρω. 95χ40 οι διαστάσεις περίπου. Νομιζω είναι αρκετά ευρύχωρο κ για μεγαλύτερα γατάκια. Για μωρά βέβαια είναι μεζονέτα χαχαχσ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki