Γατούλης που είχα σώσει γίνεται τηλεοπτικός σταρ!

"Η Χαρα ζει μονη της μετα τον θανατο του αντρα της και εχει αφιερωσει τη ζωη της στο να φροντιζει τα αδεσποτα ζωα. Εντελως ξαφνικα γνωριζει τον Τηλεμαχο και γινονται ζευγαρι. Παραλληλα δεν περναει μερα χωρις να φροντισει τα αδεσποτα. Οταν καποια απο αυτα βρισκονται δηλητηριασμενα στο παρκο, εκεινη μαθαινει ποιος τα δηλητηριασε και αποφασιζει να τα τιμωρισει...."

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυριο ειναι η μεγαλη μεραααααααααααααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νααααααιιιιιιιιιιιι σε 11 ωρες ενα αστερι γεννιεται!!!!

Εχω και 2 ωρες χορο(8μιση-10μιση), αλλα θα φυγω την τελευταια ωρα για να δω το εργο!!!!

Εχω και 2 ωρες χορο(8μιση-10μιση), αλλα θα φυγω την τελευταια ωρα για να δω το εργο!!!!

σαρδελιτσα στις 11 ειναι προλαβαινεις...

εμενα με εχει καλεσει το παιδι που εχει τον μιμη σπιτι του να τον δουμε ολοι μαζι, ξερετε με σαμπανια γκαρσονια, διασημους σκηνοθετες, μοντελα κλπ!!! χιχιχι

σαρδελιτσα στις 11 ειναι προλαβαινεις...

εμενα με εχει καλεσει το παιδι που εχει τον μιμη σπιτι του να τον δουμε ολοι μαζι, ξερετε με σαμπανια γκαρσονια, διασημους σκηνοθετες, μοντελα κλπ!!! χιχιχι
To fun club του Μίμη δεν μπορεί να συμμετέχει????:cry::cry::cry:

To fun club του Μίμη δεν μπορεί να συμμετέχει????:cry::cry::cry:

και βεβαια!!! αλλα ας τον δει πρωτα το fun club να δει αν του αρεσει!!! χιχι:P
παω να του αγορασω δωρακι να του παω το βραδυ για συγχαρητηρια! τι μαμα ειμαι αν δεν επαινεσω το αγορακι μου.. :D δεν φτανει που μετανιωσα που το εδωσα για υιοθεσια...:(

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Ξερει κανεις αν υπαρχουν κουβερτακια για γατακια? μικρα και ζεστα?Ειχα βρει στην αγγλια αλλα εδω δεν εχω βρει.. του μιμακου του αρεσει να κοιμαται στο μπαλκονι και την παλια του κουβερτουλα την πεταξαμε γιατι ειχε τρυπησει.. να παρω μια για μωρα??:hmm:

Ξερει κανεις αν υπαρχουν κουβερτακια για γατακια? μικρα και ζεστα?Ειχα βρει στην αγγλια αλλα εδω δεν εχω βρει.. του μιμακου του αρεσει να κοιμαται στο μπαλκονι και την παλια του κουβερτουλα την πεταξαμε γιατι ειχε τρυπησει.. να παρω μια για μωρα??:hmm:

Εγώ στον δικό μου έχω πάρει κουβερτούλα φλις παιδική, γαλάζια με συνεφάκια πάνω από το Jumbo (κάπου 3-4 ευρώ ίσως και πιο λίγο). Πάντως σε pet shop έχω πάρει στο σκύλο της αδελφής μου μια πολύ όμορφη φλις κουβερτούλα άσπρη με μαύρες πατούσες. Οπότε φαντ'αζομαι ότι θα βρεις.:)

Εγώ στον δικό μου έχω πάρει κουβερτούλα φλις παιδική, γαλάζια με συνεφάκια πάνω από το Jumbo (κάπου 3-4 ευρώ ίσως και πιο λίγο). Πάντως σε pet shop έχω πάρει στο σκύλο της αδελφής μου μια πολύ όμορφη φλις κουβερτούλα άσπρη με μαύρες πατούσες. Οπότε φαντ'αζομαι ότι θα βρεις.:)

εφυγα για jumbo!!!:D pet εδω κοντα ειναι πολυ μικρα και δεν εχουν ποικιλια!
ευχαριστω Ασπα!:up:

τι ωρα ειναι αυριο?? αν δεν δουλευω θα κανονισω να το δω καπου μιας και δεν εχω ΤΒ

τι ωρα ειναι αυριο?? αν δεν δουλευω θα κανονισω να το δω καπου μιας και δεν εχω ΤΒ

δεν ειναι αυριο:( σημερα ειναι στις 23.00 στον alpha...
θα μπορεσεις να το δεις????

mimikaki μην ξεχάσεις τα αυτόγραφα :P

mimikaki μην ξεχάσεις τα αυτόγραφα :P

:lol: :lol: :lol: :lol: ναι οποσδηποτε!!!! ελπιζω να μην με σνομπαρει!!!:P

δυστυχως σημερα στις 9 ειναι ο φιλοζωικος χορός του Αργος

δυστυχως σημερα στις 9 ειναι ο φιλοζωικος χορός του Αργος

αα κριμα...:/: δεν πειραζει καλα να περασετε και ειναι και για καλο σκοπο..:)

Η Χαρά, ζει μόνη της δέκα χρόνια τώρα μετά το θάνατο του άντρα της σε ατύχημα. Η κόρη της η Ελένη, είναι παντρεμένη με τον Παύλο κι έχουν κι ένα μικρό γιο. Η Χαρά έχει αφιερώσει τη ζωή της στο να φροντίζει αδέσποτα ζώα. Η αγάπη της γιʼ αυτά γίνεται πολλές φορές αφορμή για σχόλια και επιθετική συμπεριφορά από τους γείτονες. Ακόμα και οι δικοί της άνθρωποι ενοχλούνται. Στη ζωή της Χαράς εμφανίζεται τυχαία ο Τηλέμαχος. Απʼ την πρώτη στιγμή οι δυο τους γίνονται φίλοι και καταλήγουν ζευγάρι. Η Χαρά έχει έναν άνθρωπο να μοιράζεται τη μοναξιά της. Παράλληλα δεν περνάει μέρα χωρίς να φροντίσει τα αδέσποτα. Όταν αυτά βρίσκονται δηλητηριασμένα στο πάρκο, εκείνη σοκαρισμένη κλείνεται στον εαυτό της. Μάταια ο Τηλέμαχος προσπαθεί να τη συνεφέρει. Γιʼ αυτήν, είναι δολοφονία. Είναι σαν να έχασε άνθρωπο. Όταν μαθαίνει ποιος δηλητηρίασε τα αδέσποτα αποφασίζει να τον τιμωρήσει.
10η Εντολή

ο τροπος που τον τιμωρει ειναι ολα τα λεφτα Θαναση...!

:up: :up: :up: :up: :up: :up:

πως τον τιμωρει;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back