Γατούλα στο μπαλκόνι

Roulita16248

Νεοφερμένο μέλος

Η Roulita16248 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Καλημέρα!!
Έχω μια γατούλα την οποία την έχω μες στο σπίτι. Φοβάμαι να τη βγάλω στο μπαλκόνι γιατί φοβάμαι μην πηδήξει στο κάγκελο και έπειτα πέσει κάτω είτε από δική της πρωτοβουλία, είτε επειδή θα γλιστρήσει. Μένω στον 5ο όροφο και όπως καταλαβαίνετε αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα αποβεί μοιραίο... Μου έχουν πει ότι οι γάτες δύσκολα πέφτουν κάτω όμως πρόσφατα σε δύο γνωστές μου συνέβη αυτό και έπαθαν μεγάλα προβλήματα...Και να φανταστείτε ότι έπεσαν από 3ο και 4ο όροφο...Τι μπορώ να κάνω γι'αυτο; Πως θα το αποφύγω;;Μέχρι στιγμής δεν τη βγάζω καθόλου στο μπαλκόνι μόνη της, μονο με επίβλεψη για 5 λεπτά και έπειτα την παίρνω μέσα. Τώρα όμως που θα καλοκαιρίασει δε γίνεται να μείνουμε μες στο σπίτι με κλειστά παράθυρα γιατί θα σκάσουμε σαν τα ποντίκια. Όπως επίσης πιστεύω πως οι γατούλες πρέπει να βγαίνουν έξω στο φυσικό τους περιβάλλον και να τις βλέπει ο ήλιος!! Σκέφτηκα αρχικά να βάλω σίτες στις μπαλκονόπορτες ώστε και πάλι να μη βγαίνει έξω αλλά φοβάμαι μην πάρει φόρα και τις καταστρέψει γιατί από ότι μου είπαν μέχρι και η καλύτερη σίτα δεν έιναι πολύ σόι. Από την άλλη σκέφτηκα να της πάρω ένα λουρί αλλα χθες που το επιχείρησα, μπλέχτηκε στις καρέκλες του μπαλκονιού και όταν πήγα να τη βοηθήσω, μόλις της το έβγαλα μπήκε τρέχοντας μες στο σπίτι και μόλις την πλησίασα μου επιτέθηκε...
Δεν ξέρω τι να κάνω και το καλοκαίρι πλησιάζει!!
Έχει κανείς καμιά ιδέα να με βοηθήσει;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα:)
Για το μπαλκονι θα μπορουσες να παρεις μια περιφραξη ωστε να μην εχεις το αγχος οτι θα πεσει.
Κοιτα εδω για να παρεις ιδεες:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ συμφωνώ με την περίφραξη, αυτή ήταν η ιδέα μου από την αρχή όμως λόγω του ότι μένω με τους γονείς μου δεν μπορώ να πάρω μια τέτοια απόφαση εγω... Ο πατέρας μου λέει ότι θα γίνει το μπαλκόνι τσαντίρι!! Βέβαια συζυτούσαμε για την πράσινη περίφραξη που όντως δεν είναι καθόλου ωραία!!! Θα του δείξω αυτή την περίφραξη που έχει στο θέμα που με έστειλες να πάρω ιδέες και ο Θεος βοηθός!! :D

Καλημερα!
Το λουρακι θελει καποια εκμαθηση, οποτε λογικο ειναι αν μπλεχτηκε να τρομαξε και μετα να ηταν επιθετικη, θελει διαδικασια και λιγο καιρο για να το συνηθισει. Σιτες υπαρχουν διαφορες, και εαν θελετε να επιλεξετε μια τετοια λυση, θα τη μαλωνετε και θα τη μαθετε να μην πλησιαζει τις σιτες.
Εαν ομως θελεις να την αφηνεις να βγαινει στο μπαλκονι, ο μονος τροπος να εισαι ασφαλης ειναι να περιφραξεις το μπαλκονι. Ριξε μια ματια στις λυσεις που υπαρχουν ελπιζω καποια να σας βολεψει!

Άν παντως δεν κανεις περιφραξη,και δεν γινεται να βγαινει στο μπαλκονι,ο μονος τροπος για να μην σκασετε ειναι οι σιτες.:)ν Και εγω με σιτες ειμαι.

Θα συμφωνησω με τη Νικολινα.
Εμεις που εχουμε σιτες (αυτες που ανεβαινουν προς τα πανω, οχι και πολυ αντοχης δηλαδη) σε καποιες ανεβαινει ενω σε αλλες οχι. Φαντασου οτι ανεβαινει γιατι ειδε κατι και θελει να το πιασει και οχι για να βγει εξω...αλλα ηδη τις πιο πολλες τις εχει ψιλοκαταστρεψει..
Μια αλλη λυση που μπορω να σκεφτω για το μπαλκονι και ισως να μην φαινεται σαν τσαντιρι ειναι οι καλαμιες που ειναι πολυ σφιχτα δεμενες μεταξυ τους και σε διαφορα υψη, τις πουλανε σε μεγαλα καταστηματα με ειδη σπιτιου και κηπου.

Θα συμφωνησω με τη Νικολινα.
Εμεις που εχουμε σιτες (αυτες που ανεβαινουν προς τα πανω, οχι και πολυ αντοχης δηλαδη) σε καποιες ανεβαινει ενω σε αλλες οχι. Φαντασου οτι ανεβαινει γιατι ειδε κατι και θελει να το πιασει και οχι για να βγει εξω...αλλα ηδη τις πιο πολλες τις εχει ψιλοκαταστρεψει..
Μια αλλη λυση που μπορω να σκεφτω για το μπαλκονι και ισως να μην φαινεται σαν τσαντιρι ειναι οι καλαμιες που ειναι πολυ σφιχτα δεμενες μεταξυ τους και σε διαφορα υψη, τις πουλανε σε μεγαλα καταστηματα με ειδη σπιτιου και κηπου.

Σωστές οι καλαμιές, εγώ πάντα τέτοιες χρησιμοποιώ, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να μαλώνετε τη γατούλα να μην ανεβαίνει στην κουπαστή του μπαλκονιού:Αν επιχειρήσει κάτι τέτοιο, γρήγορα μέσα και πάλι από την αρχή την επόμενη μέρα! Όπότε δοκιμάστε από νωρίς, να δείτε αν σας κάνουν! Δεν είναι ακριβές!

ο spidercat είναι εδώ!
Οι σίτες δεν είναι καλή λύση. Μια φορά εγώ πήδηξα πάνω σε μια σίτα, αυτή ανέβηκε πάνω κι εγώ μαζί της!:P(να γιατί με λένε spidercat τα αδέλφια μου...)

οι καλαμιές είναι καλή ιδέα...

Μαυρούλης Μαυρόπουλος
Αν θέλετε σκίσιμο σίτας, τηλεφωνήστε στο 1111111111 και θα έρθουμε αμέσως
ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Α.Ε

:hehe:

Spiderwoman, Μαυρούλη! Και είμαι κορίτσι!

τότε εγώ είμαι o supercat!:strong:

Νομίζω πως τελικά η καλύτερη λύση είναι το πλέγμα!! Μη δώσω ένα κάρο λεφτά να βάλω σίτες και τις καταστρέψει..Κρίμα ειναι...
Αυτό με τις καλαμιές δεν ξέρω πως είναι αλλά σαν εικόνα που έπλασα στο μυαλό μου δε μου άρεσε πάρα πολύ...
Πάντως Μαυρούλη αν θέλουμε να καταστρέψουμε τις σίτες, πίστεψε με τα καταφέρνουμε και μόνες μας!!!χαχαχα

Δεν είναι πουλί, δεν είναι αεροπλάνο (δεν είναι κεραμιδόγατος!!)! Είναι ο supercat!!!!!!

δεν το είπες σωστά!
έτσι:
It's a bird! It's a plane! No, it's SUPERCAT!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back