Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
28-09-12
20:15
Φιλη evita71, για ποιο πραγμα σου ζητησε 60 ευρω; Για να την εξετασει; Γραψε μας σε ποια περιοχη εισαι, μηπως και σου συστησει καποιος, κτηνιατρο που παιρνει λιγωτερα χρηματα. Υπαρχει και θεμα στο φορουμ, στην κατηγορια "προβληματα υγειας", οπου διαφορα μελη, συστηνουν κτηνιατρους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
29-09-12
11:00
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jkoulian
Νεοφερμένο μέλος
Ο Giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 25 μηνύματα.
29-09-12
14:29
Και μένα μου φαίνονται πολλά τα 60€ Εγώ έδωσα 30€ για εξέταση με ακτινογραφία.... Πως πάει ο γατουλίνος; Πάντως Evita?
bulukitsa
Νεοφερμένο μέλος
Ο Μιχαλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 109 μηνύματα.
29-09-12
17:10
60 ευρω είναι εκμετάλλευση. Μένουν άλλοι κτηνίατροι κοντά σου??
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum