Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Guest User 74802
Επισκέπτης
https://www.facebook.com/photo.php?...086116920.1073741827.620281919&type=1&theater
Επικοινωνειστε μαζι της να δειτε αν ειναι η ιδια. Μακαρι να γυρισει στο σπτι της!

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αυτο ηταν το αλμπουμ της γατουλας που ειχε χαθει. https://www.facebook.com/eleni.fo/media_set?set=a.10151345086116920.1073741827.620281919&type=3
Το τηλεφωνο της κοπελας που ειχε χασει την γατουλα ειναι αυτο 6977229693. Μπορειτε να μιλησετε μαζι της γιατι εχω την εντυπωση πως προκειται για την ιδια γατουλα και ειναι κριμα να μενει στον δρομο γιατι ειχε προβλημα με τα νεφρακια της και εκανε θεραπεια.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ηταν μεσα-εξω η γατουλα. Δηλαδη ζουσε μεσα αλλα εβγαινε και τις βολτιτσες της.έχεις δίκιο κι εγώ παρατηρώ ότι μοιάζει με τις φωτογραφίες. θα επικοινωνήσουμε αύριο με την κοπέλα. γνωρίζεις αν η φίλη σου είχε τη γατούλα της εντός σπιτιού η την είχε ελέυθερη έξω και ταυτόχρονα τη φρόντιζε?
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ηταν η ιδια τελικα και σημερα το πρωι γυρισε σπιτι της και στην μανουλα της.Αχ μακάρι να είναι η ίδια γατούλα και να επιστρέψει στο σπιτάκι και στη μαμά της....
![]()

Η γνωστη μου πεταει απο την χαρα της, πιστευε πως δεν θα την ξαναβρισκε ποτε επειτα απο τοσον καιρο. Θελω να ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου την C4ndy που την βρηκε και την φροντισε και εβαλε την αγγελιουλα και ετσι την ξαναβρηκαμε.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Βασουλα,καλο θα ηταν να συμβουλευσεις τη φιλη σου να μην την αφηνει να βολταρει εξω.Δεν θα ειναι παντα τοσο τυχερη.
Χωρια το οτι μπορει να της συμβει το οτιδηποτε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgetam
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
φανηκαν και οι 2 τυχεροι. Φανταζομαι τη χαρα της κοπελας ομως που πιστευε πως δεν θα την ξαναβλεπε ποτε. Τελος καλο ολα καλα.. Ευχομαι να μην ξαναπερασουν ποτε το ιδιοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ηταν η ιδια τελικα και σημερα το πρωι γυρισε σπιτι της και στην μανουλα της.
Η γνωστη μου πεταει απο την χαρα της, πιστευε πως δεν θα την ξαναβρισκε ποτε επειτα απο τοσον καιρο. Θελω να ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου την C4ndy που την βρηκε και την φροντισε και εβαλε την αγγελιουλα και ετσι την ξαναβρηκαμε.![]()
Αυτά είναι τα καλύτερα νέα !

Χάρη στην CAndy που την φρόντισε και έβαλε την αγγελία, αυτή η γατούλα από σήμερα βρίσκεται, ύστερα από 9 ολόκληρους μήνες(!!!) επιτέλους και πάλι στο σπιτάκι της και στην αγαπημένη της μαμά !

Χωρίς να αγνοήσουμε και τη δική σου συμβολή Βάσω μου σ'αυτό το μικρό θαύμα, που με την παρατηρητικότητά σου βοήθησες στην τόσο άμεση κινητοποίηση

Από αυτή την ιστορία όμως με το χάπι έντ, μπορούμε να βγάλουμε και 2-3 χρήσιμα συμπεράσματα:
Πρώτον ας μην βιάζεται να απελπιστεί κάποιος/α αν ξεπορτίσει η γάτα, υπάρχει πάντα ελπίδα

Δεύτερον (ίσως και πρώτον), καλό είναι όπως προείπε η "Πουπουλίνα", να κρατάμε τα κατοικίδιά μας μέσα στο σπίτι, ώστε να μειώνουμε τις πιθανότητες να χαθούν, γιατί , δυστυχώς πολλές φορές δεν είναι τόσο τυχερά

Και τρίτον, για γάτες που συνηθίζουν να σουλατσάρουν σε αυλές και σοκκάκια, το μικροτσίπ κάτι παραπάνω από απαραίτητο!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool