Γατούλες κουμπαράδες για τα αδέσποτα γατάκια

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Η ιδέα με το γουρουνακι με οδήγησε σε μια αλλη: Πηρα κουμπαραδες γατουλες πολύ φτηνες
101.jpg
σε διαφορα σχήματα και χρωματα
images
και συμφωνησα ηδη με μια κτηνίατρο να βαλει την πρώτη.

Οπως ειπα χτες στη συναντηση θα φτιαξω κι αλλες με το σηματακι μας και ο καθενας μπορει να βαλει στον δικό του κτηνίατρο και με τα χρήματα που θα μαζευονται να περιθαλπονται δωρεαν καποια η καποιο αδεσποτο. Οποιος τη βαζει θα την αδειαζει καθε τοσο και με τον κτηνιατρο θα βλεπουν τι μπορουν να περιθαλψουν με τα χρηματα αυτα. Οποιος θελει γατουλα μπορω να του δωσω η μπορω να του δειξω πως να την φτιαξει με σηματακι και μυνημα. 6979780445.

Εξίσου η μαγισσα μου προσφερε τη βοηθεια της για να μπει κανονικός κουμπαρας σε παιδότοπο η κατι τετοιο ετσι ωστε τα παιδια να ευαισθητοποιηθουν και να βοηθησουν κι αυτα.. θα ετοιμασω και υλικό γιατι εκει χρειαζεται και εκπαίδευση παράλληλα.

Σε αυτο το ποστ αν θελετε μπορουμε να γραφουμε τους κτηνιατρους που εχουν γατουλα κουμπαρά και μπορουν να φροντισουν αναλογα με το περιεχομενο της δωρεαν καποιο αδεσποτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όπως είπα και χθες yasmin μου άρεσε πολύ η ιδέα:up:
Θα ρωτήσω και γω την κτηνίατρό μας και θα σου πω!
Και αυτό με τον παιδότοπο είναι καλό, αλλά θα πρέπει ίσως να υπάρχουν και σχετικα φυλλάδια εκεί προσαρμοσμένα για μικρές ηλικίες;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία ιδέα Κορίτσια!!!! :up::up:

Θα υπαρχουν αυτο κανω τωρα που ειμαι χαλαρα σε διακοπες:)

η συνέχεια όμως πια θα είναι; αντε και μαζεύτηκαν χρήματα στους κουμπαράδες, ποιος θα τα διαχειρίζεται; θα πρεπει να το σκεφτείτε και αυτο καθότι δεν προκειται για σωματείο. Στο κέντρο γατας έγινε αυτο με το γουρουνάκι γιατι ήδη φιλοξενούνται πολλά γατάκια αδέσποτα αλλά και μελών του σαιτ...οποτε υπάρχει ένας έλεγχος που πανε τα χρήματα..

Δεν προκειται για κατι τετοιο Νοτα το λεω πιο πανω ο ανθρωπος που θα βαλει τη γατουλα στον κτηνιατρο του θα πηγαιει μια φορα το μηνα μαζι εμ τον κτυηνιατρο θα την ανοιγουν και θα περιθαλπτουν οτι μμπορουν δεν προκειται για το ιδιο πραγμα που λες και οι γατουλες θα σπονσοραρονται απο το psychanimal αλλα ο καθενας θα διαχειριζεται τη δικη του με τον γιατρο που επιστευεται δεν τιθεται θεμα διαχειρισης ολων των χρηματων ειναι κατι πολύ διαφορετικο που ενισχύει την ιδιωτική πρωτοβουλία.
Μεχρι στιγμης εχουν προσφερθει η ραισα κα η μαγισσα οποτε δεν τιθεται θεμα εμπιστοσυνης ειμαι σιγουρη οτι θα τα κανουν πολύ σωστα. Εαν λοιπον συνεχιστει ετσι δεν χρειαζεται να πονοκεφαλιαζουμε για τον ελενχο.

Αν θελετε κι εσεις στην αθήνα μπορειτε να κανετε στους κτηνιατρους που πατε κι εμπιστευεστε το ιδιο συστημα εαν θελουν αν περιθαλπτουν κα αδεσποτα. Ασχετα με το αν θελουν αν συνεργαστουν με σωματεια.

μάλλον δεν το κατάλαβα καλά τότε. Ειναι όντως καλή ιδέα. Ελπίζω να βρει πολύ ανταπόκριση:)

Εμ τα μεγαλα γενικα προτζεκτ κολλανε στους ελενχους αυτο που ειναι μικρο κι ευκολοτερο ισως πιασει

Φοβερή ιδέα γιασμίν..Που θα μπορούσα να βάλω εγώ..Στο ΤΕΙ δεν πατάω..:hmm:Πείτε καμιά ιδέα!!!!

γιασμιν σουπερ ιδεα..σιγα σιγα θα γινουν τα μικρα θαυματα!!!;)
θα ρωτησω κι εγω τον γελαδαρη μου...;)

Στον κτηνιατρο σας η σε μερη που πατε τακτικα και εμπιστευεστε τους ιδιοκτήτες κα μπορειτε μια φορα το μηνα μαζι με τον αλλο να βλεπετε τι μαζευτηκε. Ναι ναι σιγα σιγα αλλωστε αν αρχισει ο κοσμος και τις βλεπει τις γατουλες σε διαφορα μερη θα αρχισει να ευαισθητοποιείται. Ετοιμαζω φυλλαδιο για τα παιδια και ενα μικρο κειμενακι με φωτογραφιες γατων "πριν" και "μετα" τη περιθαλψη ( μου ειχε στειλει η φανυ υλικο) εχω και αλλο. Ετσι ο κοσμος θα βλεπει ακριβως τι μπορει αν γινει οταν δινει κατι στη γατουλα.

Φοβερή ιδέα γιασμίν..Που θα μπορούσα να βάλω εγώ..Στο ΤΕΙ δεν πατάω..:hmm:Πείτε καμιά ιδέα!!!!

Μπορείς να βάλεις και στο πετ σοπ της γειτονιάς σου, όταν με το καλό γίνεις τακτική πελάτισσα.:D Στο δικό μου έχει ένα τέτοιο κουμπαρά.

θα ρωτησω κι εγω τον γελαδαρη μου...;)

Ε;:blink:

Επίσης στα ΙΚΕΑ είχα δει έναν διαφανή κουμπαρά...Για αδέσποτα...Ξέρετε αν κάνει κάτι το ΙΚΕΑ???

Δεν κανει κατι επισημα αλλα εδω γι αυτο το προτζεκτ χρειαζεται μερος και ανθρωπος εμπιστοσυνης καπου που πηγαιενι κανεις συχνα και τον χερει τον ιδιοκτητη το ΙΚΕΑ ειναι αχανες μονο κουμπαρας σωματειου με κλειδι μπορει να μπει

Αν θυμάμαι καλά, ο κουμπαράς στο ΙΚΕΑ είναι της Φιλοζωικής Εταιρείας.

ok η πρωτη

Η πρωτη γατούλα ειναι ετοιμη.. θα μπει αυριο δειτε και το σλόγκαν...

https://psychanimal.com/koubarasgatoylaproject.pdf

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back