Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ένα του ποδαράκι δυστυχώς δεν μπορούσε να σωθεί λόγω της εκτεταμένης μόλυνσης (θα παίρνει αντιβίωση για 2 εβδομάδες ακόμα).
Το άλλο του ποδαράκι καθαρίστηκε, τοποθετήθηκε καθετήρας για την συνεχή απομάκρυνση των υγρών και σιγά-σιγά ο γατούλης αρχίζει να ρίχνει το βάρος του προσπαθώντας να ισορροπήσει.
Το καλό είναι ότι έχει απίστευτη όρεξη για φαγητό και όταν πάει κάποιος να τον δει γυρνάει ανάσκελα για να παίξει :-)
Είναι μαχητής, θέλει να ζήσει και εμείς θα εξαντλήσουμε όλα τα μέσα ώστε να του εξασφαλίσουμε μια ζωή ευτυχισμένη από εδώ και στο εξής.
Μέχρι την Παρασκευή θα μείνει στον γιατρό αλλά πρέπει να φιλοξενηθεί για τρεις μέρες (Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα) ώστε να μην μείνει μόνος. Την Τρίτη θα επιστρέψει στο ιατρείο. Οπότε ψάχνουμε για σπίτι για το τριήμερο 22-23-24!
r_christodoulatou@yahoo.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Είδα ότι η Σιμώνη προσφέρθηκε να το φιλοξενήσει.Μακάρι να έχει γίνει ήδη κάτι και εύχομαι τα καλύτερα για αυτή την ψυχούλα.
Όπως έγραψες και στο μειλ σου, τα λόγια είναι περιττά..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
lazarakos
Νεοφερμένο μέλος
Είμαι η κοπέλα που αρχικά ειδοποιήθηκε από τα παιδιά που είχαν βρει τον γατούλη σε αυτή την άθλια κατάσταση.
Ο γατούλης (δεχόμαστε και προτάσεις για ονοματάκι) φιλοξενείται, το Σάββατο θα πάει πάλι στον γιατρό να βγάλει τα ράμματα και θα πάμε και για μια δε'υτερη γνώμη.
Προς το παρόν έχει ακράτεια ούρων (ο γιατρός το θεωρεί φυσιολογικό από το χτύπημα) και σιγά-σιγά αρχίζει να βάζει βάρος στο ποδαράκι του. Είναι πολύ χαδιάρης και με διάθεση για παιχνίδι και εμείς απλά ελπίζουμε να μπορέσει να ξεπεράσει τα προβλήματα και να έχει μια χαρούμενη ζωή από εδώ και πέρα.
Σε καμμιά βδομάδα θα χρειαστεί πάλι φιλοξενία, οπότε όποιος θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει μήνυμα.
Ευχαριστώ πολύ
Ροζίνα
(Ο λαζαράκος είναι ο δικός μου πορτοκαλογατούλης)
υ.γ. Σύντομα θα αναρτήσω και νέες φωτογραφίες
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
μπραβο σε οσους βοηθισαν!και βοηθανε τον γατουλη!
πως τραυματιστηκε τοσο πολυ ξερουμε?
για ονομα προτινω το SUNNY!
lazarakos
Νεοφερμένο μέλος
Μ'αρέσει το sunny θα το πω και στα άλλα παιδιά :-)
Ευχαριστώ
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Έχεις ενδιαφερθεί κανείς ή όχι ? Έχεις στείλει την ιστορία του στο Ε της Ελευθεροτυπίας ή στο TV ΕΘΝΟΣ ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lazarakos
Νεοφερμένο μέλος
Πρός το παρόν ο γατούλης φιλοξενείται εναλλάξ στα σπίτια δυο κοριτσιών στα ΠΑτήσια για να είναι κοντά στον γιατρό.
Πάει όλο και καλύτερα, το ποδαράκι του δυναμώνει και έχει αρχίσει να βγαίνει από το πάρκο και να κόβει βόλτες σε όλο το σπίτι. Παρόλη την κατάσταση του είναι ζωηρός και με διάθεση για εξερεύνηση :-)
Το πρόβλημα που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τώρα είναι η ακράτεια ούρων που έχει γιατί αυτό θα δυσκολέψει πολύ την υιοθεσία του και βέβαια και τη δική του ζωή. Του κάναμε εξέταση ούρων και αντιβιόγραμμα και χθες τα αποτελέσματα έδειξαν κάποιο μικρόβιο το οποίο εν πολλοίς δικαιολογεί την ακράτεια. Θα πάρει την θεραπεία του και θα δούμε.
Έχω σκεφτεί να τον προωθήσω στις εφημερίδες και θα το κάνω μια από αυτές τις μέρες. Δεν μπορεί να υιοθετηθεί ακόμα αλλά ούτως ή άλλως θα πάρει χρόνο η δημοσίευση. Έχεις μήπως τα τηλέφωνα ή e-mail;
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον
Voula
Διάσημο μέλος
Mακάρι η ακράτεια να είναι μόνο θέμα μικροβίου.

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
μπραβο και στις κοπελες που τον φιλοξενουν!!!μπραβο και στον γατουλη για την δυναμη του!!!
lazarakos
Νεοφερμένο μέλος
Δείτε τον και σε φάση τεντώματος

https://www.facebook.com/photo.php?pid=234935&l=486de33977&id=1694244078
Voula
Διάσημο μέλος

lazarakos
Νεοφερμένο μέλος
Ο Όλιβερ (αυτό είναι το ονοματάκι του μετά από δημοκρατικές διαδικασίες - ευχαριστούμε όλους για τις ιδέες :-) είναι πλέον καλά, το ότι έχει τρία ποδαράκια δεν τον εμποδίζει από τις δραστηριότητες του, η ακράτεια τέλος (πάει κανονικά και στην άμμο) και ψάχνει για το μόνιμο σπιτάκι του.
Σας παραθέτω και την αγγελία που φτιάξαμιε γι'αυτόν:
Γεια σας! Είμαι ο μικρός Όλιβερ!
Ο Μάιος, για μένα ξεκίνησε με ένα φοβερό ατύχημα που με άφησε με φοβερές πληγές και κατάγματα , ετοιμοθάνατο σε ένα χωράφι.. Για μέρες ήμουν εκεί πονεμένος και απελπισμένος, σχεδόν παράλυτος από τη μέση και κάτω, περιμένοντας το τέλος, ώσπου τρία αγόρια και ένα κορίτσι με βρήκαν, με έβαλαν σε ένα κλουβάκι και η περιπέτεια ξεκίνησε!
Άκουσα για χειρουργεία, κατάλαβα ότι κινδύνευε η ζωή μου, όμως οι καινούριοι μου φίλοι με πήγανε σε γιατρούς, με φιλοξένησαν στα σπίτια τους, με φρόντισαν και με αγάπησαν! Τώρα έχω δυο μαμάδες και δυο μπαμπάδες που τους λατρεύω και τους ευγνωμονώ αλλά ήρθε η ώρα να βρω δικό μου σπίτι γιατί τα άλλα τους παιδάκια (και είναι πολλά και μεγαλόσωμα!) δεν με βλέπουν με καλό μάτι. Οι εξετάσεις αίματος έδειξαν ότι είμαι απολύτως υγιής και δεν είμαι επικίνδυνος για άλλες γατούλες, όμως λόγω της αναπηρίας μου , έχω πια μόνο τρία ποδαράκια , δε μπορώ να αλητεύω άλλο στους δρόμους.
Οι γιατροί λένε ότι πρέπει να ζω σε ασφαλές περιβάλλον και να μη παίρνω μέρος σε επικίνδυνες αποστολές. Είμαι μόνο 5 μηνών , τρώω όλο το φαγητό μου, τρελαίνομαι για αγκαλιές και πατουσιτσες , είμαι τρομερά καλόβολος και καθόλου γκρινιάρης. Επίσης δε λερώνω ποτέ έξω από τη τουαλέτα μου. Δε χρειάζομαι ιδιαίτερη φροντίδα, μόνο πολύ αγάπη.....και για πάντα.
Μπορείτε να ρωτήσετε και τις προσωρινές , αλλά πάντα ερωτευμένες μαζί μου μαμάδες.
Γαριφαλιά 6941 594475
Ροζίνα 6942 890897
Αγγελική 6932 492302
Όποιος θέλει να με γνωρίσει μπορεί να στείλει μήνυμα στο r_christodoulatou@yahoo.gr, garyphaliagali@hotmail.com, aggelkap@yahoo.gr, Ή να καλέσει στα παραπάνω τηλέφωνα (μετά τις 5.00)
Ευχαριστώ
Όλιβερ (Τουίστ)
Υ.Σ. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μόνο με σοβαρές προθέσεις και με πλήρη συναίσθηση για την αναπηρία μου. Έχω πονέσει και ταλαιπωρηθεί πολύ, και δε νομίζω ότι μπορώ να ταλαιπωρηθώ άλλο , θέλω μόνο να γουργουρίζω ευτυχισμένος από εδώ και πέρα.
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε για το μωρό! Μακάρι τώρα να βρει και την οικογένεια που θα τον λατρέψει όπως εμείς

https://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/note.php?note_id=430644990268&id=1694244078&ref=mf
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
να ναι καλα και να βοηθαν απροστατευτα ζωα και οι πατερο-μαμαδες σου...!!!
Voula
Διάσημο μέλος
Και πόσο θα χαρώ όταν μάθω ότι βρήκε επιτέλους ένα σπίτι να ζήσει ήρεμος με πολύ αγάπη και φροντίδα. Αισθάνομαι όμως ότι ζούμε την εποχή που βρέχει από παντού γατιά με παντός είδους προβλήματα.

Όλιβερ μικρέ μου να 'ναι καλά όσοι σε φροντίζουν και εύχομαι να μάθουμε σύντομα ακόμα πιο ευχάριστα νέα.
Το όνομα που του δώσατε είναι super

lazarakos
Νεοφερμένο μέλος
Είναι γεγονός ότι "βρέχει" γατάκια και σκυλάκια, αλλά τι να κάνουμε! Η προσπάθεια συνεχίζεται

φιλιά σε όλους
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool