yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Οπως ειπα χτες στη συναντηση θα φτιαξω κι αλλες με το σηματακι μας και ο καθενας μπορει να βαλει στον δικό του κτηνίατρο και με τα χρήματα που θα μαζευονται να περιθαλπονται δωρεαν καποια η καποιο αδεσποτο. Οποιος τη βαζει θα την αδειαζει καθε τοσο και με τον κτηνιατρο θα βλεπουν τι μπορουν να περιθαλψουν με τα χρηματα αυτα. Οποιος θελει γατουλα μπορω να του δωσω η μπορω να του δειξω πως να την φτιαξει με σηματακι και μυνημα. 6979780445.
Εξίσου η μαγισσα μου προσφερε τη βοηθεια της για να μπει κανονικός κουμπαρας σε παιδότοπο η κατι τετοιο ετσι ωστε τα παιδια να ευαισθητοποιηθουν και να βοηθησουν κι αυτα.. θα ετοιμασω και υλικό γιατι εκει χρειαζεται και εκπαίδευση παράλληλα.
Σε αυτο το ποστ αν θελετε μπορουμε να γραφουμε τους κτηνιατρους που εχουν γατουλα κουμπαρά και μπορουν να φροντισουν αναλογα με το περιεχομενο της δωρεαν καποιο αδεσποτο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Θα ρωτήσω και γω την κτηνίατρό μας και θα σου πω!
Και αυτό με τον παιδότοπο είναι καλό, αλλά θα πρέπει ίσως να υπάρχουν και σχετικα φυλλάδια εκεί προσαρμοσμένα για μικρές ηλικίες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μεχρι στιγμης εχουν προσφερθει η ραισα κα η μαγισσα οποτε δεν τιθεται θεμα εμπιστοσυνης ειμαι σιγουρη οτι θα τα κανουν πολύ σωστα. Εαν λοιπον συνεχιστει ετσι δεν χρειαζεται να πονοκεφαλιαζουμε για τον ελενχο.
Αν θελετε κι εσεις στην αθήνα μπορειτε να κανετε στους κτηνιατρους που πατε κι εμπιστευεστε το ιδιο συστημα εαν θελουν αν περιθαλπτουν κα αδεσποτα. Ασχετα με το αν θελουν αν συνεργαστουν με σωματεια.
RedCat
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Πείτε καμιά ιδέα!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος

θα ρωτησω κι εγω τον γελαδαρη μου...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Φοβερή ιδέα γιασμίν..Που θα μπορούσα να βάλω εγώ..Στο ΤΕΙ δεν πατάω..Πείτε καμιά ιδέα!!!!
Μπορείς να βάλεις και στο πετ σοπ της γειτονιάς σου, όταν με το καλό γίνεις τακτική πελάτισσα.
Στο δικό μου έχει ένα τέτοιο κουμπαρά.θα ρωτησω κι εγω τον γελαδαρη μου...![]()
Ε;

katerina10
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η πρωτη γατούλα ειναι ετοιμη.. θα μπει αυριο δειτε και το σλόγκαν...
https://psychanimal.com/koubarasgatoylaproject.pdf
Raisa
Περιβόητο μέλος
Η πρωτη γατούλα ειναι ετοιμη.. θα μπει αυριο δειτε και το σλόγκαν...
https://psychanimal.com/koubarasgatoylaproject.pdf
Πολύ όμορφο!! Μπράβο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool