Γατούλα 7 ετών

Felis1

Νεοφερμένο μέλος

Ο Felis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
:DΚαλημέρα σε όλους!!!:)
Τελικά σκέφτομαι να υιοθτήσω μία μαύρη γατούλα,
η οποία όμως είναι 7 χρονών,
Όμως τι προβλήματα μπορεί να παρουσιάσει ένα πιο ηλικιωμένο γατάκι?:hmm:
Ιατρικής φύσεως, συμπεριφοράς κλπ...
Είναι εξίσου εύκολο να το μεγαλώσεις όσο με ένα μικρότερο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο που αποφάσισες να υιοθετήσεις μια λίγο μεγαλύτερη ψιψίνα! :up:
Λογικά, είναι πολύ πιο εύκολο να συνυπάρξεις με ένα γατί ενήλικο παρά με ένα μικρό. Τα μεγάλα γατιά είναι κατασταλαγμένες προσωπικότητες, τα μικρά είναι πάνω στη διαμόρφωση και απαιτούν διαρκή προσοχή, όπως και τα ανθρώπινα μωρά!
Αν την πηγαίνεις τακτικά για τσεκάπ στον κτηνίατρο, ό,τι πρόβλημα και να παρουσιαστεί αντιμετωπίζεται εγκαίρως. Για το τι πρέπει να προσέχεις είναι καλύτερα να ρωτήσεις τον ίδιο τον κτηνίατρό της. Εγώ δηλαδή αυτό θα έκανα! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να μην φοβάσαι τίποτα. Την ίδια ανησυχία είχα κι εγώ μέχρι που πήρα τον Γατίλη μου, 12 ετών. Κανένα πρόβλημα απολύτως. Προσαρμόστηκε άμεσα.
Η μεγάλη γατούλα θα σε αγαπήσει αμέσως και θα δεθεί μαζί σου.
Όσο για τα θέματα υγείας θα αντιμετωπίσεις ό,τι ακριβώς και με ένα μικρότερο. Ένα γερό ζώο είναι πάντα έτσι ενώ το προβληματικό (στην υγεία) μπορεί να έχει προβλήματα από πολύ μικρή ηλικία. Η Ήρα μου έφυγε στα 18 της χρόνια χωρίς να χρειαστεί ποτέ γιατρό (εκτός από τις τακτικές προληπτικές επισκέψεις) και με πλήρη δραστηριότητα μέχρι τέλους.

Έχεις δει αυτό το άρθρο; Πιστεύω ότι θα σου λύσει κάποιες απορίες. Τα υπόλοιπα, μπορείς να τα συζητήσεις με το γιατρό της.
Τέλικα βρήκες τι θα κάνεις, όταν πας φαντάρος; Κάτι έλεγες για τη γιαγιά σου, αλλά ο μόνος προβληματισμός μου είναι ότι ένα γατί σ' αυτή την ηλικία δεν είναι για πολλές αλλαγές.:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back