Γατούλης βρέθηκε στο Ίλιον

kari

Νεοφερμένο μέλος

Η kari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Τις τελευταίες εβδομάδες έχει εμφανιστεί στην αυλή μας ο γατούλης που φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.
Εμφανίστηκε φορώντας το λεοπάρ λουράκι με κουδουνάκι που φαίνεται στις φωτογραφίες. Είναι πάρα πολύ φιλικός, αναζητά διαρκώς χάδια και θέλει να μπει στο σπίτι. Γενικά η συνολική του συμπεριφορά δείχνει ότι ήταν από σπίτι. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, ας μου γράψει εδώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• v1.JPG
    v1.JPG
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 61
  • v2.JPG
    v2.JPG
    173,3 KB · Εμφανίσεις: 37
  • v3.jpg
    v3.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 57
  • v4.JPG
    v4.JPG
    341,7 KB · Εμφανίσεις: 50
  • v7.JPG
    v7.JPG
    388,9 KB · Εμφανίσεις: 40
  • v10.jpg
    v10.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 37
Και είναι και κούκλος... Μακάρι να τον βρουν οι ιδιοκτήτες του!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

΄Εχω στείλει ήδη μήνυμα σε κάποιους φίλους που ασχολούνται με χαμένα ζωάκια. Αν υπάρχει κάπου δημοσίευση γι' αυτόν τον γατούλη θα το μάθουμε σύντομα.
Βέβαια μπορεί αυτός που τον έχασε να μην ασχολείται με το ίντερνετ, οπότε μόνο αν κολλήσεις κάποιες αφισσούλες και επικοινωνήσεις και με κάποια φιλοζωικά σωματεία της περιοχής σου για να τα ενημερώσεις, ίσως βρεθεί ιδιοκτήτης.
΄Ολα αυτά με την προυπόθεση πως είναι χαμένος και όχι παρατημένος ο καημένος...

Eυχαριστώ πολύ, μακάρι να βρεθεί κάτι. Θα κολλήσω και αφισούλες, απλά ποτέ δε μπορεί να ξέρει κανείς από πόσο μακριά μπορεί να έχει χαθεί.

Μήπως έχεις παρατηρήσει αν είναι στειρωμένος ή όχι;
Είναι μια επιπλέον πληροφορία αλλά ίσως και η λύση του μυστηρίου στο πως εμφανίστηκε στην αυλή σου. Αν δηλαδή είναι αστείρωτος και τον είχαν σε κάποιο σπίτι μέσα-έξω, ίσως έφτασε ως εκεί σε αναζήτηση θυληκιάς.

Δεν είναι στειρωμένος.

Τώρα μόλις μου ήρθε μια πληροφορία και την ελέγχω. Μήπως η περιοχή που είσαι είναι η Παλατιανή; Μου είπε μια κοπέλα πως σε αυτή την περιοχή ερχόταν ένας γάτος όπως αυτός και έτρωγε από το φαγητό που έβαζε για τα αδέσποτα. Τον έχει χάσει όμως εδώ και λίγο καιρό.
Αν τελικά είναι αυτός, μάλλον δεν πρόκειται να τον ψάξει κανείς.

Δεν είμαι Παλατιανή (είμαι στο Ίλιον - κοντά στα McDonald's), αλλά η απόσταση από την Παλατιανή δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να έχει καταφέρει να έρθει με κάποιο τρόπο. Γνωρίζουμε αν φόραγε αυτό το λουράκι τότε και πόσο καιρό έχει να τον δει η κοπέλα;

Δεν είμαι Παλατιανή (είμαι στο Ίλιον - κοντά στα McDonald's), αλλά η απόσταση από την Παλατιανή δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να έχει καταφέρει να έρθει με κάποιο τρόπο. Γνωρίζουμε αν φόραγε αυτό το λουράκι τότε και πόσο καιρό έχει να τον δει η κοπέλα;
Το φορούσε γιατί από αυτό τον έπαιρνε είδηση. Την ρώτησα να μου πει πόσον καιρό ακριβώς έχει να τον δει.

Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά χθες δεν μπορούσα να μπω με τίποτα.
Λοιπόν είναι 10 μέρες που τον έχει χάσει η κοπέλα που σου έλεγα. Το λουράκι με το κουδουνάκι το φορούσε μόνο που τον έβλεπε βράδυ και από μακρυά και δεν είχε προσέξει αν είναι λεοπαρδαλέ, πάντως τον έπαιρνε χαμπάρι απ' το κουδουνάκι.
Και πήγαινε εκεί για καιρό, άρα δεν είναι χαμένος πρόσφατα.
Απ' ότι μπορώ να καταλάβω, είτε τον έχασε κάποιος που δεν έχει καμμιά σχέση με διαδίκτυο και συνεπώς και από τους τρόπους που ακολουθούμε όταν χάνουμε ένα ζώο, είτε κάποιος τον είχε μέσα-έξω χωρίς να δίνει και πολύ σημασία και μάλλον δεν τον ένοιαξε και πολύ όταν χάθηκε...
Εγώ συνεχίζω το ψάξιμο και αν μάθω κάτι θετικό θα σε ενημερώσω.
Εσύ καλό θα ήταν να τύπωνες μερικές αφισσούλες να κολλήσεις στην περιοχή σου, να ρωτούσες και σε κάποια κτηνιατρεία και pet shop και δως τους και αφισσούλες να κολλήσουν και αν κάποιος τον έχει χάσει, αργά ή γρήγορα θα το δει.

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση και που θα συνεχίσεις το ψάξιμο. Εδώ είναι σίγουρα ενάμιση μήνα, οπότε δεν είναι ο ίδιος γάτος. Επίσης μου κάνει εντύπωση το πώς μπορεί να έχει χαθεί γιατί είναι πάρα πολύ «πιστός» γάτος. Τώρα τελευταία που του κάνουμε χάδια και τον φροντίζουμε, δεν φεύγει καθόλου πλέον από την αυλή, αναζητώντας διαρκώς προσοχή και χάδια. Δεν ξέρω αν με αυτό τον τρόπο αναζητά τον ιδιοκτήτη του. Μάλιστα έχει μια περίεργη τάση κτητικότητας με το χώρο, είναι σα να φυλάει το χώρο και προσπαθεί να διώξει άλλες γάτες . Πιστεύω επίσης ότι σίγουρα ήταν γάτος που ήταν και μέσα και έξω. Είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με το έξω και με μεγάλη αυτοπεποίθηση αλλά δεν έχει πρόβλημα και με εσωτερικούς χώρους.

Δεν είναι καθόλου παράξενο που χάθηκε, όσο πιστός γάτος και να είναι. Προφάνως έγινε την εποχή που ήθελε να ζευγαρώσει και τα αρσενικά απομακρύνονται πολύ από την περιοχή τους σε αναζήτηση θυληκιάς...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back