Εμφανίστηκε φορώντας το λεοπάρ λουράκι με κουδουνάκι που φαίνεται στις φωτογραφίες. Είναι πάρα πολύ φιλικός, αναζητά διαρκώς χάδια και θέλει να μπει στο σπίτι. Γενικά η συνολική του συμπεριφορά δείχνει ότι ήταν από σπίτι. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, ας μου γράψει εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Βέβαια μπορεί αυτός που τον έχασε να μην ασχολείται με το ίντερνετ, οπότε μόνο αν κολλήσεις κάποιες αφισσούλες και επικοινωνήσεις και με κάποια φιλοζωικά σωματεία της περιοχής σου για να τα ενημερώσεις, ίσως βρεθεί ιδιοκτήτης.
΄Ολα αυτά με την προυπόθεση πως είναι χαμένος και όχι παρατημένος ο καημένος...
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Είναι μια επιπλέον πληροφορία αλλά ίσως και η λύση του μυστηρίου στο πως εμφανίστηκε στην αυλή σου. Αν δηλαδή είναι αστείρωτος και τον είχαν σε κάποιο σπίτι μέσα-έξω, ίσως έφτασε ως εκεί σε αναζήτηση θυληκιάς.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αν τελικά είναι αυτός, μάλλον δεν πρόκειται να τον ψάξει κανείς.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Το φορούσε γιατί από αυτό τον έπαιρνε είδηση. Την ρώτησα να μου πει πόσον καιρό ακριβώς έχει να τον δει.Δεν είμαι Παλατιανή (είμαι στο Ίλιον - κοντά στα McDonald's), αλλά η απόσταση από την Παλατιανή δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να έχει καταφέρει να έρθει με κάποιο τρόπο. Γνωρίζουμε αν φόραγε αυτό το λουράκι τότε και πόσο καιρό έχει να τον δει η κοπέλα;
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Λοιπόν είναι 10 μέρες που τον έχει χάσει η κοπέλα που σου έλεγα. Το λουράκι με το κουδουνάκι το φορούσε μόνο που τον έβλεπε βράδυ και από μακρυά και δεν είχε προσέξει αν είναι λεοπαρδαλέ, πάντως τον έπαιρνε χαμπάρι απ' το κουδουνάκι.
Και πήγαινε εκεί για καιρό, άρα δεν είναι χαμένος πρόσφατα.
Απ' ότι μπορώ να καταλάβω, είτε τον έχασε κάποιος που δεν έχει καμμιά σχέση με διαδίκτυο και συνεπώς και από τους τρόπους που ακολουθούμε όταν χάνουμε ένα ζώο, είτε κάποιος τον είχε μέσα-έξω χωρίς να δίνει και πολύ σημασία και μάλλον δεν τον ένοιαξε και πολύ όταν χάθηκε...
Εγώ συνεχίζω το ψάξιμο και αν μάθω κάτι θετικό θα σε ενημερώσω.
Εσύ καλό θα ήταν να τύπωνες μερικές αφισσούλες να κολλήσεις στην περιοχή σου, να ρωτούσες και σε κάποια κτηνιατρεία και pet shop και δως τους και αφισσούλες να κολλήσουν και αν κάποιος τον έχει χάσει, αργά ή γρήγορα θα το δει.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool